Mad og drikkevarerHovedret

BZHU hønseæg at a Glance

Hønseæg har kost af hver person, fordi de er rige på nyttige elementer til vores krop og kan være en vidunderlig morgenmad, frokost eller middag. Men på samme tid, kan deres anvendelse i store mængder negativ indvirkning på sundheden, og når det kommer til at tabe sig, er den daglige sats yderligere reduceret. Æg - et produkt, der er nyttig, så længe det korrekt brug, men det er nødvendigt at bryde den i det mindste én regel - og resultatet er ikke så god som forventet. For at forstå, hvordan og hvor meget de har, er det nødvendigt at vide, hvor mange BZHU i et hønseæg, hvad er dens kaloriefattige og hvilke elementer det er rigt.

BZHU, kaloriefattige æg

Medium størrelse æg vejer omkring 55-60 gram og indeholder omkring 70 kalorier. Protein pripadaet 60% af den samlede vægt af æggene i æggeblommen - 30%, og 10% tog skallen. BZHU hønseæg i deres rå form som følger:

 • Protein - 12 gram.
 • Fedt - 11 gram.
 • Kulhydrater - 1 gram.

Kaloriefattige og BZHU hønseæg kan være forskellige, afhængigt af hvordan det er forberedt. Der er mange metoder til madlavning æg, og på hver deres måde påvirke forholdet mellem elementerne. For eksempel BZHU æg af kylling kogt og dens kalorieindhold er ikke meget forskellig fra disse indikatorer i rå form, men det er nødvendigt at bryde det ned i gryden med olien, er situationen ændret sig dramatisk.

På kaloriefattige æg også kan blive påvirket af, hvad hønen spiser. Hvis fuglen havde mulighed, ud over brugen af specialfoder, gå over et stort område og finde en lang række frø eller larver, vil ægget have en større kalorie i forhold til dem, der opnås ved kyllingefarm. Æg kyllinger værdiansættes ikke blot med hensyn til indhold af næringsstoffer, men også under hensyntagen til fordele for kroppen.

Der er en myte, at æg bør indtages udelukkende hvide, som om brune eller brune æg, BZHU og dens kaloriefattige adskiller sig væsentligt. Faktisk er farven af æggene på nogen måde påvirker stoffet tal i det.

Æg - et af de mest unikke produkter i verden, fordi de absorberes af den menneskelige krop er 98%. Og selv om der er tilfælde af allergi, betyder det ikke ændre sin næringsværdi. Æg ikke forårsager skade på kroppen og er helt fjernet, mens mætte det nyttige elementer.

Æggeprotein: BZHU

Kylling protein sammensætning indbefatter 87% vand, 11% protein, 1% kulhydrat og 1% mineraler. BZHU æg uden blommen er meget mindre. Det er, hvad der gør det en utrolig værdifuld kilde til lav-kalorie protein. Calorie og BZHU hønseæg mellemstore eksklusive blommen:

 • Kcal (100 g) - 52.
 • Protein - 11 gram.
 • Fedt - 0.
 • Kulhydrater - 0.

Den æggehvide har det rette forhold af essentielle aminosyrer, herunder methionin, som den menneskelige krop ikke kan producere. Det spiller methionin en vigtig rolle i syntesen af creatin, epinephrin, fremmer aktiv indsats af vitaminer og enzymer. Samtidig, hvis kroppens utilstrækkelig mængde methionin og vitamin B12, der er problemer i nervesystemet.

BZHU æggeblomme

Kylling æggeblomme er sammensat af 50% vand, 32% fedt besætte 16% - proteiner, og 2% gives til mineral. Kalorier i æggeblomme gennemsnitlig størrelse på omkring 50-55; 100 g - 350 kalorier.

