TravelingRetninger

Nikolina Gora. "Husky Park" Nikolina Gora: anmeldelser og fotos

I Odintsovo distriktet i Moskva-regionen på den venstre bred af Moskva-floden har en høj (25-30 meter) bakke kaldet Nikolina Gora. Dette er en af de ældste feriested, som har sin egen spændende historie oprindelsesland.

Historien om navnet

Den første omtale af en lille kloster St. Nicholas i sandet refererer til 1473. Den opstod på stedet af kirkegården, og lidt senere omkring en lille kloster var der en lille selenitse af 5 yards, kaldet Nikolskoye på sandet. I dokumenterne er der en post, der i 1618 var der et højtideligt møde Filaret, der senere blev patriarken var organiseret. Han var på vej hjem fra det polske fangenskab. Ikke langt fra denne lille kloster var Aksinyino landsby, sognet er i midten af XVII århundrede, skolen overførte tronen, og Nikolina Gora, som senere blev kendt som det sted, tømmes i årevis tre århundreder.

genfødsel

Det andet liv i området begynder i tyverne, da de smukke fyrreskove af Moskva-regionen er begyndt at bygge boliger. I 1922-1925 år kræfter villa-Byggeselskab medarbejdere i Videnskabernes Arts (Ranis) bygget hytter. Terrænet her er vidunderlig, bakken på næsten alle sider er begrænset af floden (Moskva), strømmen (Maslowski, eller flod rengøring) og to moser (Maslovsky fra nord, fra vest Aksininskim). Diplomatiske smukke strande (her elskede at ride ambassade personale) og Cow charme knyttet til disse allerede vidunderlige steder. Den ældgamle skov (fyrreskov) er den største attraktion af disse steder. Bygget landsby blev populær og blev kendt under navnet Nikolina Gora.

arnested for kultur

Den herlighed han bragte videnskabsmænd og kunstnere, der boede her på korte besøg eller permanent, som komponist Sergei Prokofiev. Over hele landet har været kendt lokale navne på ejerne hytter:. O. Yu Shmidt og P. L. Kapitsa, V. I. Kachalov og S. V. Mihalkov, V. V. Veresaev og A. Novikov-Surf, MM . Botvinnik og A. V. Nezhdanova. Og en masse andre spændende mennesker. Eksisterende hegn i disse dage var ikke, berømtheder frit gik til at besøge, få venner og kommunikere. I forbindelse med kunstneren Pyotr Konchalovsky Nikolina Gora - huset, hvor boet og besøgt sit begavede børn, og børnebørn - nævnes oftere end i forbindelse med andre figurer af videnskab og kultur. Big familie Mikhalkov Konchalovsky og berømt for det faktum, at hver af dens repræsentant - en person, kendt og offentligt. De spøgefuldt kaldet "kyllinger reden Petrovna", med henvisning til Surikov barnebarn, datter af Petr Konchalovsky, Sergei Mikhalkov hustru, mor til Andrei Konchalovsky, Nikita Mikhalkov, Ekaterina Semenova (kone Juliana Semenova) - Natalyu Petrovnu Konchalovskuyu. En talentfuld digter, børns forfatter, oversætter, en utrolig interessant person, blev hun elsket af alle de enorme familie. Moderne mennesker hun ved, hvordan man overfører forfatteren af sangen "Eternal Love". Fantastiske digte. Nikolina Gora som Peredelkino var dengang en slags kulturelle centre, som har søgt at få så mange.

moderne tendenser

Nu Nikolina Gora, såvel som andre bosættelser af denne type er, for det meste, aristokratiske byer. Dette begreb omfatter ikke kun de storslåede palæer, fremragende infrastruktur, men også hvilested for den tilsvarende klasse. Det er derfor ikke overraskende, at det er her, der er sådan et eksotisk sted som en "Husky Park." Nikolina Gora, landsbyen indbyggerne i himlen, som den blev kaldt tidligere, i betragtning af ikke købe alle de nuværende stilling af nyrige, og stor videnskabsmænd, kunstnere og forfattere, i sig selv er en attraktion, vi gerne vil besøge de mange moskovitter og gæster i hovedstaden. Og mulighed for at ride på et rensdyr eller husky smukke kvinder, bare for at tage en tur med hende på skoven, vender dette sted i en pilgrimsrejse center.

