Af teknologiElektronik

Hvordan at rengøre inde i mikrobølgeovn med såvel improviseret

Vi ved alle, at hvor der er madlavning, kan du ikke undvære den spray, som er meget vanskeligt at rengøre. Køkken - et sted, der kræver konstant rengøring, men enhver værtinde ønsker at finde en måde at hjælpe med at håndtere skidtet hurtigere. Det tager en masse tid at rense mikrobølge, især indefra, så hvordan man kommer til bagvæggen, som regel, er ikke altid praktisk.

Moderne teknologi mod snavs

Moderne Mikrobølgeovne modeller har et særligt program, hvorigennem
du behøver ikke at puslespillet over, hvordan at rengøre indersiden af mikrobølgeovn. Men hvis din assistent sådan funktion ikke er tilgængelig, skal du ikke bekymre dig, bare din måde at rense er lidt længere.

Du kan gå til den nærmeste butik og vælge vaskemiddel. Men vær forsigtig! læse instruktionerne grundigt, da nogle af dem før brug skal fortyndes med vand. De vil hjælpe dig med at rense indersiden af mikrobølge, men sørg for at efterlade en kemisk lugt og en razzia på væggene i ovnen. Helt skylle rengøringsmidlet ikke er muligt, hvilket betyder, at under tilberedningen de kommer til maden. "Og hvad så?" - kan man sige, fordi vi er omgivet af kemikalier, der er skadelige for vores krop. Selvfølgelig er der en vis sandhed, men hvorfor skulle forgifte dig selv? Efter alt, er der vist populære teknikker, der vil hjælpe dig med at håndtere forureningen ved hjælp af en helt sikker improviseret.

Traditionelle metoder til forureningsbekæmpelse

Den nemmeste måde at rense indersiden af mikrobølgeovn? - at sætte ind i det et glas vand 10-12 minutter. De vigtigste ting - at hælde vand, kun halvdelen for at undgå stænk. Dampen hurtigt blødgøre fedt, fik på mikrobølgeovnen væg, og du kan nemt fjerne det ved hjælp af den sædvanlige knalde. For at bekæmpe alvorlig forurening i vand kan tilføje eddike eller citronsyre, tørret og sætte nogle appelsinskal til en behagelig lugt.

Det er ingen hemmelighed, at sodavand kan erstatte næsten enhver rengøringsmiddel. Og spørgsmålet om, hvordan man kan rense indersiden af mikrobølgeovn, kan du roligt svare på. "Med hjælp fra sodavand" Hvis dette er ofte en universel hjælper bruges af mange husmødre som fremragende slibende middel, i dette tilfælde, en almindelig rengøring vil ikke fungere, fordi sodavand er let at beskadige den beskyttende belægning, håbløst forkælet apparatet. Sådan Clean mikrobølge inde sodavand? Hurtigt og nemt! Tag en dyb beholder, hæld et par spiseskefulde bagepulver og tilsæt almindeligt vand. 10-15 minutter af opvarmning af en væske, ikke blot at hjælpe med at håndtere de vanskelige pletter, spray madlavning, men også ubehagelige lugte, indgivet i en mikrobølgeovn.

Lemon - en universel hjælper

Sådan Clean mikrobølge inde i en citron? Ja, sandsynligvis, og så videre. egnet selv
gamle, halvt tørret frugt. Det skal skæres i halve, sat på et fad eller tallerken papirmasse ned (vigtigt) og varme i 5 minutter. I dette tidsrum glas døren er dækket af kondens. Du vil som sædvanlig vil der kun være tørre indersiden med en fugtig klud uden tilsætning rengøringsmidler. Ud over renlighed, og du får en frisk citron lugt, som hurtigt forsvinder.

Sådan bruger - du bestemmer, men med hjælp fra sodavand, citron og almindeligt vand kan være hurtigt og sikkert rense mikrobølge, uden at gøre nogen indsats i denne sag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.