LovOverholdelse om regulering

Sådan skal du tage aflæsninger fra måleren korrekt

Elmålere efter reglerne bør være i enhver lejlighed. Normalt tallene fra disse enheder overføres til administrationsselskabet lejere. Ved denne lejlighed, mange er interesseret i spørgsmålet om, hvordan man kan tage aflæsninger fra måleren og ikke laver en fejl. På denne og vil tale senere i denne artikel.

Række moderne tællere

For det første er det værd at overveje, hvad alle tællere anvendes i moderne lejligheder. Så ofte kan du se i boligmiljø:

  • almindelige enfasede meter (nøjagtighed klasse 2.0);
  • enfaset elektrisk udstyr (1,0);
  • multiratesystemer tællere med flere vinduer.

De luksuriøse lejligheder kan undertiden ses, og trefasede enheder. Bestem hvad udstyret er installeret i et rum, er det nemt. Hvis måleren er egnet til kun to eller tre tråde, så det er en enkelt fase. Hvis mere - trefaset.

Placeringen af tællerne

Før du begynder at finde ud af at tage aflæsninger fra måleren, se præcis, hvor det kan monteres. Denne doseringsindretning er normalt placeret enten på landing, enten direkte i selve lejligheden. I det første tilfælde af sine tjenester, herunder udtagning af vidnesbyrd, er engageret i administrationsselskabet. Selvfølgelig, at lejeren har den fulde ret til at kontrollere antallet af kilowatt og steg op alene.

Hvis måleren er installeret i lejligheden, ejeren skal i en vis periode i sig selv til at levere data til kontrolgruppen. Også boligejer er forpligtet til at give adgang til repræsentanter for REC til hans lejlighed for at kontrollere udstyr og tage aflæsninger. I tilfælde af, at hjemmeholdet ikke er hjemme, som regel kommunale eller Gorelektroset forlod i døren et notat beder om at kalde en udpeget telefonnummer og rapportere tallene med enheden.

Sådan skal du tage aflæsninger fra dig selv måleren

Lejlighederne er tre-, fire- og femcifrede tæller kan indstilles. For ikke at lave en fejl, skal du kigge på farven på den sidste tromme. Hvis det er forskelligt fra farven på den anden, betyder det, at denne del ikke er beregnet, og de numre, der optræder på det, på dette tidspunkt bør simpelthen blive droppet. Det samme kan siges om der er et komma før tromlen. Zero, som ligger foran alle de tal tyder det er bydende nødvendigt.

Det er også nyttigt at vide, hvordan man kan tage aflæsninger fra måleren i tilfælde af, at det er multi-takst. Samtidig bliver du nødt til at udføre nogle beregninger. Alle vinduer i sådanne anordninger, som regel er nummererede. Lejeren skal skrive ned på et stykke papir alle tal til en decimaler. Det vil sige, hvis enheden viser 230,756, er det nødvendigt at registrere 230,7. Og så med alle vinduer. Dernæst begynder at udfylde kvitteringen. For eksempel er de koder, når trehtarifnom konto er: peak (T1) - 13 n / peak (T3) - 15 nat (T2) - 2 efter modtagelse aflæsninger brug for at gøre alle vinduerne for den foregående måned, og den aktuelle. Den faktiske energiforbrug beregnes ved at trække den tidligere fra sidstnævnte. Følgende talere gør prisen på en kilowatt for hver af de tre tariffer. Beregn hvor meget at betale for tabt energi, er det nemt. Du skal blot formere de faktiske omkostninger ved billetprisen.

Hvad man ikke skal gøre i alle tilfælde

Så, hvordan man kan tage aflæsninger fra måleren, fandt vi ud af. Lad os nu tale om, hvad man ikke skal gøre. Nogle hjem håndværkere afvikles måleraflæsninger for at betale mindre for elektricitet. Dybest set, er denne metode til "besparelser", der anvendes af de lejere, der har vejeudstyr installeres direkte ind i lejligheden. Selvfølgelig, til at gøre dette bør ikke være. RES medarbejdere er konstant udfører stikprøvekontrol ved at måle belastningen på linjen. Efter at mistænkelige lejlighed kontrolleret for tyveri af elektricitet. I tilfælde af at en overtrædelse er fundet, vil ejerne skal betale en meget større mængde, end der blev reddet.

Det er således helt klart, hvem der skal tage aflæsninger af måleren, enten af ejerne af lejlighed eller repræsentanter for administrationsselskabet. Af samme, for at finde et nummer, du bare nødt til at se på vinduet af enheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.