Hjem og familieKæledyr

Fisk mad - typer og fodret

Mad til fisk, der lever i akvariet, er opdelt i to kategorier: levende og konserverede. Selvfølgelig en levende foder af de mest nærende, men dåse er mere praktisk at opbevare. Nogle ejere bor akvarier tror, at hvis de fisk spiser lidt, og de kan gives en gang om dagen, gider at rette udvælgelse af fødevarer til dem er ikke nødvendig. Denne udtalelse er helt sikkert forkert.

Fisk bør altid modtage fødevarekvalitet og ikke være sulten. Den mest komplette mad til dem - det levende foder. Selv den høje kvalitet tørfoder til fisk vil ikke bidrage til et vellykket resultat i deres avl.

Glem ikke, at fiskene hovedsageligt lever af levende organismer, og få blandt dem er arter, der anses for at være "vegetarer". Derfor er den rigtige valg - en bred vifte af fiskefoder.

Hvis antallet af indbyggere vivo afhænger af tilgængeligheden af fødevarer i akvariet således at kædeleddene er brudt. Fisk hurtigt vænnet sig til den nye foder og deres sorter. Hertil kommer, at ændringer med alder og deres kost.

Så du længes efter at nyde deres kæledyr, du har brug for at træffe det rigtige menu og vælge den rigtige mad til dine fisk. Først og fremmest er det nødvendigt at tage hensyn til deres alder, til at beregne den korrekte dosis. Ud af den overflod af foder i akvariet vil aldrig være rent vand, hvilket naturligvis vil medføre en mangel på ilt. I tilfælde af mangel på foder fisk er altid træg, hvilket også påvirker deres eksistens.

Voksne akvariefisk og foder på den unge generation er primært joker koretra, close-cyklop osv Den mest almindelige fiskefoder - .. Daphnia som fisk med glæde brug som in vivo samt i frosne eller tør form.

Voksne fodret to gange om dagen, på samme tid. Hvis der ikke var spist, er det nødvendigt at reducere doseringen i fem minutter til fiskefoder. Du kan ikke erstatte fodring dobbelt volumen, hvis du ikke har tid til at fodre dem til tiden. Hvis du overfodre fiskene ganske ofte, har de mistet evnen til at befrugte. Nogle arter har et aktivt natteliv, så en del af bestemmelserne i kosten de får før lyset blev slukket.

Glem ikke at overvåge tilstanden af foderet. Det skal være anderledes og ikke forkælet. Ikke foder den samme mad, især Enchytraeus og tørfoder. Selv en mand, hovedsageligt spiser brød eller pasta, vil føle sig konstant sult , og, endnu værre, vil ikke være at få de næringsstoffer fra andre fødevarer, så der er nødvendige for sundhed og et tilfredsstillende liv.

I omsorgsfuld ejer af akvariefisk er altid i bevægelse, de ikke er sultne, men under fodring kapløb til mad. Vær særlig opmærksom på dette, for hvis akvarium indbyggere bliver ligeglade med mad, har hårdt brug for at slå alarm. Årsagerne til denne passive adfærd kan være noget: de er syge, bøvet, fede.

Aktuelt valgte fisk fodre er der ingen vanskeligheder, og du kan samle det op på efterspørgslen, selv at forbedre den dekorative dit kæledyr.

At købe de nødvendige varer til dit akvarium indbyggere, er opmærksomme på producenterne. Etablerede virksomheder vil aldrig tilføje farvestoffer eller andre kunstige ingredienser i fiskefoder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.