ForretningLandbrug

Broilers ROSS 308: kendetegn og egenskaber hos racen

I de fleste tilfælde bruges to hovedvarianter til at producere slagtekyllinger på fjerkræsbedrifter: hvidkornede haner og hvide svinekylling. Derefter krydsede afkomene, som viste sig, med kødavlen hvide Cornish. Kan bruges til avlshønser som racer som rodland, Kuchin, New Hampshire og andre.

Heraf følger, at slagtekyllinger er en hybrid, på en anden måde kaldet et kors, og ikke en race.

I øjeblikket opdrættes broilere ikke kun hos fjerkræbedrifter, men også private fjerkræavlere. Dette skyldes, at denne slags kylling ikke kræver særlig pleje, men det går hurtigt op.

Broiler racen ROSS 308

Broilers ROSS 308, beskrivelsen som vi foreslår at overveje, er racen:

  • Tidlig modning
  • Intensivt voksende;
  • Forbruger en lille mængde foder
  • Har høj produktivitet.

Broiler ROSS 308: anmeldelser

Ifølge vurderinger er dette en stærk, hurtigt voksende race af slagtekyllinger. Ejere af private huse og specialister bemærker, at de har en effektiv foderkonvertering og forholdsvis høje kødindikatorer.

Potentiale for slagtekyllinger ROSS 308

Potentialet i denne race er simpelthen enestående. Når alderen når seks til ni uger, kan kyllinger allerede blive hamret. På dette tidspunkt vejer de omkring to kilo. Det er ikke overraskende, som for en dag med korrekt fodring og vedligeholdelse, får de i vægt fra 52 til 58 gram.

Broilers ROSS 308: beskrivelse og karakteristika

1. Kyllinger vokser hurtigt, hvilket gør det muligt at score dem tidligt.

2. Veludviklet muskelmasse, som er dannet i en tidlig alder.

3. Huden har en lys farve.

4. Broilers ROSS 308 meget godt i voksenalderen bærer æg, hvorfra resultatet er et livsholdende afkom.

Indhold, temperatur og fugtighed

Før brodere ROSS 308 bliver afgjort i lokalet, skal det desinficeres og vaskes. Gulvet skal være hvidkalket med slagtende kalk. Når alt dette er gjort, er gulvet sprinklet med savsmuld og spåner. Kuldets tykkelse afhænger af sæsonen. Så i den varme årstid skal tykkelsen være fra 5 til 7 centimeter i vinterperioden -15 cm. Lufttemperaturen før landingen af kyllingerne i den skal være 34 ° C, under landingen ikke højere end 28 ° C, efter at den skal hæves igen til 34 ° C, så Reducer hver uge med 2,5 ° C. Fugtighed: 50 - 60% - i de første to uger, 60-70% - 14-28 dage og 75% - i de sidste dage af indholdet, i dette tilfælde vil kulden til slutningen være i den rigtige tilstand. Værelset skal være godt ventileret for at kunne modtage frisk luft og omvendt fjerne skadelige gasser.

Lys først bør være en rund dag, da den vokser, bør den reduceres. Ved ikke meget stor fødefødning i første omgang anvendes kasser af krydsfiner eller pap, som på hver sidehullet til ventilation er lavet. Et gitter er fastgjort til toppen, hvor 75-150 W strømpærer er fastgjort. Strøm afhænger af årstiden og det område, der skal opvarmes. Så snart kyllingerne Broiler ROSS 308 går op i 200 gram, reduceres belysningen med halvdelen.

fodring

Kyllinger bør have ubegrænset adgang til fodermidler med mad og vand, så snart de er plantet. De kyllinger, der ikke spiser godt, efter et par dage enten svækker eller dør. Sådanne unge dyr er plantet og fodret individuelt, manuelt fodrer mad til zobics. Dette vil medvirke til at gøre dem munter, og de selv vil allerede tage mad. Når brodere ROSS 308 når 4-5 dage, skal de være vant til et automatiseret system til fodring og drikking. Maden skal let fordøjes, have de nødvendige næringsstoffer og fodres i den rigtige mængde. Feeders og drinkers bør placeres direkte under varmekilden. En drikker og en automatisk feeder skal være designet til 25 kyllinger.

Veterinære præparater bør stoppes fjorten dage før slagtning. Kun rent vand og foder er tilladt i denne periode.

ROSS 308 slagtekyllingen, der er gennemgået ovenfor, er designet til at imødekomme forbrugernes store efterspørgsel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.