Mad og drikkevarerOpskrifter

Kartoffel bolde: hurtig, enkel og original

Det har længe været en kartoffel tager måske den vigtigste sted på vores borde. Det er stegt, kogt, bagt, gjorde ham supper og varm - i almindelighed, er det den mest uundværlig for vegetabilske russere, som er populær hele året rundt. Men du må indrømme, at mange af de traditionelle retter af kartofler allerede keder sig og er blevet fortrolig, og alligevel så nogle gange du vil forkæle dig selv og dine kære noget særligt, usædvanligt, men det er ikke meget vanskeligt at tilberede. Lækre kartofler kan let oprette deres egne hænder - er nok til at vise lidt opfindsomhed, og de sædvanlige knolde vil finde en ny smag. For nylig, vores køkken sneg oversøiske frites, men denne nyhed stopper ikke der. I dag vil vi tale om, hvordan man kan tilberede lækre, smukke og originale kartoffel bolde. Dette er en meget let skålen at lære, at effekten af selv den uerfarne elskerinde. En detaljeret instruktion vil gøre en velsmagende og hurtig.

Sådan koger kartoffel bolde: trin for trin instruktioner til madlavning.

Først skal du forberede alle ingredienserne til vores lækre retter. Du skal medbringe:

  • et halvt kilo kartofler (knolde forsøge at trimme omkring samme størrelse)
  • 100 g ost (fortrinsvis hård)
  • 100 g skinke (også egnet og bacon)
  • 2 rå æg,
  • to halv-kop vegetabilsk olie (fortrinsvis smør vælg lugtfri)
  • rasp
  • krydderier efter smag (salt og peber - krævede komponenter, men hvis du ønsker at pifte at tilføje til dem lidt karry eller formalet paprika - vil kun smager bedre).

Kartoffelknolde omhyggeligt min med en børste og sætte til at lave mad direkte i uniform. Under forberedelsen den vigtigste ingrediens, forberede alt hvad du behøver for perfekte kartoffel bolde. Æg omhyggeligt løsne med en gaffel eller vzobem mixer indtil ensartet, tilsætning dertil en knivspids salt og peber. Rusk hældes i en ren, tør plader, og kan eventuelt tilføje dem lidt krydderi - så få skarpere. Ost og skinke skåret i små tern (ikke mere end 1 cm), og også hældes i en separat skål.

Kartofler er let afkølet, fjernes fra sin uniform og mos i en puré (du kan tilføje til viskositeten af en anden æg). Fra den resulterende masse danner vores kartoffel bolde i hver sætte et stykke ost og skinke - det er påfyldning, som genopfriske og diversificere smagen af maden. Afhængig af din families smag, kan ost og skinke blive erstattet med stegte svampe, pølse, smør eller grøn, og du kan gøre uden fyld.

Vegetabilsk olie varme op stegt eller enhver beholder med en tyk bund, og udelade de kartoffel bolde i det. Tidligere de dyppet i æg og derefter forsigtigt rullet i rasp. Da kartofler allerede forberedt, bør tilberedningstiden ikke overstige 10 minutter. I løbet af denne tid osten er lidt smeltet i tide til at købe og tyktflydende konsistens, mens de selv kartoffel bolde dækket med en lækker sprød skorpe med en lys krydret smag, som giver ekstra krydderi i den opdræt.

På antallet af ingredienser fra 50 bolde, således at vægten af komponenterne kan variere afhængigt af antallet af dem, der utålmodigt venter på en anden velsmagende parabol på bordet.

Der er varme bolde bedre, de smager bedst i denne tilstand. Skriv dem kan favorit sauce - hvidløg, georgisk, creme fraiche, eller bare til at dekorere fad med greens og grøntsager. Under alle omstændigheder, kartoffel bolde blevet en populær og eftertragtet mulighed morgenmad eller frokost i din familie. Bare husk på, at det er tilstrækkeligt i kalorier, så koge det alt for ofte ikke er det værd, især dem, der følger figuren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.