Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Traditionelt fransk morgenmad: en beskrivelse af de bedste opskrifter og anmeldelser

Det er velkendt, at den franske - gourmeter. Hvert måltid, de kan blive til et gourmet-måltid med en særlig charme. Selv fastfood i deres præstationer bliver en let antydning af gourmet tradition.

fransk morgenmad

Morgen hver franskmand begynder naturligvis med morgenmad. Men på bordet i en tidlig time, du aldrig se en deli og udsøgte retter. En traditionel fransk morgenmad - meget enkel og konservative. Dette er normalt den berømte sprøde croissanter, marmelade, Tartine, yoghurt, te eller varm chokolade, frugtsaft, og, selvfølgelig, den "amerikanske" kaffe.

Espresso er ikke normalt serveres til morgenmad - drikker det på et senere tidspunkt. Absolut serveres alle drikkevarer i store kopper hvid. Disse croissanter er forberedt uden fyld. En føres sammen med marmelade, smør eller honning. Fransk olie helt fantastisk og frisk bagværk det har en guddommelig smag.

franske traditioner

Hvis du planlægger en fransk morgenmad wienerbrød, der er bedre at købe i bagerier, som er mange i hvert kvartal. Produktion er der altid friske, og er meget billigere end i caféen. Hvis bageri croissant koster 90 cents, i caféen, vil det koste 2,5 euro. Interessant, bestilling kaffe til morgenmad stående på linjen, vil du betale mindre end at sidde ved et bord. Sådan er de interessante traditioner.

I provinsen morgenmaden er meget bedre fodret end i byen. De tjener en række forskellige kager, skinke, spejlæg, røræg med smeltet ost, salater, grøntsager og frugt, pandekager (pandekager), bagt kartoffel skiver. Sådan en fransk morgenmad er mere forståelig for vores mand, snarere end den urbane version. Men på søndage og lørdage, byens caféer tilbyder også en bred vifte. Hvorfor tror du? Ja, fordi weekenden den ikke fransk i en fart og måltidet strakt næsten indtil middag.

Fransk frokost er mere som en frokost - frokost. Hans tid kommer ved middagstid. Så er det også meget let. Måske den franske værner kraft til et stort måltid. På denne time, som regel serveret fisk og kødretter, salater, lette suppe, baguette og ost til dessert.

fransk vin

Frankrig er berømt for sine vine. Uden dem er det umuligt at forestille sig nogen tabel. I gennemsnit en indbygger i landet tegner sig for et år omkring 90 liter vin. Ved middag drikke vin næsten alt, selv teenagere. Vinen er lavet til at vælge omhyggeligt, da den skal passe perfekt med opvasken. Ofte måltidet serveres flere sorter af vin, som er designet til forskellige retter. Hvidvin går godt med fisk og hors d'oeuvres, rød - med kød og dessertvine - dessert. Men den champagne - det er bare en drink til særlige lejligheder. Brandy og cognac bruges ofte efter middagen.

Spisesteder fransk?

Den franske kærlighed at spise ude. Det betyder ikke noget - det er morgenmad eller frokost til middag. Det er derfor, landet har så mange restauranter og cafeer. I dem, folk ikke kun spise, men også at læse, tale, have en god tid med venner. Men for alle, at de lokale sætter pris på de lækre hjemmelavede retter.

Hvilke måltider serveres på en traditionel fransk morgenmad? Lad os se på et par opskrifter.

franske croissanter

Enhver fransk morgenmad - det er først og fremmest en sprød croissant.

ingredienser:

 1. Et æg.
 2. butterdej - emballering.
 3. Revet chokolade.
 4. Pulveriseret sukker.

Optøet dej nødt til at rulle ud af kagen tykkelse af en halv centimeter. Endvidere er det skæres i trekanter. Nederst skal du sætte hakket chokolade og derefter rulle rør croissanter. Ovenfra de er smurt med æg og bages i ovnen i tyve minutter.

salat opskrift

Salat "fransk Morgenmad" er lavet af sådanne ingredienser:

 1. Agurker - 160 gram.
 2. Rejer - 120 gram.
 3. Teske eddike.
 4. Løg - '60
 5. Sukker.
 6. Salt.
 7. Olivenolie.

Rejer er nødt til at koge i saltet vand og afkøles. Løg skal rengøres og skæres i halve ringe, slibe med sukker og salt, tilsæt eddike.

