SkønhedHår

Stilfulde og moderigtige frisurer 2011

Enhver kvinde ønsker at have smukke tykt hår, der faldt til hendes skuldre skinnende bølge. Men desværre er det ikke tilgængeligt for alle. Ejere af tykt og langt hår kan være lidt at justere deres form, og de vil stadig tiltrække opmærksomhed. Ejere af mere sjældne og fint hår er nødt til at løse problemet med dramatiske metoder: skæring, kemi og andre procedurer, der giver dem volumen og interessante figurer.

Den moderne tempo i livet kombineret med konstant stress, hvilket i høj grad påvirker tilstanden af hår. Måske af denne grund, de mest fashionable frisurer er i 2011 i henhold til kort hår. Samtidig, psykologer siger, at korte frisurer er egnede kun selvbevidste kvinder.

Blandt de forskellige grunde til at foretrække korte længde hår, har meget stor indflydelse formet ansigt: fashion kvinders korte frisurer 2011 er særligt velegnede til kvinder med en firkantet eller rund type person. Ikke mindre vigtigt er den hastighed, hvormed det er muligt at fastsætte kort hår, samt besparelser på omsorgsfulde midler. Sidstnævnte faktum skyldes det faktum, at kort hår er at få tilstrækkelig ernæring over hele længden, mens det lange hår i maden ofte fordelt meget ujævnt, så deres ender uden fornøden omhu bliver kedelig, skør og besøgte.

Fashion tendenser i frisurer kan karakteriseres som følger: haircuts 2011 - skinnende hår med en klar oversigt, koncis og stringens i alle de klassiske traditioner. Et eksempel er den haircut Bob, dog suppleres med et par streger (asymmetri, let uagtsomhed, revet ender), er det nemt flyttes ind under kategorien af "moderne frisurer 2011".

Fashion tendens af året - klipning for kort hår, der giver behandling ender, trimmet stigen, tilspidsede. Som i det foregående tilfælde, er let uagtsomhed foretrækkes her. Gør det ikke så svært - bare under installationen for at tørre hår i kaotiske retninger.

Stylister forsigtigt skabt en række nye modeller på grund af modetrends i 80-erne af det sidste århundrede. I denne henseende kvinders måde korte frisurer 2011 er kendetegnet ved begreberne "frihed" og "lethed". Det vil sætte pris på follower stil punk og rock and roll kultur.

Det betyder ikke miste sin popularitet og den klassiske bob. Ved denne udformning, især bør være opmærksomme på piger med glat hår type. Men selv om krøllede hår bliver det ikke mindre interessant, men kræver mere tid til daglig styling. Fire ens, ligesom Bob, hører til den kategori af tidløse klassikere, så det er egnet kvinde eller pige i alle aldre.

Et karakteristisk træk, der adskiller moderne frisure 2011 er muligheden for konstant eksperimenteren med stabling. Der er en mulighed for at skabe nye billeder hver dag, uden at ændre frisure. Efter alt, dette trendy at kalde asymmetri og takkede ender. Særligt højdepunkt i dette tilfælde er tynde hårstrå, frisør udstedt til den person, ved at udstede en fortsættelse af den tykke og klar i form af pandehår.

Det er værd at bemærke, at de haircuts 2011 kan suppleres med tilbehør i form af kraver, nåle, elastikker og andre smykker, der vil understrege en bestemt stil. Så lange pandehår vil være særlig mode, hvis stikke den sideværts af et stort antal af ben. Tilbehør skal ikke kun på håret og kroppen. Sammen med en smuk make-up, vil alle disse ting gør ejeren af den fantastiske skønhed af frisurer.

Foretrækker korte frisurer 2011 damer følger internationale berømtheder. Sheron Stoun, Viktoriya Bekhem, Rihanna og mange andre berømtheder har længe værdsat dens praktiske og skønhed. De vigtigste ting - at vælge en frisure, der er lige i dit tilfælde. For at gøre dette, henvise til en god salon, hvor stylist kan gøre underværker med enhver frisure.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.