TravelingRejsetips

Et par tips til rejsende: tilbagevenden togbilletter

Hvis du pludselig ændrede planer eller du bare savnet toget, i henhold til loven har du ret til en tilbagevenden togbilletter. Men du skal huske, at der er nogle få regler, uden hvilken man ikke vil få en refusion for en ubrugt billet.

returret

1. For at gøre en tilbagevenden togbillet, billetindtægter helt sikkert brug for at vise et identitetsdokument. Hvis du returnerer billet til en anden, skal du bruge tilladelse fra passager, der blev udstedt i navnet.

2. Hvis refusion af billetter foregår i udlandet, pengene til dem, du kan kun få ved ankomsten i Rusland ved at præsentere en kvittering, som du vil blive givet, når du vender tilbage.

3. Jo tidligere gennemført afkastet procedure, især den fulde købspris for billetten, vil du modtage.

Tid er penge -

Hvis du for eksempel du donere billetter til mere end 8 timer før afgang af toget, får du tilbage næsten de fulde omkostninger, med undtagelse af gebyret for tilbagebetaling.

Når vi beskæftiger os med dette spørgsmål i perioden fra den 8. til 2 timer før toget begynder at bevæge sig, ud over den provision med dig fratrække yderligere 50% af den reserverede plads.

Og hvis du ønsker at gøre en tilbagevenden togbilletter i 2 timer før afgang eller inden for 3 timer efter, vil du miste, ud over gebyret for levering af billetter, endda 100% af den reserverede plads.

Lad mig sige, at under den reserverede sædet refererer til en bestemt form for told, som typisk er 30-80% af billetprisen, og endnu mere i de mærkevarer togene. Til dato den servicegebyr for tilbagelevering af 141 rubler 40 kopek.

Restitutioner for elektroniske billetter

Før du tager dine elektroniske billetter, de først skal udstedes på stationen billetkontor. For at gøre dette, skal du kende ordrenummeret og har et pas. Først derefter kan du gøre en tilbagevenden togbilletter i et særligt kontor.

Hvis proceduren e-registreringen er foretaget, så er det, før du går til at tage de billetter, du har brug for at annullere. Du kan gøre dette online, på box office banegården, enten via deres operatør. Husk, at en time før afgang toget e-billetter, vil du ikke være i stand til at vende tilbage, fordi registreringen ikke kan annulleres.

Tilbagebetaling Procedure for elektroniske billetter afleveret opstår inden for en måned. Penge vil kun blive returneret til den ressource, hvorfra du har betalt. Det vil sige, hvis du har betalt for billetterne med kreditkort, så er det de vil gøre det.

Gøre en tilbagevenden togbilletter Du kan til enhver togbilletten kontor eller via en rejsearrangør. Husk, at for tabte rejsedokumenter, ingen restitution. , Hvis du har den nødvendige mængde tid, er det bedre at genoprette billetten.

Du kan gøre det, hvis du giver kassereren station i de dokumenter, der bekræfter, at passageren faktisk køber en billet til toget, og det hedder dette sted. I dette tilfælde får du et nyt rejsedokument gratis. Jeg henlede Deres opmærksomhed på, at pengene designet til at erstatte de tabte billet ikke vil blive returneret af transportøren.

Vær omhyggelig og forsigtig. Godspeed !!!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.