Agurker, skrællet og gnides på et rivejern. Grøntsager er blandet og spredt på en plade. Dækket med rejer og krydret smør salat.

Fransk omelet med ost

Det er svært at forestille sig, uden nogen fransk omelet morgenmad. Opskriften på sin forberedelse er simpelt nok.

ingredienser:

 1. Mælk - en spiseskefuld.
 2. Ægget - 3 stk.
 3. Ost - '60
 4. Spiseskefuld smør.
 5. Ground peber.
 6. Salt.

Piskede æg med en mixer med mælk. I en stegepande opvarmes smør. Så snart panden varmes op, det udslag i blandingen æg-mælk. Omelet forbereder tyve minutter. I færdig form er det pakket ind, æglæggende inde i revet ost. I denne form er det føres ind på bordet.

Nem frugtsalat

Let salat er perfekt til det, vi kalder den franske morgenmad. fremstilling beskrevet nedenfor.

ingredienser:

 1. Pære.
 2. Ananas - 2 mål.
 3. Ost - 150 g
 4. Mayonnaise.

Salat er meget enkel at udføre. Ananas og pære skåret, og osten gnides på et rivejern. Bestanddelene blandes og mayonnaise.

bagt brød

ingredienser:

 1. En halv kop mælk.
 2. Hvidt brød - 4 skiver.
 3. Kardemomme - 1 stk.
 4. Polbanana.

I en blender, bland kødet af en halv banan, mælk og kardemomme. Den resulterende blanding dypning brødet på begge sider, og bages i en ovn.

Brizol fisk

Filet med pisket æg - meget delikat fad, let at tilberede, men på samme tid er helt generøs og velsmagende. Dette er en vidunderlig version af den franske morgenmad.

Mange af os er udarbejdet i livet ligesom fadet, men ikke alle ved, at det kaldes "Brizol". For sådan en interessant navn skjuler fisk omelet. Denne opskrift er meget enkel. Det er nødvendigt at tage fiskefileterne med salt og peber det og derefter steges med pisket æg.

ingredienser:

 1. En fiskefileter.
 2. To æg.
 3. Mel - 4 spsk. l.
 4. Salt.
 5. Vegetabilsk olie.
 6. Ground peber.

Generelt for fremstillingen af originale retter efter behov snarere enkle produkter.

parfait

Parfait betyder "smuk, perfekt." Faktisk er disse ord er meget velegnet til en dejlig dessert af frugt og yoghurt.

Denne opskrift er den klassiske én til madlavning parfait yoghurt. Det unikke ved dessert, der i det du altid har mulighed for at ændre komponenterne og modtage alle nye og nye smagsoplevelser. Det er også vigtigt korn i opskriften. Dette kan være havregryn, müsli, granola og lignende. D.

ingredienser:

 1. En banan.
 2. Rosiner - ¼ kop.
 3. En halv kop yoghurt.
 4. Mysli.
 5. Frugt og bær.

Advance skal køles i køleskabet retter til dessert. Dette vil give den nødvendige friskhed parfait. Den fjerde del af yoghurt skal hældes på bunden af glasset. Dernæst lægge ud rosiner, bær, skiveskåret banan, enhver frugt. Du kan tilføje og korn. Oven i alle udfylde den resterende yoghurt.

anmeldelser

Inden artiklen, har vi præsenteret nogle af de mest populære opskrifter på den franske morgenmad. Faktisk sådan et stort udvalg af retter. Men mange af vores landsmænd ikke godkende sådanne fødevarer. Selvfølgelig, det er meget velsmagende, men for russiske familier mere vant til en solid morgenmad. Dette kan skyldes lokale skikke og traditioner, fordi vores virkelighed ikke er taget frokost på arbejdspladsen. Ved frokosttid og ikke alle medarbejdere har fri til måltider. Den franske, i denne forstand, er mere rolig og målt livsstil.

Turister, der er på det område i Frankrig, giver feedback på de to former for fransk morgenmad. På den ene side, de er nemme og velsmagende, så de kan ikke hjælpe, men lignende, og på den anden - disse retter er usædvanligt og endda uacceptabelt for de mere konservative-minded rejsende. Smager er forskellige, så udgør din egen mening om sagen, og du prøver usædvanligt og en let morgenmad i den franske stil!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.