BZHU hønseæg uden et protein:

 • Proteiner - '16
 • Fedtstoffer - '31
 • Kulhydrater - 1 år

Stor værdi æggeblomme, at det indeholder et kompleks af fedtsyrer, der har en positiv effekt på hele kroppen. Men mange mennesker spiser æg på en "protein - i en plade, æggeblomme - i skraldespanden" på grund af det faktum, at i blommen i en masse af kolesterol. Ja, kolesterol æggeblomme er virkelig rige, men det er også brug af kroppen. For eksempel hvis kroppen lavere kolesterol, leveren begynder at producere sine egne. Moderat forbrug af æggeblomme vil ikke skade sundheden. Desuden, udover kolesterol i æggeblommen har mange næringsstoffer såsom lecithin, som hjælper hjernen aktivitet og hindrer udviklingen af multipel sclerose, eller oliesyre, som aktiverer stofskiftet.

Nyttige sporstoffer i en kylling æg

Hønseæg - er ikke kun et produkt af høj næringsværdi, men også kilden til en lang række nyttige bio-regulatorer, mineraler og proteiner. Hvad der præcist omfatter et hønseæg, og hvordan brugen påvirker menneskers sundhed?

 1. Niacin, eller vitamin B3, - er påkrævet for kraftcellerne, fremmer produktionen af kønshormoner.
 2. Cholin eller vitamin B4 - forbedrer hukommelsen, aktiverer processen med oprensning ved leveren giftstoffer.
 3. Vitamin D - er vigtig for opretholdelse af kroppens calcium og fosfor. Æg besætte den anden position på listen over fødevarer rige på D-vitamin, kun overgået af fiskeolie.
 4. Vitamin K - er nødvendig for normal blodpropper.
 5. E-vitamin og jern - aktivt kæmper med dårligt humør og træthed, er der behov for at forebygge hjerte-kar-sygdom.
 6. Vitamin A - forbedrer immunitet, har en positiv effekt på væksten og vision.
 7. Vitamin E - modvirker udviklingen af visse former for kræft og gør ægget slags "eliksir af unge", fordi dette vitamin holder den naturlige skønhed og ikke tillade, at organet alder.
 8. Vitamin B12 - har gavnlige virkninger på blodet og er en fremgangsmåde til forebyggelse nervesygdomme. Et æg tilfredsstille det daglige behov for vitamin B12 er 100%.

Og dette er kun en lille del, fordi æg er rige på calcium, mangan, selen, folacin, natrium, zink, biotin og folinsyre, det indeholder næsten alle vitaminer (undtagen vitamin C), essentielle aminosyrer.

Hønseæg til vægttab

I den menneskelige kost, der er i overensstemmelse med helsekost eller kost for at tabe sig, er du nødt til at være æg. BZHU hønseæg og dens kalorie bevise, at dette produkt er et af de mest lavt kalorieindhold, men nærende i verden. Dens anvendelse normaliserer stofskiftet. To æg til morgenmad gør en daglig ration er mindre end 400 kalorier, og de er helt mættet med kroppen for hele dagen.

Æggeblomme meget højt kalorieindhold protein, så ofte det er smidt ud, og med det en hel række nyttige sporstoffer og vitaminer.

Indikatorer BZHU hønseæg uden blommen falder, og kosten bliver mindre nærende, men på ernæringsmæssig i dette tilfælde er der ingen tvivl. Den æggeblomme bør være i kosten, samt protein, men i mindre mængder. Når vægttab anbefales at bruge højst to æggeblommer om dagen. I dette tilfælde kan proteinet spises i ubegrænsede mængder. Dvs. spise morgenmad to køligt kogt kylling æg med tomat og ost til middag du har råd baseret på en omelet æggehvide med salat. En række forskellige måder at tilberede æg er imponerende, hvilket igen viser værdien af dette produkt.

Hvordan at lave mad kylling æg

BZHU, kaloriefattige æg kogt lig med de tilsvarende tal i osten. Og det er et stort plus, da mange mennesker ikke kan spise rå æg, kogte, men har langt bedre smag, under fuld bevarer alle fordelene for kroppen.

