ComputereComputerspil

Kalibrering MMP "Dota 2" - hvad er det?

Dota 2 - et fantastisk spil, der primært tiltrækker sin ulinearitet og uforudsigelighed. Det er dette, og som de fleste gamere. Men nogle gange endda et fantastisk spil kan være kedeligt. Så at brugerne ikke mister interessen for det, Valve konstant frigive forskellige tilføjelser, Inventa, nye modes osv Så i 2013, hvor interessen for Dota 2 begyndte gradvist forsvinde, udviklerne har frigivet en opdatering, hvor bedømmelse spillet blev tilføjet. Hun åndede i "Dot" nyt liv og restaureret det til sin fordums glans. Spillere opleve en ny smag af spillet.

Hvad er vurderinger?

Rating eller MMP - er virtuelle briller, der viser spillerens dygtighed. Se din MMP, kan du afsnittet "Rating Game". , Rating bruges også til at strukturere de spillere spiller færdigheder. Systemet søger efter hold med lige MWD, hvorved bedømmelse af spillet produceret en meget afbalanceret.

Efter at have nået niveau 13 spiller mode åbner rating spil. Din MMP afhænger af, hvor godt du spillede de første 10 kampe i denne tilstand. Ved beregningen af den ranking system anser KTA, DPS og vinde sats. Jo højere data indikatorer, jo mere du score MMP. Efter at have spillet 10 kvalifikationskampe, får du en bestemt værdi rating. Hvis du ikke kan lide, kan du ændre det. Processen med kalibrering ændringer bedømt kaldet MMP "Dot 2". Vil du vide mere om det? Læs denne artikel.

Kalibrering MMP "Dota 2"

Nogle spillere ikke ønsker at spille med "krabber". Men det kræver en høj rating, hvilket vil bidrage til at fylde kalibrering MMP "Dota 2". Hvad er det? Dette er processen med at øge sin rating. Hvordan man gør det? Spil spillet rating. For hver vindende runde bruger modtager omkring 25 MMP, henholdsvis for nederlag spilleren taber omkring 25 point.

Temmelig svært at hæve sin solo MMP "Dota 2". Kalibrering - dette er en meget vanskelig og tidskrævende proces. For at fylde dig selv mindst 4 500 000 ranking har et godt forsøg. Nedenfor ser vi på nogle tips, der vil hjælpe dig under kalibreringen.

Kalibrering MMP "Dota 2": tips

Mange mennesker tror, at MMP begynder at påløbe fra de første 10 kvalificerende spil i "Rating Game" mode. Men dette er ikke tilfældet. MMP begynder at betale mere dine første spil (op til niveau 13). Det betyder, at hvis du ønsker en høj MMP, du nødt til at vinde tilbage det første niveau hvert spil med maksimal engagement. Hvis du fanilis i pubber og ruiner ruller, så en høj placering kan ikke engang tælle, er det bedst at straks oprette en ny konto. Total MMPer vil afhænge af de første spil til ca. 50%.

Også spillet en stor rolle i spillet 10 gauge bedømmelse tilstand. Som praksis viser, det afhænger af dem for en anden 50% af din endelige MMP.

For at få den MMP i området 3000-4000, bliver nødt til at svede. Som nævnt ovenfor, vurderer systemet spilleren i tre områder: CDA, DPS og vinde sats. Lad os analysere hver af dem enkeltvis.

vigtige tal

KDA (drab / dødsfald / Assists) - et tal, der karakteriserer Player Statistik. CDA er direkte afhængig af antallet af Kills, dødsfald og hjælper, der gjorde spilleren i kamp. For at få en høj CDA, skal du have mindst mulig død og så meget som muligt af drab og assists.

DPS (fra det engelske Damage Per Second) - dette er en indikator, der viser, hvor meget skade du har gjort til fjenden i en vis periode. For at maksimere denne indikator, skal du spille for de tegn, der har stærke damazhaschimi færdigheder. Til dette formål, ideel karakterer som Warlock, Kunkka, Sven, osv

Vind sats - den procentdel af dine gevinster. Affect dette tal er vanskelig. Efter alt, det hele afhænger af, hvordan du spiller harmonisk med sine allierede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.