SundhedSygdomme og betingelser

Intestinal candidiasis: årsager, navnlig udviklingen og behandling

intestinal candidiasis - er slimhinderne sygdom, som er forårsaget af gær-lignende svampeart kaldet Candida. Disse mikroorganismer findes i næsten ethvert miljø. De kan findes i jorden, og på huden af grøntsager, frugt, selv i hjemmet møbler og en tandbørste. Selvfølgelig er disse organismer lever i tarmen og, som en del af en sund mikroflora.

Men når det begynder at reducere antallet af gavnlige bakterier, candida tage deres plads og formere sig hurtigt. Candidiasis i tarmen kaldes en kompleks form for dysbiosis.

Meget farlig udvikling af denne sygdom hos børn, for som følge af sit udseende, de halter bagefter i udvikling, begynder den aktive vægttab og væksthæmning.

Der er flere vigtige faktorer, hvis tilstedeværelse risikoen for at udvikle sygdommen stiger betydeligt:

  1. Forkert kost og økologi, forringelse af levesteder.
  2. Årsager til fysiologiske natur: graviditet, stærk nervøs stress, spædbørn og små børns alder og alderdom.
  3. Enhver kronisk sygdom, især i fordøjelsessystemet.
  4. Diabetes mellitus.
  5. Sygdomme, der resulterer i udtømning af kroppen.
  6. Langvarig brug af antibiotika og hormonpræparater.
  7. HIV-infektion.

Invasiv og ikke-invasiv formular - denne art af sygdommen, som har intestinal candidiasis.

Symptomer noninvasive danner følgende: diarré, intestinal oppustethed, diarré med hvide flager blanding osteagtig konsistens. Hos mennesker er der er en konstant følelse af ufuldstændig tømning efter afføring. Den generelle tilstand af patienter med candidiasis ikke forstyrres.

Invasiv candidiasis forekommer i de mennesker, der lider af svær immunsuppression.

Diagnose af intestinal candidiasis består af komplekse laboratorieundersøgelser: at bestemme de faktorer, der fremkalder udviklingen af sygdommen, symptomerne, den undersøger resultaterne af bakteriel podning. For at vælge den rigtige metode til behandling af sygdommen i hvert enkelt tilfælde, gennemført en omfattende undersøgelse, hvor vi studerer og alle patienter sygdommen, og beregnet risikoen for mulige bivirkninger. På grund af det faktum, at en dysbacteriosis og candidiasis forårsaget af et og samme problemer som fremgangsmåder til eliminering af disse sygdomme er praktisk taget identiske.

Candidiasis tarmen behandlet under anvendelse af produkter, der indeholder bifidus. De bidrager til at reducere niveauet af svamp i fæces. Bifidobacteria hjælp at genoprette den naturlige mikroflora naturlige måde, samt give mad slimhindeepitel og genoprette tarmfunktionen.

Det er dog vigtigt at huske, at formålet med modtagelse af visse lægemidler, især individuelt, fordi selv er strengt forbudt.

intestinal candidiasis behandles med anvendelse af traditionel medicin. Så glem ikke, at du skal spise så meget blåbær, blåbær og kaprifolie, samt enhver form for kål, bladgrøntsager, salat og krydderurter.

Regelmæssigt hver morgen (lige efter søvn), skal du børste dine tænder og mund fra en hvid plak. Så er det anbefales at skylle munden med en opløsning af bagepulver eller blå jod. Så bedst spise flere fed hvidløg (gradvist at øge mængden af op til 12 stykker) eller gulerod salat , hvidløg. Efter dette måltid, afstå fra at spise i et par timer.

Afslutningsvis under behandlingen af sygdommen skal forbedre immunitet at engagere sig i hærdning af legemet. Når du vælger procedurer bør tage hensyn til alder, fysisk formåen og relaterede sygdomme. Efter at have taget har brug for antibiotika for at genoprette mikroflora hjælp lægeurter, samt en afbalanceret kost.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.