FinanserBanker

Løn Bank-projekter

Mere bogstaveligt 10-15 år af bankydelser brugte ikke mange borgere i Den Russiske Føderation, som i dag er situationen helt modsat. Banker tage nogen del i livet af næsten hver eneste af os. Løn projekter bank, pension, sociale kort, betalinger og overførsler, og stadig meget forbinder det moderne menneske med finansielle institutioner.

Denne artikel vil fokusere på denne form for bankydelser, såsom lønningslisten tjenester.

Hvorfor betale lønninger på bankkort?

Meget få organisationer er nu udbetalt en løn til de ansatte gennem sin egne penge. De fleste udfører denne operation ved brug af ydelser fra banker.

Spørgsmålet er: "Hvad er fordelen ved" Det er simpelt nok. Ved hjælp af pengeinstitutterne til udbetaling af løn, arbejdsgiveren ikke behøver at eje indholdet af kasserere og masser af andet personale, som er forbundet med beregningerne af løn til arbejdere.

Selv på trods af, at vi er nødt til at fratrække noget af interesse (betalinger) til banken for sine ydelser, denne form for beregning er stadig rentable. I dette tilfælde, hvis aftalen med banken, som leverer tjenesteydelser på et højt niveau, er det stadig tilfreds hver deltager i projektet løn.

Hvem konkluderer sådanne projekter?

Indgår en kontrakt med banken direktør i selskabet, sammen med den regnskabschef, eller gøre det deres autoriserede personer, der har den relevante fuldmagt til at foretage transaktioner på deres vegne.

Hvis en ny organisation, er det primært dens repræsentanter selv henvender sig til banken, finde ud af de betingelser og kontrakt. Men hvis virksomheden allerede er tjent med nogle bank, andre finansielle institutioner konstant udsender deres business forslag, herunder udbud lønningslisten tjenester.

Og meget lettere at tiltrække den nyligt åben organisation end den, der allerede indgået en aftale med en anden bank. I kampen for markedsandele for finansielle tjenesteydelser banker er villige til at gøre noget for ikke at miste kunder, der engang havde vundet. Derfor skabte meget gunstige betingelser (fx fri transfer), for at komme rundt, der er næsten umuligt.

På tidspunktet for aftalens indgåelse banken sædvanligvis er til stede leder af afdelingen og finansiel konsulent, der har specialiseret sig i vedligeholdelse af juridiske enheder.

Hvordan er aftaler om projekter løn?

Først og fremmest skal virksomheden levere fundamentet dokumenter fra banken og kan kræve nogle yderligere beviser og oplysninger.

Efter en fuldstændig gennemgang af autoriserede medarbejdere i virksomheden med alle priser og vilkår parterne indgå en aftale. Løn projekter omfatter overførsel af bankerne på listen over medarbejdere og banken fotokopier af de dokumenter, der kræves til identifikation, samt udstedelse af nye kort, som vil blive overført til deres løn.

Efter udgivelsen af kortene er der to måder at problemet. Først - det er, når bankens repræsentanter kommer til virksomheden, og der er en kvittering udstedt til den enkelte medarbejder personligt gerne kortet og PIN-kode. For det andet - det er, når de ansatte i virksomheden på egen hånd vender til banken og få et kort med en pinkode allerede i kontorerne.

Ofte den anden mulighed opstår, når organisationen medarbejdere var fraværende på tidspunktet for ankomst personalet i banken for en masse udstedelse af kort på grund af sygdom eller andre.

Analyse af nuværende bank tilbyder finansielle tjenesteydelser på markedet, er det muligt at skelne fem niveauer af projekter løn.

lavt niveau

Dette niveau er den mest udbredte. Det er meget billigt for virksomheden, fordi det ikke indebærer nogen yderligere tjenester. Hvis virksomheden først begyndte at samarbejde med banken, vi først vælge en lønningslisten projekt. Sberbank, for eksempel til vedligeholdelse af produktet finder kun 300 rubler. per måned. Oftest er denne mulighed lønnen projekt foreslåede budget organisationer.

Standard niveau

Tjeneste standard lønniveau projekt, virksomheden betaler en lidt højere beløb, men den modtager et stort antal ekstra ydelser: nedsat gebyr for beregninger, gratis SMS-meddelelser for alle medarbejdere.

guld niveau

Guld niveau indebærer udstedelsen af de ansatte løn kortene af høj kvalitet. Nogle banker tilbyder på dette niveau chipovat kort, der er mere sikker end standarden. For eksempel, en løn-projekt Savings Bank tilbyder til virksomheder for 3000 rubler. per måned.

platin niveau

Dette niveau af service kræver et højere niveau. Omkostningerne ved denne pakke er ganske høj, og ikke er overkommelig for enhver virksomhed. Dette niveau omfatter alle fordelene ved lavere niveauer, samt nogle andre midler. For eksempel banker tilbyder gratis udskiftning kort i tilfælde af tab af ejendom forsikring af ejeren, samt medicinsk livsforsikring, der virker på det område af Den Russiske Føderation og i udlandet.

præmie niveau

Premium niveau tilbud, ikke alle pengeinstitutter. Og dem, der yder en sådan service, forudsat at det ikke er i alle byer, hvor der er en gren, kun dem, hvor der er en efterspørgsel. Vedligeholdelse af pakken ret dyrt, men det indeholder en masse fordele: rabat i butikker, hoteller, tilgængeligheden af en dedikeret personlig operatør hotline og meget mere.

Kunder med et niveau af kort, der er klassificeret som VIP-kunder.

Forholdene i alle banker er forskellige, og ovenstående er en liste over gennemsnittet, som er lavet ved at sammenligne forslagene fra de største banker, der fører deres aktiviteter i det område af Den Russiske Føderation.

Hvis du tror på hvilket niveau af løn projekt til at vælge, bør du ikke umiddelbart indgå en kontrakt om platin eller præmie. Husk, at selv lave niveauer kan være ganske attraktiv, så længe den finansielle institution til at opfylde sine forpligtelser og yde service af høj kvalitet som selskabets ledelse, og almindelige arbejdende mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.