Af teknologiElektronik

Sensor temperatur i kedlen: beskrivelse, driftsprincippet

Moderne varmeanlæg management - processen enkel. De vigtigste ting i det - at organisere arbejdet på automatisering og til at oprette en forbindelse af nødvendige forsyninger. At ikke at selvstændigt overvåge driftsparametre for udstyr og til at sammenligne dem med det nuværende klima, er producenterne tilbyder komfortable og funktionelle termostater. Den klassiske løsning af denne type er en temperatursensor til kedlen, der virker som en slags informanten automationsudstyr. Med en sådan indretning justerer varmesystemet automatisk til de ønskede driftsparametre.

Generel information om sensoren

I sig selv er sensoren sjældent ses som en integreret del af opvarmningen infrastrukturen. Normalt er det inkluderet i den grundlæggende konfiguration af termostater og kontrolrelæer. Ligesom andre dele af kedler, såsom dyser, fittings, adaptere og brændere til kedler er sensoren kombineret med visse typer udstyr. Selvfølgelig er der er universelle modeller, men de opfordres også til at begynde med at sammenligne egenskaberne af et mål drives installationer.

Eksternt de temperaturfølere er små enheder, der kan antage forskellige metoder til fastgørelse til overfladen. Det er ønskeligt at tilvejebringe midler og beskyttelse. Især hvis der anvendes ekstern temperaturføler til kedlen bør forberede isolering mod fugt, kulde og mekaniske påvirkninger.

virkemåde

Hjem sensor opgave er at bestemme temperatur egenskaber. Dernæst den resulterende oplysninger, der sendes til termostaten bord, som har, afhængigt af stemningen af brugerprogrammet instruerer kedelanlæg. Temperaturen bestemmes ved konventionelle principperne eller udvidelse og sammentrækning af det aktive materiale, afhængig af egenskaberne ved det miljø, eller på princippet om halvleder følsomhed. I de fleste tilfælde en temperatursensor til gaskedlen fungerer på princippet om elektrisk modstand, hvilket tillader bearbejdning registertrin aflæsninger, men der er også silicium og resistiv enhed. Faktisk, fra synspunktet om indenlandske artikler princippet om at fastsætte temperaturen har nogen særlig betydning, da sensoren fejl vil stadig blive kompenseret for allerede i kedlen afvigelser station i området 1-2 ° C.

typer af sensorer

Yderligere separation af sensorer ifølge fremgangsmåden til bestemmelse af temperaturen, er der også en klassificering efter type af interaktion med termostaten. I denne henseende kan indretningen inddeles i kablet og trådløst. Den første mulighed har den fordel at være i stand til at overføre mere stabile nøjagtige aflæsninger, som trådløse modeller eliminerer besværet med yderligere ledningsføring. Desuden er en temperatursensor til kedlen markedsføres i form af gade- og hus modifikationer.

Vi har allerede bemærket, at de eksterne enheder kræver en mere forsigtig tilgang til beskyttelsen. Af denne grund, udviklere for driften af sensorer uden for hjemmet give dem mere holdbare, slidstærke og undervandshus. Af den måde, bør i sig selv være en ekstern temperaturføler til kedlen med den begrundelse, at det vil give termostaten mere fuldstændige oplysninger om status for klimaet, for bedre at kunne styre kapaciteten af varmeanlægget uden at ejeren.

Nøglefunktioner

Den vigtigste kvalitet bestemmelse operationelle kapacitet på sådanne sensorer er et temperaturområde. Simpel basismodel opretholdes typisk mellem 10 og 40 ° C. Men at arbejde med produktiv kedelanlæg, der er ikke nok. Derfor kan en sikker satsning være området mellem -10 til 70 ° C.

Med hensyn til størrelse, the room temperatursensorer til kedler har beskedne dimensioner - i størrelsesordenen 2-3 cm i længde og bredde. En anden ting er, at multifunktionsenheder med flere målekanaler leveres med yderligere blokke. Også i udvælgelsen bør tage hensyn til kablets længde, hvis det er en kabelbaseret model. Der er flere størrelser. For eksempel de samme rumfølere, hvilket giver en tæt samling i forhold til kedlen omfatter et komplet ledning til 5 m. Street enhederne kommunikerer med kedler wire længde over 10 m. Trådløs model, til gengæld er det vigtigt at erhverve med tilgængeligheden af en sådan forbindelse med en termostat æteren.

producenter

Ofte produktionen af kedel sensorer engageret af udviklerne af varmeanlæg. Blandt disse selskaber, kan du vælge "sorteper", "Weismann," "Velliant" og så videre. D. Til specialiseret sig i termostater producenter inkluderer virksomheden "Proterm", "Thermo", "Meybes" og så videre .. De samme fabrikanter fremstiller tilbehør og reservedele til kedler, herunder termostater, slanger, varmelegemer og automatisering komponenter.

konklusion

Udstyret med moderne kedel i basen, mange brugere overveje unødvendig. Vi taler om en lang række funktioner, der giver mulighed for et produkt af komplekse hardware indstillinger. På den baggrund kan det virke urimeligt og sikre varmesystemet endnu et element, der kræver endnu en separat ledningsføring linje. Uanset hvad, temperaturføleren for kedlen virkelig bringer håndgribelige fordele. Med hjælp fra temperaturen kontroludstyr analyserer informationen korrekt på den lokale mikroklima og på grundlag af sin behandling styrer derfor kedlen selv. Det er den menneskelige del, der kan lave en fejl med at konfigurere stort set elimineret. Brugeren kræver kun indledende identifikation af de parametre, som enheden har at arbejde i forskellige temperaturforhold.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.