FormationSprog

Hvad er AFK? detaljeret analyse

Jo længere væk, jo flere mennesker, der bruger forskellige uforståeligt reduktion i tale. Lad os se på en af dem. Hvad er "AFK" fra hvad udtrykket var et udtryk for, og hvor det gælder - læs artiklen.

Låntagning og jargon

Under alle levende sprog, som tales af mennesker gradvist, nye, lånte ord fra fremmede sprog og dialekter. Slang alle lidt anderledes. Normalt er det de forvrængede ord modersmål, eller reducere dem. Men de kan også komme fra et fremmed sprog, og for nogle specifikke grunde til at elske folk.

En særlig vigtig rolle blev spillet af internettet. Dens udbredelse har betydet, at det endda dannet deres egen subkultur, legender og, selvfølgelig, slang. Sidste varierer afhængigt af den særlige fællesskab af mennesker. Og en af de ord, som er forståelige ikke for alle, det er AFC. Så hvad er AFC, hvordan det skete, og hvem der bruges? I dette skal vi forstå.

definition

Ordet er afledt af det engelske udtryk AFK - Away From Keyboard, som bogstaveligt betyder "væk fra tastaturet." Men hvorfor skulle nogen ønske at rapportere disse oplysninger, og selv skåret til obskure forkortelser? Hele pointen er kort, siger eller skriver "AFC" er meget lettere og hurtigere, og alle på én gang det er klart, at en person er i øjeblikket ikke på computeren. Så nu ved vi, hvad AFC.

Internet

Det hele startede med de første programmer for at kommunikere via netværket. Mange voksne husker disse tider - manglen på sociale netværk er nu fælles og den anden førte til, at budbringeren til øjeblikkelig sms og andre chatrum er så populære. Ud over kommunikation mellem to mennesker, der var også almindelige kanaler, hvilket svarede med et antal brugere med fælles hobbyer eller noget andet. Og da disse programmer ikke var indikatorer for tilstedeværelsen eller arbejder de ikke er helt korrekt, det blev moderne at skrive "AFC", rapporterer alle samtalepartnere, at du forlader din computer og kan kun reagere senere. Så nu ved vi, hvad AFC.

Men ikke så populære i vores tid program for tekstbeskeder, som før. De blev erstattet af sociale netværk, men helt erstatte dem og ikke kunne. Men det er den gamle version og bruger få arter, kun glødende deres tilhængere. Men hvis det er tilfældet, hvorfor dette ord er i live og stadig i brug i dag? Hele pointen med online spil.

Online spil

Lignende spil adskiller sig fra konventionel computer, så du kan afspille dem med dine venner eller tilfældige mennesker. Selvfølgelig er det hele virtuelle verden befolket ikke kun "levende" mennesker, der er ikke-player karakterer (NPCs). Selvfølgelig kan de fleste af dem være ganske behageligt at spille alene, men på visse punkter stadig nødt til at samarbejde med andre spillere og kæmpe sammen. Men netop på grund af dette, de er ligesom.

Med spillet alle sammen er meget vigtig konsekvens, især i situationer, hvor selv den mindste fejl kan føre til død eller svigt af arbejdsgruppen, og derfor, at advare sine kammerater om fravær i teksten chat eller stemme accepteret at skrive "AFC". Så nu ved vi, hvad det betyder at AFC.

konklusion

Selvfølgelig kan man argumentere med rette - hvorfor har vi brug uforståelige forkortelser, når du kan bruge det modersmål? Men så det antages, at i ethvert samfund, subkultur, og endda online spil er efterhånden ved at blive en slang. Selvfølgelig, med magt ingen tvinger dem til at bruge, men de fleste af de ord, var fra de dage, hvor online-spil eller programmer ikke havde en russisk oversættelse. Og som allerede nævnt, at skrive eller sige "AFC" er meget hurtigere og mere praktisk, og alle på én gang alt er klar. Så vi diskuterede betydningen af AFC.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.