TravelingRetninger

Barcelona Zoo: beskrivelse, priser, officielle hjemmeside og anmeldelser

Barcelona Zoo ligger i Ciutadella park i hovedstaden i Catalonien - en af de mest luksuriøse byer i Spanien. Dens område har en imponerende størrelse - mere end 13 hektar. en masse dyr lever her (319 arter) og vokser en bred vifte af planter. Det samlede antal dyrearter, der er i den zoologiske have, på 2209 individer. Besøg dette fantastiske sted ville have alle rejsende.

Historien om skabelsen

Barcelonas Zoo åbnede sine døre i 1892. Den afgjorde dyrene fra den private samling Lyuisa Marti bankmand, der indeholdt dyrene i et af sine godser. Manden besluttet at sælge deres dyr. Borgmesteren i byen Barcelona - Manuel Porcaro - enige om at købe dyr og placere dem i Citadel parken, på stedet, den ledige efter Verdensudstillingen i 1988 og ejes af den lokale kommune. Skaberne fantastisk zoo erstattet traditionelle jern lattice plader af plexiglas og grøfter med vand, som var på det tidspunkt en progressiv opløsning. Besøgende straks værdsat denne usædvanlige innovation, som tillod dem uden indblanding at se vaner af dyr.

Egenskaber

I den zoologiske have, at samtlige betingelser for folk føler det så behageligt som muligt. Bure, omgivet af vand, som ligger på hver sin side af ruten, så nogle af dem kan ses fra begge sider. At bevæge sig rundt i zoologisk have med vinden, kan du bruge tre-hjulede el-køretøj, som er en leje for alle. Denne service er ofte brugt af besøgende med børn.

Zoo Barcelona er berømt for det faktum, at det indeholder dyr næsten alle klimazoner i verden. Den vidunderlige middelhavsklima, med varme somre og milde vintre, dejligt at komme sammen alle kæledyr.

Forskellige dyr

Barcelona Zoo er tilgængelig fra to sider. Den centrale indgang er straks imponerer besøgende med sin usædvanlige udseende. Der er en cirkulær glas kabinet med en lille panda. Det meste af den frie dvale gang hun bruger på grenene af et stort træ. I den modsatte ende fra indgangen er skelettet af en kæmpe hval.

Fra siden af Triumfbuen har en anden indgang til zoo. Hvis du drejer til højre fra denne post og flytte til midten af parken, vil det være muligt at se de pygmæ flodheste. Aviary med disse sjældne dyr kan overse begge sider, så på vej tilbage kan du nyde dem igen. I samme del af den zoologiske have kan du finde en indhegning med unger af vilde katte. Lille Tiger? geparder og pantere hele dagen kører rundt og jage en rugby bold.

Næste er levested for gigantiske papegøjer. Den øverste og venstre side af buret nettet strammes, men huller i det så stor, at de spurve og andre små fugle til nemt trænge og stjæle mad papegøjer. Ikke langt fra dette sted er der en dam, hvor flydende sorte svaner. I nærheden ligger kabinet med dværg panter.

De zoologiske besøgende kan se Barcelona og andre sjældne og vidunderlige dyr: madagaskiske lemurer, bjørne, sæler, arktiske pingviner, afrikanske og indiske elefanter, flodheste store, kæmpe skildpadder, kænguruer, emuer og mange andre.

primater

En særlig plads i indsamlingen af zoo primater besætte. Til højre for den anden indgang Barcelona Zoo er aben. Her er en imponerende samling af disse interessante dyr. Mange af dem er truet af udryddelse. Stjerne og et symbol på den zoologiske have er en hvid gorilla ved navn Snowball. Denne abe er blevet fundet i spansk Guinea i 1966. Kig på verdens eneste kendte hvide gorilla nysgerrige samledes fra hele verden. Sne boede i et separat bur med fire sorte hunner. Alle af dem gav eftertiden, men desværre den hvide gorilla ikke var blandt dem. Sne døde i 2003. Den zoologiske park har et museum dedikeret til denne unikke dyr.

