BilerMotorcykler

350 ZIM: egenskaber og beskrivelse

En af de små serier i produktionen af lette køretøjer industri er quad. De fleste af de ikke talrige, desværre, næsten ingen kender. Og med god grund. Hvorfor er der en situation? Sandsynligvis skylden temmelig snævre anvendelsesområde brug. Ved ordet "ATV" en forening med mudder og dårlige veje. Men denne stereotype er ikke berettiget. "Forkerte" ATV motorcykler er i stand til noget som helst. Og jorden passere, og på den asfalterede vej. ATV-funktionen er ikke anderledes end de samme cykel funktioner. Quad-ZIM 350 er det tydeligste eksempel i segmentet. Så hvad det har fordele og værdighed?

Historie dannelse

ZIM-350 startede sin rejse i de fjerne halvfemserne. For at være præcis, den første ATV kom fra transportbåndet tilbage i 1991. Hjem til "vinter", som de kaldes i de mennesker, blev Kharkov tanken plante Malyshev. ZIM-350 - en meget sjælden model. Sagen er, at det er produceret i begrænsede mængder. Nogle gange parti bestod af kun to hundrede enheder. Og dette, af indlysende grunde, kunne umuligt opfylde behovene hos kunderne. Hertil kommer, indtil nu har vi levet et par stykker. Således har denne ATV blevet en rigtig sjældenhed.

Anvendelsesområde ZIM

Som allerede nævnt tidligere, kan ZIM-350 køre på næsten alle overflader. For ham, sne, mudder, en lille dias, sand veje - ikke en hindring. Det betyder, at ATV er i stand til meget. For det første, tjenesten til sit formål. Det vil sige, som en motorcykel, det er designet til at transportere mennesker. "Chetyrehkolesnik" har gode dynamiske kvaliteter, men det er stadig vigtigt for transport. For det andet, tjenesten i landbrugssektoren. Ja, ZIM-350 kan erstatte en traktor lille størrelse efter behov. Kun for denne struktur er til stede i ATV fast fikseret til rammen med konnektorer til fastgørelse og ret betydelige ballast. Hvad der ikke er "selhoznik"? ZIM-350 er i stand til at bidrage i nogen aktivitetsområde. Det kan være både gode transport og hjælper i enhver virksomhed.

® ZIM-350

Næsten alle forholdsvis gamle modeller af køretøjer forsøger at gøre universel. Sådan at forstå dette? Enhver gren af sovjetisk teknologi var lig med de samme standarder. Der er derfor meget sparsomme ensartethed og et lille udvalg. ZIM-350 ikke undslippe den fælles skæbne. Dens kendetegn er magen til enhver motorcykel af tiden. Som et resultat - kan du se en kopi af den fire-hjulede IL "Jupiter-5."

udseende

Tja, i almindelighed, hvis vi taler om den sovjetiske teknik, noget om en sådan kvalitet som udseende, kan blive glemt. Og sandheden, ZIM-350 absolut ikke opfylder den høje standard af skønhed og mode. Dens form, uundgåeligt ligne afgrøde mtelloloma loddet sammen en eller anden måde. Foran øjekast kan afsløre følgende billede: ensomme siddende runde forlygter flyttet frem på tynde hængsler; hjulsstyring lodret plantet i hullet som traktoren; ses i bunden af stammen-kurv (følelsen af, at han blev fjernet fra en cykel); ATV utroligt enorme vinger, strække til jorden. Ubehagelig billede. Et kig tilbage blottelse gamle sår, "T" formet sæde står fast på rammen; motor ser på siderne; Det samme problem med store vinger, og alle har det samme problem med en boot-kurve. Generelt er det ZIM-350 ikke beregnet til at vise på det. Denne hårdtarbejdende kender sin virksomhed og er ikke bange for at blive beskidt.

ZIM-350: Specifikationer

Vi kan ikke sige om de tekniske kvaliteter af ATV. Selv om der ikke er noget at snakke om. Som allerede tidligere nævnt, ZIM-350 - er den sovjetiske model af en søster, og det var stamfader til IL "Jupiter-5." Det betyder, at alle de indikatorer, de er identiske. Den væsentligste del af ethvert køretøj er motoren. Power totaktsmotor er nok for manerer ZIM-350. Karakteristik af hans - ikke en teknisk gennembrud ideer. Push-pull-system, de to cylindre, det samlede beløb ikke overstiger tre hundrede og fyrre kubikcentimeter. Femogtyve hestekræfter - præcis som kan presse ZIM. Tænding, desværre har ATV er produceret med starter, selv om nogle modifikationer er udstyret med elektronisk start system.

Indenlandske ATV'er næsten ingen kender. Men ZIM-350 - en værdig repræsentant for denne familie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.