SkønhedHår

En unik shampoo effekt laminering

Laminering - en procedure ganske dyrt. I gennemsnit vil det koste omkring fire tusind. Derfor er det ønskeligt, at resultatet har varet så længe som muligt. Til dette formål er der særlige værktøjer - en balsam og shampoo effekt laminering.

Dette er en sjælden vare, der sælges af professionelle mærker, men ikke alle. På det russiske marked er der kun et sådant selskab - Nummer Tre. Køb denne shampoo effekt laminering kan være i butikkerne i professionelle kosmetik.

Shampoo indeholder hæmatinkompleks - en særlig substans, som er i stand til at binde sig til keratin i håret og et beskyttende lag. Det er beriget med ekstrakter og vitaminer. Balsam indeholder aminosyrer, som også udfører funktionen med at genoprette.

Balm og shampoo effekt laminering er ikke billigt, men disse værktøjer gør det muligt at besøge salonen sjældnere. Hvis du ikke ønsker at betale ekstra penge, starte umiddelbart efter indgrebet til at anvende særlige midler, så længe som muligt for at nyde den smukke og velplejet hår.

Kvinder spørger ofte spørgsmålet om, hvorvidt en speciel shampoo helt kan erstatte denne procedure laminering. Det er kun tilstanden af dit hår kan besvare. Tyk, sund og voluminøse hår anbefales generelt ikke at udsætte denne procedure for ikke at bebyrde dem. Hvis håret er tyndt og svag, gjorde shampoo effekt laminering mirakel ikke oprette, men takket være den rige sammensætning, vil give håret glans, hvilket gør dem mere fugtig og skabe en synlig kosmetisk virkning, forudsat at du bruger det regelmæssigt.

I dag ønsker vi at præsentere dig et nyt produkt - shampoo «Syoss». Effekten af laminering, der gennemgår flere kontroversielle, du garantere producenterne af dette værktøj. Denne nye shampoo vil give håret en virkelig luksuriøs fornemmelse. Han vil genoprette strukturen og glans. Dem, der ofte farvestoffer hendes hår, en shampoo er et must. Takket være "Syoss", vil farven vare meget længere.

Brug hele serien, som indeholder en maske og balsam balsam, du glemme alt om de alvorlige problemer med håret. Men forvent ikke shampoo «Syoss» denne effekt laminering. Han knap mærkbar og vedvarer længe. Der er en anden ulempe af værktøjet - gør håret helt glat, shampoo tynge dem.

Afslutningsvis kan vi sige, at shampoo, og hele serien «Syoss» naturligvis godt for pasning og fodring af dit hår, men 100% af den virkning, de giver laminering.

Der var et andet middel til hårplejeprodukter. Måske dens virkning vil gøre dig mere imponerende.

Ny farve shampoo effekt laminering "ROKOLOR" fylde hår blændende udstråling, give dem vitalitet, gøre glat som silke.

Producenterne af et nyt middel til at bruge den nyeste formel - effekt laminering + toning. farvestof segmenter ikke trænge ind i håret dybde, fuldt bevare sin struktur. Han meget blidt indhyller overfladen, skaber den tyndeste plenochku. Ny farve shampoo kombinerer tre egenskaber:

- metoderne til at vaske dit hår;

- toning;

- laminering.

Farvning shampoo "ROKOLOR" - er helt sikkert betyder ikke indeholder ammoniak.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.