SundhedSygdomme og betingelser

Hvide pletter i ansigtet kan være et tegn på vitiligo

Sygdommen, når der er hvide pletter i ansigtet og andre synlige områder (hænder, fødder), kaldes vitiligo. Sådanne pigmentering lidelser kan forekomme i personer af enhver race, men det meste af det udsatte unge med mørk hud.

Årsagerne til vitiligo

Normalt huden indeholder brunt pigment - melanin produceres ved at farve det i et kødet farve (melanocytter). Når den ses fra huden af mennesker, der har hvide pletter på ansigt, fødder eller hænder, under mikroskopet afslørede fraværet af melanocytter. Årsagerne til dette er ikke kendt hidtil, men eksperter allokere nogle faktorer, der kan udløse vitiligo. Disse omfatter autoimmune lidelser (hvor menneskets immunsystem bliver hyperaktiv og eliminerer melanocytter), stress, udsættelse for visse kemikalier, neurale og virale faktorer, der skader huden under garvning, hudsår.

Hvad er symptomerne på vitiligo

Selv i barndommen vitiligo kan udtrykkes som en muldvarp omkringliggende glorie af depigmentering. Dvs omkring eventuelle modermærker på kroppen huden er meget lettere end den burde være i en normal tilstand. Generelt er tegn på misfarvning findes primært i de områder af huden, der er konstant udsat for sollys. Så hvis du står over for det var en hvid plet, kan det godt være et symptom på vitiligo. Normalt disse pletter der er flere: de er asymmetriske med takkede kanter, på grund af vekslen af zoner med delvist tab af melanin med zonerne af dets fuldstændige fravær. Det sker således, at de hvide pletter på huden af ansigtet, kun hænder eller fødder vises på den ene side. En sådan tilstand kaldes segmental vitiligo. Hos nogle mennesker er huden beskadiget kun på de steder, hvor der har været nogen skader, såsom ridser, kirurgiske suturer.

vitiligo behandling

Det vigtigste mål i behandlingen af vitiligo - for at tvinge kroppen til at udføre deres egen produktion af melanin, som vil neutralisere de hvide pletter i ansigtet og ekstremiteter. For at gøre dette, er patienterne til at modtage medicin, der øger hudens følsomhed over for UV-ark. Sådanne formuleringer kan anvendes enten oralt (piller) og eksternt (i massere upigmenterede hud salver eller specielle løsninger). Fotokemoterapi kan også fremstilles og eksponering af huden for ultraviolette stråler. Opnå et godt resultat i behandlingen er muligt, men processen med terapien skal gentages flere gange med minimale pauser mellem kurser. I de senere år er flere og flere eksperter fjerne hvide pletter på dit ansigt ved hjælp af laser terapi og fotosensibiliserende stoffer. I øvrigt, laserterapi forhold på fotokemoterapi har en række væsentlige fordele i en kortere periode med behandling og fraværet af bivirkninger. Patienter med vitiligo, i kroppen der er mangel af kobber og C-vitamin, så disse stoffer skal altid tages som en del af medicin. Desuden er immunmodulerende lægemidler udpeget. Udlandet ofte som en anvendte behandlingsmetode hudtransplantater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.