RelationerSkilsmisse

Hvordan til at forlade sin mand

Beslut dig for vanskelig skilsmisse. Nogle gange kan en kvinde, fuldt bevidst om, at familielivet endelig gik i stå og har udtømt sig selv, kan ikke tør at gå til domstolene for at ansøge om en skilsmisse. I denne situation, hun var glad for at have min mand til at holde op, men han var ikke i en fart for at afslutte. Anyway, lad os tale om, hvordan man kan forlade sin mand uden lang erfaring.

Mange kvinder tror, at livet slutter med en skilsmisse, men uanset hvor tvivlsomt det lyder, lige nu du står ved den åbne dør til et nyt liv.

Generelt kan smerten for at undgå en skilsmisse ikke være, for nu er nødt til at bygge et andet liv, selv de sædvanlige små ting vil ikke. Tænk på disse som afsavn ikke at komme af med de mest nyttige vaner, i stedet finder en ny og nyttige erfaringer. Ikke trængsler negative følelser, ikke går dybt ind i analysen "Hvad har jeg gjort forkert?", "Jeg er så godt som det ..." og så videre. D. Sådan smertefrit forlade sin mand, afhænger kun af dig. Kig efter de professionelle omkring.

Forstå, at holdning til skilsmisse som en katastrofe stammer i vores genetiske hukommelse, fordi tidligere, i de dage af vores mødre og især bedstemødre, holdning til skilsmisse var langt mindre tolerant. Erkend, at skilsmissen sker med det formål at gøre livet for hver af de tidligere ægtefæller er bedre og bedre.

Sådan skille hendes mand? I intet tilfælde ikke give op, aldrig give op. Forstå, at hvis du zavernotes i et tæppe og begynder at hulke vil konstant have ondt af dig selv og få venner til at gentage historien om hans andel ikke let fra dette til nogen og vil aldrig blive nemmere. Ja, selv dig. Udtaler også nødt til at måle. Hvis hver dag i uger og måneder for at fortælle alle detaljerne i dit familieliv og skilsmisse, vil du finde dig selv i en ond cirkel: vil i stigende grad have ondt af dig selv, dele erfaringer og støtte medlidenhed fokusere igen og igen.

Fortæl dig selv, at du ikke kan bruge dage og uger til at blive ramt, og hvis liv er forbi, er det ikke på en global skala - er over den gamle blindgyde liv og bare starte en ny og lovende.

Mødes med venner. Måske blandt dem er der ved en masse om, at afskeden med sin mand korrekt. Jeg gentager - ikke sende dem med historier om, hvordan du føler dig dårligt, bare lære af dem nyde livet. Sikkert og dine veninder der opstår problemer, men de har det sjovt - og du behøver ikke dem i udbyttet. Gå til et diskotek og nyde friheden. Efter alt, så fortvivl ikke, at nogen vil være vred på grund af din sene tilbagevenden hjem. En dans vil give en afsætningsmulighed for den akkumulerede vrede og aggression.

Gør noget, der vil symbolisere begyndelsen på et nyt liv - ændre dit billede, lave en permutation i huset. Gør det hele med sjælen og ikke for showet, og under hensyntagen til en behagelig forandring til mindste detalje.

Hvis psykologen bliver bedt som at forlade sin mand, tilråder han en simpel træning. Præsenter dine problemer og problemer i noget materiale måde. Mentalt placere dem inde i boblen og blot puste det så længe han ikke vil briste. Lad dit sind til at afslutte forholdet, og alle de problemer der er forbundet med den afsked forsvinde som boblen. Generelt vil en erfaren terapeut fortælle dig, hvordan til at forlade sin mand. Han vil hjælpe dig med at finde de underliggende årsager til skilsmisse, og lære dig ikke at gentage de fejl, i fremtiden.

Og en anden ting: gå ikke i panik, ikke plaget af spørgsmålet - hvordan man lever. Bare leve, kigge efter positive ting, der sker rundt. Må ikke haste for alle vinde - hele tiden. Du skal have noget fritid - en masse mennesker kun kan drømme om det. Find det nyttigt program, tilbringe fritiden selv og deres børn, hvis du har dem.

Må ikke bekymre dig om, hvad folk vil sige om din skilsmisse fremmede - snak og falde til ro. Tro mig, en skilsmisse - det er ikke noget ud over det sædvanlige og nødvendig foranstaltning, som giver anledning til et nyt liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.