SundhedSygdomme og betingelser

Overophedning i solen: hvordan du beskytter dig selv og klare konsekvenserne?

Overophedning i solen sker meget ofte om sommeren. Og uanset hvor mange læger ikke advare os, vi hvert år vil have så meget som muligt til at tilbringe mere tid i solen. Selvfølgelig, ønsket om at drage fordel af ferie til det maksimale prisværdige, men om elementære forholdsregler bør ikke glemmes.

Du bør altid huske på konsekvenserne af overophedning i solen. Du slap billigt hvis erfaring varme kramper, langt mindre tydelig varme eller solstik.

Overophedning i solen: symptomerne

Hvis der efter et længere ophold udenfor i det solrige vejr, en person føler en hovedpine, det lider kvalme og opkastning, generel svaghed i kroppen, samt hovedpine, så kan vi tale om hedeslag, når forstyrret balance af væske og salt i kroppen.

Tilstedeværelsen af hedeslag angiver en tilstand, hvor temperaturen kontrolmekanisme den er deaktiveret, dvs. folk ikke sveder, selv i varmt vejr. Den første symptomatisk manifestation af solstik er svækkelsen af kroppen. Som regel, folk ikke er opmærksomme på denne funktion, tænker, at bare overtræt. Derefter kan du modtage den forvirring og starte kramper, kramper. Kropstemperaturen stiger til fyrre grader Celsius, og hjertefrekvensen frekvens tæt på 140 slag i minuttet. I denne tilstand af mennesket skal afleveres hurtigst muligt til hospitalet eller ringe efter en ambulance.

I fare er mennesker, der misbruger alkohol især i varmen, gravide kvinder og dem med meget lys hud fra fødslen. Glem ikke om små børn, hvis kroppen er i en formativ fase, fordi det beskyttelsesniveau, de er meget lavere. Og mærke tegnene på hedeslag er normalt kun muligt gennem syv timer. Forskere forklare dette fænomen med, at kroppen i lang tid kæmper med effekten af ultraviolet stråling til det sidste beskytter kroppen mod den katastrofale tilstand.

Overophedning i solen: behandlingen

Før ambulancen ankomst kan udføres førstehjælp. Patienten skal afkøles, så den fjernes fra tøj og indpakket i et ark udblødt i koldt vand. Hvis arkene ikke passer en simpel håndklæde eller T-shirt. Og, selvfølgelig, skal du sørge for at vente på en specialist besøg.

Overophedning i solen kan og bør forebygges, og det er ganske simpelt at observere grundlæggende regler for adfærd i solen. Især bør de huske strand elskere, da de er udsat for truslen om udsættelse for ultraviolet stråling. For det første bør det være et særligt fokus tilgang til udvælgelsen af sommer tøj. Det bør gøres kun fra naturligt stof og bør ikke passe tæt til kroppen. Så det vil være forsynet med frisk luft cirkulation og overophedning vil forekomme.

Hvis du kan overføre alle deres aktiviteter på et senere tidspunkt, er det bedre ikke at forsømme denne ret. Mennesker, der er i fare, og kernen bør gå om aftenen og ikke i den varme eftermiddag. I kvælende varmt vejr er nødvendig for at beskytte kroppen mod enhver overspænding, så sportsfans anbefales at udskyde udøvelsen til en mere passende dag.

Og, selvfølgelig, lægerne strengt forbudt at indtage drikkevarer, der indeholder alkohol, da de skaber yderligere pres på de indre organer. Men rent filtreret vand uden gas anses for at være kilden til livgivende i sommersæsonen. Væske hjælper arbejder mekanisme til at opretholde en stabil kropstemperatur. Strand elskere rådes til rutinemæssigt bruger kosmetik med UV-beskyttelse. Glem ikke om hatte, da de beskytter den vigtigste del af kroppen - hovedet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.