TravelingRetninger

Den smukkeste kirke i Chelyabinsk

Chelyabinsk - en temmelig stor by. Her er et par ortodokse kirker blev bygget. Troende har mulighed for at deltage i en bred vifte af kirke i Chelyabinsk. I byen er der ikke kun de ortodokse kirker. Bekendende nogen religion vil finde i hjertet af det sydlige Ural ligesindede. Byen har en romersk-katolsk kirke, en synagoge, en moske, en protestantisk kirke "New Life".

Chelyabinsk - en by hellige bolig er kendt af mange russisk-ortodokse. De bliver pilgrimsteder hvert år, hvor sognebørn kommer ikke kun fra regionen, men fra hele landet. En masse af kirker i byen er ved at blive restaureret og nyttiggøres, nogle blev genopbygget.

Stift chelyabinsk

Det er en del af den russiske ortodokse kirke. Chelyabinsk præsteembedet blev oprettet i oktober 1908. Det fungerede i Orenburg Stift. placering blev bestemt ved den mandlige Macarius Kloster Assumption. Den første biskop var Archimandrite Dionysios. Som en uafhængig Stift af Chelyabinsk begyndte at eksistere kun ti år senere.

hvide kirke

Chelyabinsk årligt modtager titusinder af turister. Mange blandt andre attraktioner, og sørg for at besøge de hellige steder. I byen og i regionen er der mere end halvtreds hellige steder. Om Chelyabinsk vigtigste kirke (domkirke kirke St. Simeon) er kendt ikke kun i Ural. Oprindeligt bygget som katedralen kirkegård, men i slutningen af sidste århundrede, det var helt rekonstrueret. Det gode ved denne kirke i Chelyabinsk og indretning (fliser friser og mosaik ikoner) gjorde dette tempel en af de vigtigste attraktioner i byen. I St. Simeon katedral indeholder værdifulde relikvier stammer fra det syttende til nittende århundrede. Hvide kirke - den anden navn dette tempel.

St. Simeon Cathedral i Chelyabinsk er den eneste, væggene hvoraf mere end et hundrede og tredive år for en enkelt dag ikke stoppe tjenesten. Den hvide kirke kommer indbyggerne i byområder. I ferier og weekender i væggene i denne kirke i Chelyabinsk er særlig overfyldt.

I årenes løb blev St. Simeon katedral beriget med et stort antal unikke levn. Her er det stykke af det hellige Kors, som er indlejret i det Hellige Kors. Før ham ærbødigt bede troende.

Ikonet St. Sergiya Radonezhskogo og Serafima Sarovskogo, Ældste Optina, Job af Pochaev og andre er også gemt partikler af de hellige relikvier. I dette tempel en masse gamle namolennye billeder, hvorfra siges at menigheden, kommer en særlig nåde. Disse ikoner er sande sjældenheder ortodoksi.

En af den elskede billede af Jomfru betragtes et ikon for en "skarp Lyt". Det var hendes tænder troende med anmodninger om åndelig oplysning, for heling af forskellige sygdomme.

Trinity church

Chelyabinsk er stolt af sine templer. Trinity ortodokse kirke ligger i hjertet af hjertet af de sydlige Ural. I første omgang sognet, bygget af træ, kaldet Nikolsky. Indtil 1768 var det i skæringspunktet mellem Grand Street og sibiriske. Så templet har fundet en ny placering, og fra det øjeblik kirken fik sit nuværende navn. Allerede ved 1799 menigheden, var der mere end fem og et halvt tusind sognebørn.

Den mest beundrede kirke

I 1907 i Chelyabinsk på det sted, den gamle kapel i St. Aleksandra Nevskogo blev bygget. Dette er en smuk én-etagers kirke blev gjort i den neo-russisk stil. Dens rigt dekoreret indretning af røde mursten. Selve templet var trinadtsatiglavym. Men kirken ophørte med at arbejde i de sovjetiske år. Inden for murene på hinanden til huse forskellige institutioner, mens der i firserne af bygningen er blevet forelagt Philharmonic. I templet var et organ, og bygningen var at fungere som et kammer koncertsal. Dette varede indtil 2013. I dag er templet er på listen over kulturarv Chelyabinsk.

På en kunstig bakke i byen Traktorozavodskoy området er meget smuk kirke, bygget af røde mursten. Vi taler om tempel Vasiliya Velikogo. Inde du kan bede til ikonet for St. Panteleimon den Healer og Jomfru "tre hænder", som betragtes relativt nyt: de blev skabt i begyndelsen af det tyvende århundrede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.