Kunst og underholdningFilm

Skuespiller Yuri Nikolaevich Kazyuchits: biografi, kreativitet og dødsårsag

Yuri Nikolaevich Kazyuchits - skuespilleren, der spillede tre dusin roller i filmen. Også jeg kendte ham og elskede teatret publikum. Han døde i en ung alder (34 år). Ønsker du at komme i nærkontakt med den personlige og kreative biografi af kunstneren? Er du interesseret i dato og årsag til hans død? Så tilbyde at læse artiklen.

Barndom og studerende

Kazyuchits Yuriy Nikolaevich, som er placeret over foto, blev født i 1959, den 20. maj. Hans fødested er landsbyen Irsha ligger i Krasnoyarsk Territory. Men snart efter fødslen af sin søn Kazyuchits familie flyttede til Norilsk. Min far var en professionel chauffør. Hans mor arbejdede flere år på en lokal jernbane.

Fra en tidlig alder viste han interesse i Jura kunsten handler. Når Norilsk TV-studie åbnet en børns tv-teater, var han en af de første mennesker til at få indskrevet. Overførsel involverer unge skuespillere nød stor popularitet blandt indbyggerne i byen.

I løbet af ungdomsårene, vores helt begyndte at deltage i en lokal teater klub DC. Og efter 10. klasse fyr gik til Moskva. Det lykkedes ham på det første forsøg på at komme ind i "Pike". En indfødt i Krasnoyarsk Territory blev indskrevet på et kursus under ledelse af A. Kazan. Sammen med ham den fungerende erhverv uddannet Nilskaya Lyudmila og Filipp Smoktunovsky (søn af I. Smoktunovskij).

I 1980, Yuri Nikolaevich Kazyuchits modtog et diplom fra WTU dem. Shchukin. Han blev tildelt til Malaya Bronnaya Teater. Et par år senere flyttede hans familie til Minsk. I hovedstaden i Hviderusland Yuri sad i studiet teater skuespiller.

Hans film

Vores helt filmdebut fandt sted i 1981. Han var en af de centrale roller i den hviderussiske drama "Polesye krønike".

I 1984 screener ud det andet billede med ham. Det handler om krig drama "The Last Step", hvor han spillede Kukushkin.

Desværre har producenterne ikke er fuldt værdsat hans talent. Yuri Nikolaevich Kazyuchits regelmæssigt medvirkede i filmene, men var tilfreds med kun sekundære roller. Nedenfor er hans sidste film virker:

  • spion komedie "Jeg ønsker at Amerika" - en skurk;
  • Filmen "The Black Stork" - en krybskytte;
  • Russisk-hviderussiske komedie "Enchanted" - formanden for forretningsudvalget for township;
  • "Eksil" featurette.

Personlige liv

Hans kommende kone, Nadezhda, Yuri Nikolaevich Kazyuchits mødtes i Norilsk. Sammen blev de involveret i en skole drama cirkel. Så gik Yura at studere i Moskva. Nadia indtastet den medicinske skole beliggende i Krasnoyarsk. Snart skæbne bragte dem sammen igen.

I 1982 blev de elskende gift. For en tid, de levede i Norilsk. I denne by, i 1983 parret første barn blev født - en lille datter Anya. Yuri og Nadia ønskede at give Ana en bror. I 1986 har familien været genopfyldes. Født anden datter blev født, som blev kaldt Tanya. Snart flyttede familien til Minsk. Parret opdraget deres børn i en atmosfære af kærlighed, aldrig lade dem blive straffet.

Tatiana og Anna Kazyuchits gik til sin fars fodspor ved at handle erhverv. I dag kan disse to smukke og talentfulde piger ses i de russiske tv-serier og spillefilm.

Kazyuchits Yuri Nikolaevich: dødsårsag

Skuespilleren døde tidligt. Han ofte risikerede deres helbred. For det første, jeg gik til koncerter i Tjernobyl. Håber kone lært om det i det mindste. For det andet, i løbet af en generalprøve af "Hamlet" play skuespiller faldt fra en høj dekoration, let at beskadige rygsøjlen.

I foråret 1993 blev Yu Kazyuchits taget til et hospital i Minsk. Læger diagnosticeret ham - iskias. Efter 10 dage blev Yuri Nikolaevich Kazyuchits klaget over alvorlige nat smerter. Skuespiller indtrængende sendt til undersøgelse. Læger har fundet sin levermetastaser. Kazyuchits familie begyndte at udarbejde dokumenter i Tyskland. Men den afgang udlandet for behandling og ikke finde sted. På bare tre måneder, Yuri Nikolaevich brændte kræft. Han døde 24 August, 1993.

interessante fakta

Her er et par interessante ting om Yuri Kazyuchitse.

Selv om han var født i Krasnoyarsk region, rødderne af hans hviderussisk. Moderen og faderen Yuri i sin tid var kommet til Sibirien Komsomol.

Kazyuchits - efternavnet, der tilhører den slaviske type. Det er dannet af personlige øgenavne Kazyuch.

I 1990 blev skuespilleren involveret i at formulere den belarussiske film-fortælling "Pokatigoroshek".

Som konklusion

I dag husker vi en anden talentfuld mand. Skuespiller Kazyuchits Yuri Nikolaevich har skabt en masse lyse billeder både i teatret og på skærmen. Lad det være at ham ned jorden ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.