I den zoologiske have, er der andre, lige så vigtige, medlemmer af ordenen af primater. Den mindste abe i verden - orangutangerne på Borneo - trives i fangenskab. I 1997 havde de en baby, der blev opkaldt Harvey. Blandt de små primater også stå Collar grå og hvid-øjenlåg mangabey. Deres reproduktion i en zoologisk have tæt øjenlæger.

terrarium

I den zoologiske have i Barcelona, kan du se et stort antal krybdyr og padder, der importeres fra hele verden. Terrariet zoo indeholder mere end 500 dyr, som repræsenterer ca. 100 arter. Denne samling er betragtes som en af de bedste i Europa. Af særlig interesse for besøgende er python, boa, anakondaer. På den zoologiske have kan du se krokodiller: den amerikanske alligator, bred-snouted caiman, psevdogaviala og mange andre.

anmeldelser

Dens unikke zoo er berømt for byen Barcelona. Zoo officielle hjemmeside, som indeholder alle nødvendige oplysninger om placeringen, attraktioner, tjenester og betingelser for dit ophold i denne vidunderlige sted, har alt det nødvendige for at tilfredsstille de mest krævende besøgende. Turister siger, at dyrene anbringes i rummelige og rene bure, dyr ser sund og velplejet. Se deres vaner kan være nogen indblanding - celle og gitter på zoo er stadig ikke bliver brugt, og det er meget attraktive zoo besøgende. Zoo i Barcelona, anmeldelser, hvoraf de fleste er positive, har på sit område et par cafeer med en bred vifte af sortiment. Meget populær restaurant "telt" og et sted kaldet "Eagles" middelhavskøkken, inviterer dig til at nyde mexicansk mad. Haven har et særligt område til picnic. Besøgende kan virkelig godt lide de synspunkter, der afholdes regelmæssigt i zoo. En særlig efterspørgsel er den delfin show. Disse venlige skabelse uvægerligt medføre glæde for publikum tryllebundet. Butylkonosnye delfiner i flere år nu yngler i fangenskab, i et behageligt miljø, som giver sit elever zoo i Barcelona.

Hvordan kommer man dertil?

Den zoologiske have kan nås med flere transportformer. For det første, i metroen - det er den nemmeste løsning. Du har brug for at komme ud af den metrostation Arc de Triomf, gå gennem Triumfbuen, følg promenade Passeig LIuis Companys, hvis afslutning, på højre, er indgangen til den zoologiske have. For det andet, kan du komme til den zoologiske have med bus. Offentlig transport, følgende ruter №№ 4, 39, 41, 51, 42, 141, hurtigt tage dig til det rigtige sted. Vælg den korteste vej til zoo på den officielle hjemmeside for Barcelona Zoo ved: zoobarcelona. com.

Virkemåde og priser

Fantastisk mangfoldighed af den naturlige verden demonstrerer den zoologiske have i Barcelona. Priserne for at besøge seværdigheder i dette er acceptabelt. En billet til en voksen koster 19 €. Børn fra tre til tolv år indgang til zoo vil koste € 11.4. Besøgende er over 65 år skal betale 9,95 €. Handicap kan købe billetter på Barcelona Zoo med en stor rabat - kun 5,6 €. Det er bemærkelsesværdigt, at når den person, der har købt billet har mulighed for at forlade den zoologiske have og vende tilbage til det i løbet af dagen.

Zoo driftsform afhænger af tidspunktet på året. I vintermånederne, fra december til februar, zoo åbnede dørene 10,00-17,00. I foråret fra marts til maj, den zoologiske have er åben fra 10,00 til 18,00. I sommeren og i det tidlige efterår (juni til september), kan besøgende ophold i zoo 10,00-19,00. I oktober og november, mens den zoologiske reduceres med en time (10,00-18,00).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.