Før madlavning æg, skal de ekstraheres fra køleskabet og opbevares ved stuetemperatur. Dette gøres således, at når den slippes i det kogende vand, de ikke sprænges. Efter at de skal vaskes - og kan koges. Tilberedningstid afhænger af, hvilken slags æg i et resultat, er det nødvendigt at opnå: en blødkogt - 1-3 minutter, "i posen" - 4-5 minutter, kogte - 7-8 minutter. Derfor er det nødvendigt at forvente, at store æg vil blive kogt længere, og derfor bør de trække sig ud på den sidste tur. Hvis æggene blev kogt mere end 10 minutter, vil de blive fordøjet, hvilket betyder, at blommen vil miste sin smag og dækket med en grøn patina, og proteinet vil svare til gummiet.

At gemme alle fedtsyrer, der findes i blommen, at æg koges følger: sænke dem i kogende vand og efter 1 minut off gas uden at fjerne dem i 5 minutter. Som et resultat vil proteinet har tid til at tilberede, og blommen forbliver flydende.

Madlavning - den bedste måde at forberede æg, der bevarer deres næringsværdi. Ved stegning æggeprotein ikke bevarer sin struktur og på grund af anvendelsen af olie i kroppen fall carcinogener som rammer leveren og fordøjelsessystemet.

Potentielle skade æg. kolesterol

Mange nægter at bruge æg på grund af deres indhold af kolesterol. Men hvor stor er det skadeligt for kroppen, og om det overhovedet er - et spørgsmål uden et endeligt svar.

I et æg indeholder lidt mere end 200 mg af dette stof. Kolesterol i blodet kan opdeles i to kategorier: "god" (hæver niveauet af high density lipoprotein, HDL) og "dårlige" (øger niveauet af low density lipoprotein, LDL). Det blev konstateret, at kosten kolesterol bidrager til at øge bevidstheden og "dårlige" og "gode" kolesterol. Virkningen af "dårlige" på grund af de mættede fedtstoffer, som er en del af ægget er lille, og derfor en betydelig forøgelse af kolesterol efter forbrug vil ikke være.

Den daglige sats af kolesterol - 300 milligram, hvilket betyder, at ét æg om dagen ikke vil skade sundheden. Men for dem, der er tilbøjelige til at hjerte-kar-sygdomme og diabetes, bør spise æg mindre hyppigt - mindst hver anden dag.

bakterier

Hvis kolesterol - er ikke sådan en forfærdelig ting i et hønseæg, så muligheden for sammen med dette produkt indtages salmonella er virkelig rystende. Gennem skallen, kan det komme ind i ægget på forskellige stadier af dannelse og anvendelse af dette produkt. Salmonella forårsager reel skade på kroppen, men der er måder, du kan beskytte dig selv fra det:

 1. Må ikke spise æg, der gennemgår en varmebehandling er mindre end 5 minutter.
 2. Vask ikke æg før du lægger dem i køleskabet, for ikke at fjerne den beskyttende film, uden hvilken risiko for indtrængen af Salmonella i æg stiger. Dette er værd at gøre lige før madlavning.
 3. Smid æg med krakket skaller og ikke gemme dem i køleskabet i lang tid.

allergisk reaktion

Allergi tilfælde er mere almindelige hos børn. Intolerance til æg protein - et udbredt fænomen, men heldigvis får de fleste børn slippe af med det i fem år. Blandt symptomerne observeres kvalme, opkastning, tilstoppet næse, kløe, svimmelhed, besvimelse, og i nogle tilfælde - anafylaktisk chok.

Mennesker med allergi over for æggeprotein bør nøje undersøge sammensætning af produkterne, da æggene er en af de ingredienser, der anvendes til fremstilling af en flerhed af dem. Nogle elementer af æggehvide , endda tilføjet til immunisering vaccinen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.