værdig projekt

"På den Nikolina Gora hele træer i sølv ...". Og blandt denne glorificeret ikke én digter af skønhed kan køre rensdyr eller slædehunde, smage de ukendte lækkerier i det høje nord, for at se en reel landsby yarangas, alle i 20 km fra Moskva. Det ser meget fristende. Det giver og en master class i folkedans og kaste en lasso, flere tematiske ture, der introducerer besøgende til ritualer og boliger. Du kan se resultaterne af nationale ensemble "Tjukotka", prøv tundra te, bueskydning på skydebanen, og meget mere. Den eneste i Rusland, en unik etnisk-kulturelle kompleks kendt blandt Moskovitter som "Husky Park, Nikolina Gora", som ligger på adressen: Moskva-regionen, Odintsovo bydel, landsby Nikolina Gora, Prospect Schmidt, besiddelse 57/1. "Eco Husky Park" det korrekte navn af komplekset. Du kan nå det ved regelmæssig minibusser №150, som kører hver halve time fra metrostationen "Unge" station, gå til slutningen. Det kan nås med tog til Odintsovo station, og derfra busser №№ 1044 og 1054. Bilen er nødvendigt at gå på Rublevo-Uspensky hovedvej 20 km fra MKADAa til markøren på turn. Anmeldelser denne vidunderlige initiativ er de mest entusiastiske, er antallet af dem, der ønsker at besøge det konstant stigende. Og selv fra billedet, det eksisterende bredt tilgængelige, er det klart, hvad slags usædvanlige, dragende og fascinerende ø liv langt afviklet i Moskva forstæder.

prestigefyldte område

Nikolina Gora - den legendariske landsby, selvom luften er den reneste i Moskvas forstæder, og dermed bliver dens indbyggere har en tendens til velhavende. I betragtning af denne faktor, er det ved at blive bygget luksus kompleks eller parcelhuse, såsom "Pine Forest", "høje fyrretræer" landsbyer Maslovo og Cotton Way. Og det skal bemærkes, at salg og udlejning af boliger i Nikolina Gora er aktiv. Dette, i tillæg til de ovennævnte faktorer, bidrager til nærhed til storbyen, garanteret sikkerhed af boliger, sociale og støttende atmosfære og fantastiske natur.

"Pines Nikolina Gora" - et boligkompleks, stående alene, den er fjernet fra centrum af rubler, og er en luksus enklave, hvor uautoriseret adgang er strengt forbudt, og for at se lejlighederne registreres på forhånd. En beskrivelse af alle fordelene ved eliten af eliten steder er alment tilgængelig.

Autentisk "rublevtsy"

Man kan kun sige, at der er absolut alt for et fuldt liv, det bedste, der kan tilbyde den velhavende Moskva-regionen. Nikolina Gora har altid været en privilegeret objekt, men det er usandsynligt, at nogen ville gøre indsigelse mod påstanden om, at spiritualitet i de gamle dage, hvor "mærkevarer" sovjetmagten der var hundredvis af gange mere. Her og nu er der Ranis Cooperative ledes Yuriem Bashmetom. Nu repræsentanter for "gamle Rublevki" forargede rænkespil omkring er blevet et symbol på prestige af området, mangel på smag, her er anlagt af de nyrige. Den verdensberømte gamle-timere giver ikke op, og Nikolina Gora stå, da de og bjerget, til de mudrede bølger flød ned. Dette sted vil altid være forbundet med de store mennesker, der levede her og byggede deres smukke kreationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.