Sport og FitnessKampsport

International anerkendelse af World Taekwondo Federation (WTF). Hvad betyder det for udviklingen af kampsport?

Hvis du se OL, eller en fan af kampsport, kan du blive konfronteret med et udtryk som den WTF, nogensinde hørt udtrykket "Taekwondo WTF». Det kan også høres ganske ofte fra fans af denne sport. Og hvis du troede, han hørte WTF akronym, hvad det er, så vi kan give dig et fyldestgørende svar på dette spørgsmål.

Taekwondo - Denne gamle koreanske nationale kampkunst. Dens essens er at bruge kun den kraft af arme og ben uden at bruge våben. En moderne version af taekwondo er godkendt i 1955, efter at Sydkorea slippe af undertrykkelse og Japan begyndte at komme deres traditioner.

Den vigtigste initiativtager til genoplivning af kampkunst anses for at generalløjtnant Choi Hong Hi. Han skabte i 1966 den internationale Taekwondo Federation (ITF - International Taekwondo Federation). Men efter at have forladt sit hjemland af politiske årsager, den generelle flyttede hovedkvarteret for organisationen fra Seoul til Toronto (Canada). Efter dette blev Sydkorea etableret en anden forening - World Taekwondo Federation (World Taekwondo Federation, eller FRATS). Under det i 1972, selv hans hus blev bygget, kaldet "Kukkiwon", som den dag i dag er det vigtigste uddannelsescenter i verden taekwondo.

Mange mennesker er nu ved omtalen af en forening WTF, Kukkiwon det. Så som en, der nogensinde har været i Seoul kunne ikke undgå at blive imponeret over den enorme bygning med det oprindelige tag, bygget i det koreanske stil, som blev en af symbolerne på den sydkoreanske hovedstad. Det omfatter, ud over arenaen for konkurrence, omklædningsrum og brusere, og endda et stadion, et pensionat, klinik, computerrum, afslapning værelser, og meget mere! Det er her vært for det første VM, den koreanske nationale mesterskab, den første asiatiske Championship og mange andre konkurrencer og forestillinger.

Oprettelse af en enkelt uddannelsescenter taekwondo, WTF besluttede flere opgaver. Først her bliver officielt tildelt og udstedt certifikater til alle de studerende i uddannelsescenter, samt repræsentanter for medlemmerne af de nationale sammenslutninger af WTF. Også her er der uddannelse af undervisere, krøniker optegnelser, udgivet lærebøger og manualer, tilgængelige pædagogiske og metodiske film. Desuden er det Kukkiwon yde teknisk bistand til alle organisationer, som er en del af WTF. Det vil sige, et træningscenter på enhver mulig måde fremmer kunsten Taekwondo, samt popularisering af de østlige kampsport i verden.

Den sydkoreanske regering har betalt sådanne opmærksomhed på udviklingen af WTF, er det blevet et landsdækkende program. Takket være alle disse bestræbelser, i 1980, WTF blev officielt anerkendt af Den Internationale Olympiske Komité. Ved Sommer-OL i 1988 i Seoul og 1992 i Barcelona Taekwondo ikke indgik i konkurrenceprogrammet, som en demonstration sport. Kun i 2000 i Sydney, holdt sit første konkurrence i Taekwondo (som en del af det officielle program for de olympiske lege). Efter dette blev klart, hvor vigtigt det WTF, hvad er det hele betyde for Republikken Korea image i øjnene af verden.

Mens WTF vundet international anerkendelse, har ITF mistet sin position. Til mere eller mindre holdt oven vande, ITF var "erobring" af de socialistiske lande i Europa. Men var det ikke hjælpe med at forhindre opdelingen i 1990, hvor den afdeling af organisationen i en separat forening - Global Taekwondo Federation (GTF). I Rusland har de tre organisationer kommer omkring samme tid. I 90-91 år. ITF, WTF, GTF tog i sine rækker i USSR, som ikke forhindrer sammenbrud og endnu mere bidrog til en endnu større begejstring for koreansk kampsport.

Til dato er der grene af WTF i 118 lande over hele verden. Meget populær denne organisation i SNG og Østeuropa.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.