Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan man laver hjemmelavede burgere: opskrifter, metoder til madlavning og anmeldelser

Ernæringseksperter ikke bliver træt at forklare folk, hvordan dårlig fastfood, især USA. Dog vil børnenes ører ikke trække fra burgere og pommes frites. Men mange voksne - også. Og for at mindske de negative virkninger af den forkerte mad til et minimum, behøver kompetente mor familier ikke argumentere og ikke forbyde, og forberede hjemmelavede burgere. De vil ikke mødes smagsforstærkere, konserveringsmidler og andre kemiske tilsætningsstoffer, i høj grad er ansvarlig for skader på mad fra den samme "McDonalds." Hertil kommer, som, siger, skolens snack brød med kotelet - ting bekvem og tilfredsstillende. Og problemer giver ikke så meget som at lave en hjemmelavet burger er ikke sværere end en almindelig sandwich. Med mindre, selvfølgelig, bruge færdiglavede ruller, og steger bøffer på forhånd.

Hvordan man laver en burger i hjemmet: den simpleste udgave

Hvis du ikke har tid til noget omfattende, redning og primitiv opskrift. Brug for hakkekød enhver oprindelse (svinekød, oksekød, fjerkrækød fra), for at forbedre bedre at gøre det selv, klare noget selv ikke meget erfarne kok. Hakket saltet og peber, drives det i ægget (per pund kød) og interfererer med hakkede greens. Bundkarret opvarmes fra hakket støbt rund flad patty størrelse bolle og stegt på begge sider til en god tan. Vigtigt: Du må ikke knuse hugge i panden, så det mister sin saftighed. Hamburger boller skåret i halve, ketchup smurt begge sider af indersiden, lagde bladene af salat på toppen - en kotelet, og på det - selv en varm plade af ost (at han havde smeltet lidt). Luk udformningen af den anden halvdel af brød - og al den visdom af, hvordan man laver en burger derhjemme, har du mestrer.

Versioner og variationer

Salat - ikke en obligatorisk del burger. Hvis dit barn ikke kan lide dem, i stedet for den salat kan du sætte en cirkel agurk - både fersk og salt. Er dårlig og tomater eller peberfrugter plade ring; elskere supplerer burgere hjemmelavet stegte aubergine. Kort sagt, fylde "sandwich" giver dig mulighed for at vise Povarskaya fantasi i al sin magt.

kylling fyld

Dietichen mere end svinekød, hjemmelavet burger opskrift med kylling. På to dele af fileten 200 g marineret i olivenolie, løg flavored med basilikum. Aged kød er en halv time. Lige nok tid til at gøre saucen: tomat skoldes et par, for at befri dem fra huden, fjern kernerne og smadre blender med et par fed hvidløg. Marineret stegt kylling på grillen og slappe forsinket - så kødet bliver saftigere. Er grillet på en bageplade fire skiver bacon (tabe vægt, kan du springe dette trin). Burgere går hjem: de halvdele af boller med ketchup lavet er belagt på bunden sætte en bøf af kylling, så - bacon, fulgt - plade af ost. Dæk "hat" og nyde.

fisk burger

Fans gaver floder, søer og have kan lave en burger hjemme med fisk. De er især velsmagende med laks. forberedelse princip svarer: seks færdige ruller tager 200 g fiskefileter, der passeres gennem en kødhakkemaskine med et løg kuppel, suppleret æg, ske peberrod og peber og salt. Støbte bøffer af hakket kød, panering og stegte - fem minutter på hver side. Jeg skar den nederste halvdel af boller smurt med mayonnaise, lagde blade Korn, derefter går direkte patty, mayonnaise igen og igen roden. Luk "låg", og fortsæt til at spise.

For skaldyr elskere

Nu overveje burger opskrift derhjemme, som indeholder gaver oceaner. De fleste harmonisk i fyld "look" rejer. Floor-løg og hvidløg fyldte to skeer sojasovs og sennep stærk spoon halve. I denne marinade på tredje time gennemblødt en halv snes store (konge) rejer. Fremstillet ketchup: anden halvdel løg hakket så fint som muligt i kombination med to små terninger af tomat og langsomt standset ti minutter. Salt og krydderier - efter eget valg. Aflaste rejer fra marinaden direkte i skallen hurtigt stegt, er fritaget for det og vende tilbage til marinaden i yderligere fem minutter. Det er fortsat at tilføje op burgere hjemme: i halve boller sat salat, tomat cirkler, to rejer, sauce på toppen - og lukke den anden halvdel.

usædvanlige burger

Biprodukter er ikke kun nyttige: mange mennesker simpelthen lide smagen. Dette giver de originale opskrift hjemmelavet burger patties for som er lavet af kylling hjerter. Fremgangsmåden vist i denne algoritme:

  1. To løg fint skåret; Det har gjort afkøles og stegt.
  2. 600 gram hjerter befries for grove vener og blodpropper.
  3. Begge produkter føres gennem en kødhakkemaskine.
  4. Det hakkede indført: stort æg, hakket dild bit, to skeer "hurtige" havregryn, salt og peber og halvdelen skeen spidskommen.
  5. Grundlaget for koteletter godt æltet, formet af hendes runde bøffer og stegt til en smuk skorpe og bragt til beredskab i ovnen.
  6. I stedet for blade, disse burgere brugte salat. For det fint Shinko grønkål og kål aromatiseret krydderier til koreansk flere skeer solsikkeolie.
  7. Skær en slids ruller er grillet i smør.

Den nederste del er placeret kotelet, og allerede det - en salat. Burgerne er hjemmelavet ketchup behøver ikke, men hvis du er uden det uudholdelige - promazhte halvdele favorit sauce.

Burgere i pitabrød

Endelig tilbyder vi den mest komplicerede opskrift hjemmelavet burger, det tager ganske alvorligt besvær. Men hvis du tør at udføre det, vil du finde lige fyrværkeri af smag.

To svekolki bagt i ovnen indtil de er bløde, fuld og afkøles. En tredjedel af et kilo kød, fortrinsvis - lam, æltet med en håndfuld hakkede oliven, børstet og hakkede skalotteløg, øse af tomatpuré og to - olivenolie. Af krydderier - salt, peber og spidskommen. Efter at have opnået ensartethed i basen tilføres smuldret feta skive og hakket purløg. Når udstopning lidt hvile, er det suppleret med tre spiseskefulde rasp, form og stegte flade patties. Fire gruber opvarmet (i en gryde under låget eller i en mikrobølgeovn); roer rengøres, gnides og krydret med salt, peber og eddike skeen halvdelen. Skær pita lommer, som er sat spinat, roer "kaviar" og kotelet. Top design vandes tzatziki sauce, købt eller lavet selv.

Hvis du ønsker at bygge din egne hænder sauce, hakke en lille flok af mynte, agurk og gnid gnide en fed hvidløg med salt. Alt dette er forbundet og blandet med en teskefuld eddike, det samme volumen olivenolie og 150 gram fedt yoghurt tæt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.