TravelingCamping

Camping i Leningrad-regionen i skødet af naturen

Rusland - et land rigt på naturressourcer, minedrift øgrupper, bugtende søer og dybe floder - alle disse faktorer fascinere overjordisk skønhed. Næsten alle hjørner af vores land attraktivt for resten af teltet. Med stor glæde, at folk forlader de bymæssige omgivelser i jagten på privatlivets fred, fred og ro.

Vi er aktivt at udvikle hotelkomplekser, der er på deres område allokere en komfortabel plads til campingvogne eller telte. De er skabt til gavn for mennesker, der ønsker at blive genforenet med miljøet. Utallige telt zoner, der ligger i Leningrad-regionen. Her er der naturlige lejre, der opfylder den enkelte kundes behov.

Stigende, er camping i Leningrad-regionen er udstyret med el, varme, internet og legeplads. Telt turisme bliver populær og udvide deres horisont. Hold ferie tæt på naturen, kan du ikke bekymre sig om sikkerheden og underholdning. Normalt turistcentre, der tilbyder billig ferie, der er udstyret med på europæisk plan.

De bedste steder for rekreation telt

I Leningrad-regionen kombinerer naturlige faktorer, et mildt klima og uberørte søer. Alt dette rigdom indsamlet i hjørnerne af Den Finske Bugt og Kotelsky reserve. De vigtigste fordele ved den "vilde" ferie - rimelige udgifter og tilgængeligheden af et gunstigt mikroklima.

Vores landsmænd har valgt Priozerskoye retning. Stille og ikke overfyldt i et skovområde på floden. Vuoksa og Taypolovskoy bugten. I disse steder, du kan fiske, tage en tur på en båd, tage en romantisk tur langs den uberørte ren park.

Camping telt Leningrad-regionen er valgt i den naturskønne landsby blå. Ferie er meget mere økonomisk end i Priozersk og valget af underholdning i det mindste. Rejsende behøver ikke helt at opgive fordelene ved civilisation.

Ofte ejerne af sommerlejre give kantiner, brusere, leje varer både og træhuse for et levende. Her gæster til fuldt ud at nyde den uberørte skønhed af floraen i parken, finde ligesindede og bruge tid med sundhedsmæssige fordele.

Populære campingpladser i Leningrad-regionen

Øko-turisme er meget udviklet på Ladoga søen. Velholdt og smukke camping-center kaldet Park Ladoga strækker nær den maleriske strand i en hyggelig bugt, i læ for vinden, nær byen Priozersk. På den store grund er der små øer med en overflod af anlæg af vilde bær og svampe.

På søen, kan rejsende drive fiskeri, svømning til båden eller båden, og om aftenen rundt om bålet synge sange og yngel kebab. Telt camping i Leningrad-regionen i sommerlejr "Park Ladoga" er udstyret med private faciliteter (bad / toilet / håndvask), bad og en volleyballbane. Isoleret område med bænke og en grill. Der er en parkeringsplads for personbiler.

Udendørs cafe, hvor alle fuldt ud kan spise. For børn lejr ejere har udstyret eventyr legeplads. Der kan være aktive og have det sjovt i en kreds af familie, ridning i kanoer, motorbåde eller udfører ruter gennem de lokale skove, langt væk fra de mennesker og motorveje.

Country Park Hotel "Retur"

Dette er en af de bedste steder på Den Finske Bugt. Hotellet tilbyder flere muligheder for overnatning: camping, campingplads , og en række små hytter til 4 personer. Dette er en sand ferieby, der er udstyret med de nødvendige faciliteter. Camping "retur" i Leningrad-regionen er beskyttet, med el og vandforsyning.

Her kan du slappe af, selv om vinteren, fordi det opvarmede hjem. For nemheds skyld er afsat plads med grill og et stort område. Den er udstyret med en swimmingpool, fitnesscenter og endda en video værelse. Til gebyr rabat behandlinger og terapier. En restaurant, hvor du kan organisere festlige begivenheder.

Komfortabel campingplads i Leningrad-regionen til en overkommelig pris

Resten betragtes som lav på grundlag af "Ol'gino". Maximum pris - 550 rubler. per dag. Ved ophold kan gæsterne vælge et telt fuld camping og hyggelige bungalows.

Din opmærksomhed er ikke mindre populære steder for sommerferien, "Berry" (Vyborg motorvej), "LosevoDa" (på søen Vuoksi), "Okunevaya" (Green Bay), "Aurora" (på Volokolamsk søen).

Alle campingpladser i Leningrad-regionen baseret på selvbetjening og tilbyde et simpelt sæt af tjenester. På trods af fraværet af de vigtigste fordele ved civilisation, folk ikke stopper til hvile i favn naturen. Da kun genindtræde miljøet, er det muligt at virkelig slappe af, at tage afstand fra storbyen, der spænder over kløften. Hvor, hvis ikke i naturen, er det muligt at opfylde de smukke solnedgange, til at foretage intime samtaler omkring et lejrbål, nat svømmetur i søen og indånde frisk luft dybt?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.