BilerMotorcykler

Motorcykel "Tsundap" - Tysk legende motoproma

I dag Firma Zündapp få mennesker kender. Navnet på producenten engang berømt men glemt. Men i visse kredse, motorcyklen "Tsundap" er stadig betragtes som en legende. Hans overtagelse af hovedparten af dem, der elsker historie og gode biler tegner sig for kun drøm.

Vores artikel er dedikeret til en af de mest berømte modeller af Wehrmacht transport, vil bidrage til at udfylde dette hul.

Hvordan det hele begyndte

Præcis hundrede år siden, har produktionsselskabet åbnet i Tyskland. Ejerne havde planer om at engagere sig i fremstilling af sikringer, ammunition og reservedele til dem, som var meget vigtigt i disse dage. Produktionen var oprindeligt planlagt til temmelig stor. Men alt det forberedende og organisatoriske arbejde blev afsluttet lige i tide til slutningen af krigen. Det er klart, at efterspørgslen efter ammunition var ved at falde med alarmerende hastighed, så der var behov for en øjeblikkelig skift produktionskapaciteten for fred-time behov.

De første modeller

Ejerne har besluttet at tage spørgsmålet om køretøjer. Først motorcykel "Tsundap Z22» blev indført i 1921. Han er helt i overensstemmelse med tidsånden. Fra et teknisk synspunkt, gjorde ikke noget særligt motorcykel ikke skinne, men var i stand til at accelerere op til 65 km / t, forbrugende samtidig mindre end en liter benzin. Og hvad der ellers er behov for i en krise? Snart linjen har udvidet Z2G model har nogle forskelle fra prototypen.

Siden 1924 har virksomheden begyndte at producere motorcykler med kædetræk (før der var bælte), og i 1927 sluttede sig til rækken af fragt trikes. Selv med udbruddet af den Store Depression, som uden tvivl påvirket den tyske økonomi, er producenterne udvikler nye modeller, drev innovation, øge produktionskapaciteten og at holde sig oven vande. Vigtig rolle, som selskabets politik rettet mod den konstante forbedring af pålideligheden af transport spilles. Den "Tsundap" altid forsøgt at opretholde en loyal priser.

Det bidrog til succesen og kompetent regering, en konstant analyse af markedet orientering på forbrugernes efterspørgsel. For eksempel, som et resultat af krisen var der en nyhed i linjen "Tsundap" - en motorcykel K170, den mest økonomiske og malokubaturny virksomhedens historie. Sammen med sin produktion projekt blev lanceret til produktion af store tunge motorcykler med firetaktsmotorer. Til dette formål har virksomheden indgået en samarbejdsaftale med britiske kolleger. Resultatet var udgivelsen af flere modeller med motorer "Python".

Motorcykel "Tsundap" på fronterne af Anden Verdenskrig

1937 var et vendepunkt i selskabets historie. Under Anden Verdenskrig motorcykel "Tsundap" med sidevogn var en Wehrmacht tropper.

Det er værd at bemærke, at tanken om at bruge en lys to-, tre-hjulede udstyr til at øge troppetransport mobilitet har været ganske interessant. Maskingevær monteret på hætten af vognen, måtte beskæftige sig skader på fjenden. Motorcykel kunne køre der, hvor maskinen simpelthen ikke udfolde, og for sine vedligeholdelses- og serviceomkostninger var uforholdsmæssigt lavere.

Model KS 600, der er udstyret med en propel aksel, udskiftelige hjul og en bokser motor på 598 kubikmeter blev udgivet i 1939. Denne cykel har besøgt næsten alle fronter i Europa. Have bestået testen af brand, han har lidt noget nogle justeringer og forbedringer. Som et resultat, en ny transport - tyske motorcykel "Tsundap» KS 750. Han blev straks sendt til fronten.

Jeg kørte cyklen og til Rusland. Men om vores veje er ikke forgæves, legender, ordsprog og digte. Alt, hvad der er sket i Europa, kørt ned i russiske mudderskred. Adfærd rettet ild fra en tung maskingevær motorcykel ridning på huller var simpelthen urealistisk. Men besætningen blev et let bytte for russiske soldater til trehlineykami. Tanken om at bruge motorcykler i de militære operationer blev revideret. Selvfølgelig er det fuldstændig tilbagetrækning og ud af spørgsmålet, men i virkeligheden i russisk designet til de europæiske veje motorcykler ofte anvendes til beskyttelse og realisering af opgaver for offentlige indkøb. Direkte brug i kamp blev væsentligt reduceret.

Under krigen producenten gennemført en række forbedringer af deres afkom. Specielt for modeller med en klapvogn blev udviklet forhjulstræk. I 1945 var andelen af KS 750 oversteg selv R75 (BMW).

Efterkrigstidens model

Under bombningen af den tyske fabrik blev svært beskadiget. Flere gange blev han udsat for angreb fra røvere.

For at en eller anden måde redde virksomheden, ejerne måtte løse flere vigtige spørgsmål. I 1947 blev spørgsmålet om førkrigstidens genoptaget DB200, og to år senere gik til transportørerne nyhed - KS 601.

Anlægget begyndt at fremstille nyt lys "malokubaturok", som snart fik følgeskab og knallerter.

smuk afslutning

I 80'erne i sidste århundrede, den sidste motorcykel "Tsundap" nedstammer fra virksomhedens transportbånd. Selskabet gik konkurs og blev købt af kineserne. Fuldt "drak" fabrikken, de tog ham til Kina, hvor den tyske udstyr og i dag produceres kinesiske motorcykler.

Imidlertid kunne det ikoniske mærke spille et farvel akkord. De blev en sejr i motorcykel racing i 1984.

Efterspørgslen og priserne

I dag er mange af dem, der ønsker at købe en motorcykel, "Tsundap", hvis pris er dannet ikke på grund af dets tekniske egenskaber. Den legendariske cykel med fremragende selv efter dagens standarder for design - en sjældenhed. Antallet af arbejdsdage kopier rundt om i verden ikke overstiger et par hundrede. Se en af dem kan være på de historiske rekonstruktion klub retrotehniki eller museum elskere. motorcykel prisen starter fra 50 tusind dollars.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.