HobbyHåndarbejde

Hæklede roser (ordninger og beskrivelse)

Til dekoration af kunsthåndværk mange mestre brugte strikning hækling rose. Ordninger som dekorative, mange af dem kommer op med deres egen. Begyndere nål kvinder nødt til at kigge efter enkle muligheder, som de let kunne have klaret.

rosensorter

Før du overveje nøje strikke steg hæklet til ordningerne, til at starte os se, hvad de er. Den enkleste - de sædvanlige flade blomster, som ofte tjener som grundlag for runde eller firkantede motiver. Disse produkter er ofte anvendes i applikationer som irsk blonder eller elementer.

Meget mere populær volumen steg med flere lag af kronblade. Fra den første tid til at forstå, hvordan man strikker dem med at løse. Men efter at have styr på de grundlæggende principper, kan du begynde at improvisere og skabe deres egen "klasse" af disse farver.

Selv roser bruges som mønstre. Det er mest typisk for lænd strikning. Ved denne teknik til den mest plads genskabe de komplekse og detaljerede tegninger. Strikning hæklede roser, layout og beskrivelse af dem er i samlinger på mange mestre, kan læres på et par timer.

Et hvidt volumen rose

Du kan vyvyazat smuk tredimensional, dekorativ detalje på grundlag af en enkel blomst. Den består af flere lag.

Den første fase af arbejdet - en simpel strik blomst. Self låsering 2 kolonner af strik uden fm. I den anden række af til 6 buer af lufttrafik sløjfer. Deres antal kan være vilkårlig, men det er ikke nødvendigt at gøre mere end 5 til ikke meget stretch blomst.

På buerne selv danner kronblade af kolonner med fm og uden. Est skema 1 søjlen uden fm, sc 2 1 1 med to fm, 2 1 nakida 1 uden fm. Som du kan se, er den kronblad gjort symmetrisk. Yourself kan eksperimentere med antallet af kolonner og fm. Men jo mere du lægger dem på en enkelt bue, jo mere volumen ejer kronblad. Denne indledende strikning diagram. Hæklet blomst rose komme til næste fase.

Når den første række af kronblade klar, vi ikke plukke en tråd, og på bagsiden gør det endnu 6 buer af lifte sløjfer, så de når til omkring midten af forreste række. Kronblade danner på samme princip, men gøre lidt flere kolonner som antallet af sting øget. På denne måde er det muligt at lave op til 5 etager. Flere vil ikke være meget rart.

firkantet motiv

På den måde skaber de ikke kun farverne for anvendelsen, men også basis for forskellige motiver. Deri ligger den glæde, der giver rosen strikning hækling. Ordninger sådanne motiver selv vores bedstemødre bruges, når strikker tæpper.

Når den vigtigste blomst er klar til lavere metodetrin det er bundet grønt garn. Til dette formål, en simpel bue af luften løkke. Da de fire sider er lavet af imiteret blomst blade hjælp frodige stænger eller søjler med en fælles toppunkt. Den næste serie, er det ønskeligt at gøre garnet en tredje farve, som vil være baggrunden. I denne serie af søjler lavet med fm. I hjørnerne, hvor bladene, blad ekspansion sker på grund af den bue af maskerne.

Fremragende base for et ternet tørklæde eller - sådan volumen steg krog. Ordninger af strikning og montage af det færdige produkt kræver ingen særlige færdigheder mestre.

En anden version af pladsen motiv

I de firkantede motiver som grundlag ofte anvendes rose strikning hækling. Ordningen af arbejdet i dem altid om det samme. Først er klar til at blomstre, og derefter knyttet til det, og efterlader den vigtigste baggrund, som omdannes til en firkant.

I det her viste udførelsesform overgangen til en kvadratisk form udføres ved hjælp af en simpel mesh sting. Opretholde en kvadratisk form gør denne teknik: hjørnerne af barren provyazyvayutsya ikke én bue, og to, som det var, lægger op til dobbelt krog under én base.

Leves i denne ordning er lavet separat og derefter syet. EKSEMPEL blad kan være følgende: strikke af kædesting og danner løkker 3 fra den. Så binder op kolonne uden fm således at fange den yderste kant af fanerne og dække den resulterende hul.

Rose Ribbon

Lad os overveje en anden mulighed, der foreslår at udføre strikning hækling rose. kronblade og forlader ordningen er meget enkel og klar. Hun passer i en enkelt række. Pointen med alt denne proces er, at slutresultatet er et bånd, der folder og danner blomsten selv.

Rekrutter et vilkårligt antal sting. Den første kronblad strik af de to kolonner med nakida og to kæder af masker på kanterne. Så vi gør en polustolbik kæde igen og type 3 / n. Vi gør en anden 2-kolonne med fm.

Den tredje kronblad bør være større. Derfor er vi øge antallet af kolonner og nakida selv. Følgelig vil antallet af sting i kæden også stige.

Ifølge denne algoritme strikke et vilkårligt antal kronblade. Men det er værd at huske, at for lidt ikke vil give dem en smuk knop, og for meget - dårlig vil udvikle sig til et færdigt blomst.

krølle rose

Når alle kronblade i et bånd klar afslutningen af første fase, der repræsenterer strikning hækling rose. forlader ordningen vi ser på den sidste etape. Og nu videre til dannelsen af blomsten.

Til dette formål, startende fra den nederste båndet snos til en større lap. I dette tilfælde, så prøv ikke bare at vride ind i et rør, nemlig at danne en knop. For at "rulle" er ikke at falde fra hinanden, lejlighedsvis sy bunden af kronbladene.

Når Rose er samlet, den nederste del sy grundigt med det samme garn, som er lavet af en blomst.

Nu kan du gå videre til bladene. De tally er meget enkel: på basen og på spidsen af søjlerne ikke nakida, i midten af at tilføje et par kolonner med fm, men ikke meget, at ikke få oppustet tønde. Klar til at sy blade eller rose eller først sy produktet, og fastgør den øverste del af blomsten.

Roser i cellerne

Den rigeste i de mønstre og billeder - højreb hækling. Rose diagrammer i denne teknologi - den mest almindelige.

Skriv om, hvordan man strikker filet blomster, kan være mere end én artikel. Lad os derfor huske kun de vigtigste principper i teknologien. Opskrifter i det er baseret på den "maleri" af tomme celler, som om at trække i en notesbog.

Grundlaget for mønstre - en kolonne med fm, to luft loop og en kolonne med sc for tomme celler og fire søjler med sc - for skraverede.

roser ordningen er meget enkel: du kan kopiere dem til det endelige produkt i samme notesbog i kassen. Indført i foto eksempel - den klassiske version af dette mønster.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.