Nyheder og SamfundNatur

Aloes (ørn træ): hvor dyrkning, især pleje og avl

Så snart et opkald ørn træ. I Indien kaldes det agar, hvilket betyder den søde røgelse. I Grækenland - et træ, der har smagen af aloe - let bitter og astringerende. Dette forhindrer ikke brugen af ørn træet til at ændre smagen af vand. Hvordan sker det? Et stykke træ ørn er i stand til bitter vand blev sød. Ikke alle typer af træ kan producere aloe røgelse. Det passer kun en, der har været virkningen af visse insekter.

beskrivelse

Træ ekstraheret fra selve kernen af den ørn træ, tung. Insekter lave et hul i den. Tree harpiks allokerer at helbrede såret. Kun på denne måde, det er født af ørn træ. Aloes overvejes virkelig værdifuldt, hvis det har et hul. Det opnås sande jægere, der går på en mission til dybder af junglen.
Fra begyndelsen af træet gør det simple håndværk og souvenirs. Meget senere lærte jeg at producere røgelse.

Eagle træet vokser i Bengalen, Burma og Cambodja. Det begynder at lugte kun nyslået. Aromaen fylder rummet omkring dem. Træet er af to slags: sorte og gule. Brogede blade, bi-farvet, grøn og hvid. Blossoms og udstråler en vidunderlig duft. Den bedste løsning - Ebony. Det skal synke i vand, og når de brændes frigiver duftende røg. Den bedste træ - gamle, som har en masse oprustning. At de vil udstråler duftstoffer.

Eagle træet skal se sådan ud: farve mørkeblå (undertiden gullig), hårdhed af stenen, ligner en ged horn.

Sådan får røgelse fra en ørn s træ?

Aloes ofte brugt til desinfektion. Få materiale til røgelse på flere måder. I første omgang, træerne fældet, stablet i stakke og opbevares i mange år. Træerne rådne uberørte rester kun kernen. Dette træ anvendes til desinfektion af tøj og fjerne lugt.

Rites og træ

Portrætteret i de legender, der fortæller om oprindelsen og produktion af aloe. Træer vokser i underskoven bag bjerget til havet. At finde den rigtige træ, det indpodet til alle rådnet til kernen.

Den muslimske verden har brugt aloe vera i en bryllupsceremoni. Alle i East brugt aloe til en behagelig aroma. I Indien, for eksempel, bruden wrap i en klud, som tidligere var blevet røget med røg træ ørn. I Kina fremstillede figurer og bokse, der er belagt med pulveret af aloe. De gav fra en behagelig aroma, og biller, der lever af træ, vil disse produkter ikke starte.

ansøgning

Mange taler om ørnen træ. Hvor det vokser? ingen rigtig ved. Der er spekulationer om, at den vokser i bjergene i paradis. Træer brudt af vinden, faldende og floderne kommer til Indien. I nogle lande, røgelse lavet af aloe, havde deres dage i ugen. I Kuwait, i forretninger huse efter at have drukket kaffe fulgte ritual gasning røgelse. I Japan, vi producerede en særlig røgelse af duftende træ. Indre trim er lavet af metal. Ved kontakt med den varme metal træet kunne føle behagelig aroma.

Anvendelse i Europa

I Europa har vi brugt aloe på alle andre formål. Lukket rum gasses infektionssygdomme. Aloe blandet med smør, tændt og røgen inhaleres for astma. Man mente, at dette fremmer heling af sår og sår. Bandager der perebintovyvali sår, aloe røg ryges. Eagle træ har mange nyttige funktioner: lugten i munden gør en behagelig, fordriver frygten, eliminerer opkastning, har en positiv effekt på tænderne, hjerne og nerver. Duften af røgelse Aloe stærkere end andre. Kinesisk medicin aloe pulver anvendes i behandlingen af leversygdom, lunge, mave og hudsygdomme. Så vi kan sige, at dette træ er blevet brugt som en anti-inflammatorisk middel.

Eagle Tree. Hvor den vokser, og som lysene?

Interessant forbrændingsproces eagle træstykker. De satte ild til, og bobler på overfladen af harpiksen, der er en stærk smag, som gør en klar vision og et lyst sind.

Stort udvalg af Aloe - i butikkerne i Mumbai. De er der for mere end femten arter. Udvinding af Aloe er under tilsyn af staten. Hvor træet vokser? Det er kendt, at ikke langt fra den indiske delstat Gauhati tempel stande. Ved siden af ham, mere end to hundrede år, voksende aloe. Det er bevogtet af bevæbnede mænd.

dyrkning

Vi er allerede begyndt at sælge i form af en ørn kimplanter. Sådan dyrke det, mange er interesseret. Denne proces er langvarig - træet vil kun være i stand til at anvende de børn og børnebørn.

Aloes har mange andre navne: agar, ørn eller paradis træ, Kalambaka.

Den får sin værdi på følgende måde. Snesevis af år, hvilket skaber en beskyttelse mod træ svampe, træ i deres rødder og kerne producerer en aromatisk harpiks. Så det bliver mørkt, tungere og synker i vand. Dette træ ikke forringes, nedbrydes ikke. Resin aloe mere end guld værd, er det også kaldes "flydende guld".

Over befolkninger aloès overhængende fare for at uddø.

fakta

De interessante fakta relateret til de aloe kan henføres som følger: brugen af dens aromatiske harpiks i det ottende århundrede e.Kr. i Japan på det kejserlige hof. Så gennemførte gasning røg samurai rustning før slaget.
Aloe er meget dyrt stof materiale. På sin øst ikke er bare bruges som en rygende materiale, er det meget udbredt i religiøse ritualer. Designere perler, er smykker og møbler beslutningstagere glade aromatisk harpiks, der anvendes ved fremstillingen. Avicenna Anvendte knuste aloe i form af pulver til kroppen. Dette pulver forhindrede fremkomsten af lus på tøj. I en af de haller af Hermitage helliget kunsten at Kina, der er et tal, der er indbegrebet af ånden i den gamle, stammer fra det syttende århundrede. Hun gør stadig en behagelig aroma, som skæres fra aloe.

Der er en teori om, at den bibelske Edens Have - en lund, der vokser aloe. Så det viser sig, at eagle træer blev plantet af Herren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.