Nyheder og SamfundNatur

Den sværeste metal i verden - som vi kender til det?

For at afgøre, hvilken er den sværeste metal i verden, er du nødt til at overveje de to vigtigste kandidater til titlen - nemlig, osmium og iridium. To af de mest tætte i det periodiske system element indtager i det henholdsvis de steder nummereret 76 og 77. Tætheden af disse metaller er grundlaget for deres egenskaber 22,6 gram per kubikcentimeter.

For at forstå, hvad der er en meget tung metal, kan sammenlignes med en almindelig korkprop lavet af enhver sagsøger til titlen "Det sværeste metal i verden." Således at balancen til at balancere, får brug for lidt mere end et fælles trafikpropper, mens de bliver nødt til at balancere den eneste, lavet af osmium eller iridium.

Begge metaller blev opdaget i begyndelsen af det XIX århundrede. Deres opdagelse er krediteret videnskabsmand S. Tennant, der blev afholdt i 1804 udfældning analyse opnås ved at behandle platin klumper "kongevand" (en del salpetersyre og tre dele saltsyre). I den undersøgte sediment og identificerede han to kemiske elementer, der er tildelt navnet osmium og iridium. Iridium har fået sit navn fra det græske ord for regnbue. Dette skyldes det faktum, at saltet af elementet til at skifte farve afhængigt af forholdene.

Undersøgelser blev videreført af den russiske kemiker Karl Klaus, som siden 1841 har modtaget støtte til forskning af indfødte platin forarbejdning rester for at opnå yderligere dele af denne ædle metaller. Målet var aldrig nået, men i løbet af arbejdet i videnskabsmænd har besluttet at foretage en grundig undersøgelse af resterende elementer.

Grunden er vanskeligt at afgøre, hvad der er det tungmetal af disse to elementer er, at forskellen i massefylde er en hundrededel af et gram. Situationen forværres af det faktum, at de indfødte elementer ikke eksisterer.

Udtrække de fleste af de tunge metal klumper, som er forbindelsen med ruthenium, osmium, platin, palladium og iridium selv. Den resulterende element er et pulveragtigt stof, som kan være forfalsket ved meget høje temperaturer. Samtidig, iridium er de såkaldte "platinmetaller", der definerer nogle af dets egenskaber, herunder fuld immunitet over for sure blandinger deraf. For eksempel giver samspillet med "kongevand" ikke føre til nogen konsekvenser. Iridium kun opløser visse blandinger af alkali, fx kalium disulfat.

For hvad nytter det tungmetal? Digler fremstillet deraf, som er ideelle til anvendelse in vitro, såvel som en særlig form for matrice, som anvendes til fremstilling af en ildfast glas. Det kan også findes i high-end fyldepenne og kuglepenne i stængerne. Desuden på grund af lavere omkostninger, iridium stål, der anvendes i bilindustrien, hvor den er almindeligt anvendt i fremstillingen af tændrør. Det skal bemærkes, at disse stearinlys er dyre, men deres produktion er berettiget, da resultatet er en meget holdbare og pålidelige komponenter.

Dagens pris for den tungeste metal er 35 dollar per gram iridium.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.