HobbyHåndarbejde

Hvordan man laver en tredimensionel hjerter lavet af papir med hænderne?

Mange mennesker tilbringer en masse tid til at vælge en gave en elsket. På trods af det enorme udvalg af varer, der er de bedste gaver stadig anses for at være dem, der er lavet med deres egne hænder. I dette tilfælde får du en eksklusiv souvenir, som har investeret deres varme og kærlighed. Volumetriske hjerter lavet af papir med hænderne - det er unikt og meget smuk gave, som du kan præsentere for deres kære til enhver lejlighed, hvad enten det er Valentinsdag eller en fødselsdag. Hvad du skal gøre? Et minimum af materialer og lidt tålmodighed.

Volumetriske hjerter lavet af papir, den ordning, som vil blive drøftet i denne artikel, ser meget original, kan de blive ikke blot en gave, men også boligindretning. De kan være fremstillet af forskellige papir ved hjælp af en lang række teknikker.

quilling

Denne teknik gør det muligt at oprette en meget smuk souvenirs, der kan tjene individuel indretning eller en del af malerierne. For at gøre sådan et hjerte, er du nødt til at tage:

  • bi-farvet papir på en hvilken som helst farve, det hele afhænger af dine præferencer;
  • PVA lim;
  • krøllejernet, for eksempel en blyant eller tandstikker.

Første ark skal skæres i lige store strimler, som hver især bliver nødt til at vikle det valgte objekt (i vores tilfælde er det tandstikker). Som et resultat, bør du have et stort antal af forskellige størrelser af spiraler. Nu er du nødt til at lime dem sammen fra midten, for at få hjertet, hvis størrelse du kan vælge efter eget skøn. Derudover kan du ændre formen på en spiral og bøje dem, for eksempel i "båd" form og først derefter lim dem til den ønskede form. Sådanne tre-dimensionelle hjerter lavet af papir med dine hænder kan være udskiftning af kort, eller fungere som boligindretning.

origami hjerte

Denne teknik er meget populære over hele verden. Allerede som barn, mange lavet af papir både og fly. Denne simple partielle håndværk, og alligevel kan gøres og virkelige mesterværker. Origami papir "Heart surround" skal du forberede rektangulære ark af enhver farve.

Tag et stykke papir, fold det diagonalt til bunden af en smal strimmel forblev fri. Nu udvide sin anden side og bøje den nederste strimmel i halve. Som et resultat, indefra vil du have en smal stribe. Så igen, vende papiret vandret og bøj den øverste del af pladsen, så folden var på diagonalen centrum. Forbinde den øvre kant af den nedre strimmel med en bøjet kant og vælte halvfabrikata hjerte. Nu er vi nødt til at udvide den øverste firkant, i sidste ende, bør du se 2 diagonal og en vandret fold. Ifølge denne linie til at folde det øverste kvadrat at ende op med en trekant, og ved sin basis - en smal strimmel. Den nederste højre hjørne af trekanten og behovet for at bøje til toppen. Den venstre og højre side af selve figuren bøjer mod midten. Som et resultat, bør du have en "hus", der har brug for at bøje i halve lodret og drej. 2 nederste hjørne wrap op til midten, og under vi får en spids vinkel. Øvre bøje sig ned, mens de resterende løs wrap behov styrede i forskellige retninger (venstre-højre). Det er fortsat at fylde hjørnerne af lommen. Og dog, hjertet er klar. Volumetriske hjerter lavet af papir med deres hænder, lavet af denne metode kan erstatte et kort til Valentinsdag.

3d-hjerte volumen af papir

Denne originale souvenir kan være en udmærket erstatning for Valentine vane. For hende, skal du være sikker på at udskrive en skabelon, der vil give en perfekt hjerte. Papiret er bedst at tage mere stramt. Farve som sædvanlig, enten efter eget skøn. Volumetriske hjerter lavet af papir, med sine egne hænder lavet af farvet papir, kan foldes ind i en regnbue. En sådan gave vil helt sikkert blive husket af alle. Teknikken med at udføre synlig på billedet nedenfor.

hvælvet hjerte

Dette er den nemmeste løsning, der kan håndtere selv et barn. For at gøre dette, er du nødt til at tage et ark papir og pap, blyant, dobbeltklæbende tape, saks og lim PVA.

Til at begynde, skal pap skabeloner til denne lodtrækning forskellig størrelse hjerte. Efter denne cirkel på papir og skåret ud. I hver figur til at lave et lille snit i midten af centret. Derefter kan hver af de afskårne halvdele af behovet for at smøre lim og lim. Som et resultat, bør du være i stand til at omgive hjertet. På samme måde gøre resten. Fra ready-hjerter kan du lave en komposition på væggen, dekorere et kort eller boks.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.