RelationerSkilsmisse

Hvordan man kan overleve en skilsmisse fra sin mand? Find sammen med ånden og alt vil være fint!

I livet af enhver kvinde kan ske, at den nærmeste person ville være en forræder. Ingen af os er immune over skilsmissen fra sin mand. Desværre, i øjeblikket er det en sædvanlig fænomen, og mange af messen køn kan bare ikke forestille mig, hvordan man kan håndtere en sådan situation. Årsagen til skilsmissen bliver stort set banale forræderi eller den typiske "ikke komme sammen." Men de er rigtig mange, men det betyder ikke blevet lettere. Det sker også, at den udmattede kvinden selv fast besluttet: "Jeg vil have en skilsmisse!". Men bitterhed den knækkede ægteskab af uopfyldte forventninger og sammenbruddet af alt håb er tilbage. Skilsmisse fra sin mand - en stressende situation, hvorfra det skulle være i stand til at finde en vej ud. På det tidspunkt, det begynder at virke, at livet var noget mere. Det er ikke nødvendigt at betragte sig selv en fiasko på grund af ikke eksisterende ægteskab. Det vigtigste er at tage mig sammen og forsøge ikke at halte.

For det første må vi forstå, at smerten er ikke så let at slippe af med. Banal sætning "er simpelthen at overleve" er faktisk et hundrede procent korrekt. Over tid, vil smerten stilne af, og vil blive erstattet af andre følelser, følelser og fornemmelser. Nu er det svært at tro, men de lidelser kan ikke være evig. Så iboende natur. Overlevelsesinstinkt bare ikke tillader dig at torturere dig selv for alt for lange klager, frustrationer og begræde en skilsmisse fra sin mand.

For det andet, ændre dit liv. Start i din egen lejlighed. Slip af med ting, der minder dig om ægtefællen. Måske, når du giver slip på vrede og tilgiver, vil det være muligt at lede efter gaver eller køb foretaget med sin mand, stille og roligt. Selv om det er bedre at give til en person til opbevaring eller meget langt for at skjule. I øjeblikket kan de forårsage dig anfald af selvanklager og tårer.

For det tredje, er du nødt til hurtigst muligt at udvide kredsen af bekendte. Især hvis, efter ægteskabet du holdt op med at chatte med mange venner og bekendte. For at overleve skilsmissen fra sin mand bare nødt til at samle kræfter og begynde at forlade huset. Deltag fester, underholdning begivenheder, natklubber. Ring til gamle venner. De gerne vil hjælpe dig og vil støtte i vanskelige tider. Mest sandsynligt, du bare ikke ønsker at bare gøre det. Husk, at du kæmper for deres liv og mentale velbefindende. Gøre en indsats og gå i biografen.

For det fjerde, er du nødt til at være psykologisk forberedt for det faktum, at det er nødvendigt aktiverer en gruppe af mennesker, der er også interesseret i andre folks problemer. Du bliver nødt til at finde styrken til at besvare de mange spørgsmål fra venner og endda fremmede mennesker, der ikke har et slagtilfælde, "Hvad skete der?" "Nå, er det nødvendigt, sådan et par Hvordan kunne det ske?" "Nå, som en skilsmisse min mand og jeg? meget bekymret?". Accepter det faktum, at folk er alt for snakkesalig og nysgerrig, især når det kommer til andre folks ulykker.

Femte, hvis du vælger at sidde derhjemme og se alle de melodrama, som kun er blevet udgivet i biografen, så det vil ikke fungere. Således vil du med stormskridt tættere på depression. Lav en ny frisure, ændre stil kjole, gå med venner til at slappe af og holde op med at græde. Lukker ikke i sig selv, din familie, også, erfarne og altid villige til at hjælpe. Nå hjælp er også sport. Gå til et skisportssted eller bare på cykelstien i nærheden af huset. Du kan tilmelde dig i et motionscenter eller på mavedans. Under alle omstændigheder vil det hjælpe dig med at slippe af med dårlige tanker, og det er især rart, et par ekstra kilo. Så lad fortryde dit eksmand, havde jeg savnet sådan en skønhed!

Og den sidste - du skal altid tro på sig selv og deres egen styrke. De vigtigste ting i hvert fald ikke være bange for, at din næste forhold er dømt til at mislykkes. Det er ikke så! Skilsmisse fra hendes mand kan overleve, men der er stadig en masse interessante ting. Ny kærlighed vil hjælpe dig til igen at tro på det faktum, at ikke alle mennesker er ens.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.