Hjem og familieGraviditet

Kan vi gøre en graviditetstest om aftenen? Er graviditetstest vil vise om aftenen?

Delay menstruationscyklus årsager bekymre enhver kvinde. Hvad er årsagen? Graviditet, helbredsproblemer eller skylden for nylig myokardie stress? Det er usandsynligt, at når en person går til hospitalet for at fastslå årsagen, hver af de kvinder finder deres forklaring, der sker. Nogen holder næver, håber af hele mit hjerte, at endelig kom eftertragtede og længe ventede graviditet. Måske damen, tværtimod, er endnu ikke klar til at blive mor. Og hver af disse kvinder i den fødedygtige alder med glæde, spænding, frygt i mit hjerte eller i en helt slap tilstand er tilbøjelige til at gå direkte til apoteket for en graviditetstest for at løse deres tvivl.

De fleste producenter anbefaler at udføre testen om morgenen, når niveauet af hormonet hCG er på det højeste niveau. Men hvis er stadig til at vente så længe, og du allerede uudholdelig, opstår spørgsmålet, om det er muligt at gøre en graviditetstest om aftenen. For at besvare dette spørgsmål, må vi først forstå, de arbejder på hvilket grundlag.

Det transporterende Testprincippet

Moderne test kan bestemme graviditet efter 1-2 uger fra undfangelsen.

Testen selve ligner en tynd strimmel følsom over for graviditet hormon - humant choriongonadotropin (hCG). Han begynder at blive produceret efter det befrugtede æg er forankret i kroppen. hormon kommer fra blodet ind i urinen. Det menes, at den højeste koncentration er nået det efter en nats søvn.

Er graviditetstest vil vise om aftenen, hvis du omhyggeligt komme hans valg? Afhænger af, om niveauet af følsomhed af testen af producenten, type og pris - om dette i næste afsnit af artiklen.

Sådan vælger du den rigtige test

Graviditetstest kommer i flere former:

 • teststrimmel - dens popularitet skyldes en lille værdi;
 • Tablet test dyrere, men du skal kun to dråber, at kende resultatet;
 • Inkjet tests er meget nemme at bruge: ingen grund til at søge kapacitet til at bekymre sig om det, som om på det tidspunkt af teststrimlen ikke falder, og ikke ødelægge testen.

Hvis du ønsker at definere graviditet så hurtigt som muligt, er det bedst at bruge innovative forsøg, selv om de er dyrere. Hvis timingen er ikke så vigtigt, så hvorfor spekulerer på, hvordan at købe en graviditetstest, når du bare kan bede farmaceut på apoteket til at rådgive den relevante indstilling til prisen. Som for anmeldelser om dette produkt, er udtalelsen fra flertallet af repræsentanter for rimelig halvdel af menneskeheden reduceret til det faktum, at det ikke er i prisen, og den billigste test dem aldrig svigtet.

På hvilket tidspunkt af dagen testen resultere nøjagtigheden af graviditet ovenstående

Det er kendt, at følsomheden over for hCG testen ikke mere end 25 mIU / ml. hormonet selv, som tidligere nævnt, kroppen begynder at producere i kvinden, efter fastgørelsen af embryoet til livmoderen. Med hver efterfølgende dag for at bestemme sandsynligheden for graviditet er højere som fordobler hormonproduktionen.

Derfor er spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt, følgende svar graviditetstest udført om aftenen, hvis tidlig diagnose er vigtig, er det tilrådeligt at vente til morgen og først derefter udføre testen. Med udviklingen af graviditeten hormon i kroppen bliver mere og mere. Og snart kommer der et tidspunkt, hvor det er ligegyldigt, hvad tid på dagen det gør, fordi resultatet vil være det samme - positiv graviditetstest. Til tidlig diagnose samt bestå en blodprøve for hCG. Blod taget fra en vene, bør analysen tage om morgenen på tom mave.

Sådan bruger test til bestemmelse graviditet. afkodning resultater

Betingelser for brug afhænger af type test :

 • hvis teststrimlen, er det nødvendigt at indsamle urin i en lille beholder, åbne pakken og slip test til funktioner markeret som MAX. Hold i 5 sekunder og derefter sprede test på en tør overflade (fx en væv). resultatet typisk manifesteret direkte, men producenterne rådes til at vente i op til 5 minutter;
 • Tablet test har to vinduer, hvor brug af en pipette, anvender et par dråber urin;
 • jet test for nogle få sekunder anbringes under en strøm under vandladning. venter tid resulterer i alle test om det samme.

Mulige testresultater:

 • afslørede kun rim på højre - et tegn på, at graviditet er mest sandsynligt ikke;
 • dukkede to røde striber - positiv graviditetstest;
 • afslørede kun venstre bar - muligvis defekt test, er udløbet eller udstyr blev brudt på brug;
 • en positiv test for graviditet: en anden strimmel af dårligt udtrykt - sandsynligvis en meget lille periode af graviditeten.

I tvivlstilfælde kan testen gentages efter et par dage. Hvis det viste sig at være positiv, bør du besøge en gynækolog, som efter inspektion bestilt en ultralyd diagnose.

1%: ret til at være forkert

Graviditetstest viser det korrekte resultat, som regel i 99% af tilfældene. Men meget sjældent de kan være forkert. Dette sker af følgende årsager:

 • tilfælde i testen (udløbet, ægteskab);
 • brudt brug udstyr (for eksempel når engangsemballagen testen anvendes to gange);
 • Graviditet er, men testen viste et negativt resultat. Ikke alle test kan vise et positivt resultat før menstruation. Måske udtrykket er meget lille, og testen blev udført i aften, og hormon niveauer i kroppen var ikke nok. Vender tilbage til spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at gøre en graviditetstest om aftenen, er det klart, at det er muligt, men det er stadig bedre at gøre det i morgen;
 • ingen graviditet, men testen viste sin tilstedeværelse. Årsagerne kan være sundhedsproblemer. Derfor anbefales det at konsultere en læge.

I nogle tilfælde er det nødvendigt at konsultere en læge

Det bør erindres, at en forpasset periode er ikke kun under graviditeten. Årsagerne kan være som følger:

 • nylig myokardie stress i den følelsesmæssige forstand (stærke følelser, såsom angst, frustration), og det fysiske lag (hypotermi, svær fysisk anstrengelse);
 • hurtigt vægttab, udmattelse af hele kroppen under længerevarende faste og korrekt valgt kost;
 • Forskellige sygdomme associeret med hormonal svigt i kroppen (æggestokkene cyste, uterusfibromer, prolaktinom);
 • metabolisk sygdom;
 • beriberi.

Under alle omstændigheder bør du konsultere en læge og gennemgå yderligere undersøgelser, da årsagerne kan være meget alvorlige. Med en positiv graviditetstest og bør ikke forsinke kampagne til hospitalet. Stor risiko for liv og sundhed for kvinder er en graviditet uden for livmoderen, for at udelukke det er nødvendigt at gå undersøgelser og ultralyd diagnose.

Tænker på det faktum, om det er muligt at gøre en graviditetstest om aftenen, er det også vigtigt at lytte til din krop. Ud over at forsinke menstruationen kan være andre tegn, der viser tilstedeværelsen af graviditet: kvalme, ændringer i spisevaner, brystspænding, deres ømhed. Hormonelle forandringer føre til, at en kvinde er mere følelsesmæssige, kan det forårsage irritabilitet, lethed til tårer eller årsagsløse glæde. Der er et ønske om at hvile mere, som din krop har brug for en masse styrke til at bære barnet og yderligere levering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.