TravelingRetninger

Vandland "Niagara" i Krasnodar - det bedste sted for hele familien

Mere end et år siden åbnede en smuk udendørs vandland i forstæderne til Krasnodar. Dette er et sted skabt for alle moderne teknologi, er der et stort antal af alle former for underholdning for enhver aldersklasse. Nat skum parter holdt utroligt.

Hvad er i vandland

Vandland "Niagara" i Krasnodar - godt sted for familier. For de yngste besøgende er der et særligt børns aquacomplex. På "Niagara" territorium er et stort antal attraktioner og underholdning, der vil behage både børn og voksne. Af de forlystelser og attraktioner er der:

  • glide "grisehale";
  • glide "MultiSlide";
  • glide "Tabagan";
  • glide "bølge";
  • Swimming pool;
  • aquacomplex børn.

Der en hel del af underholdning i vandland, så du kan tilbringe en hel dag her og ikke mærke til, hvor tiden fløj. Ud over standard faciliteter, er vært for ofte en række underholdningsprogrammer, kan du arbejde ud vandaerobic. Om natten, er vandland "Niagara" i Krasnodar omdannet til et populært sted, hvor unge mennesker samles. Den huser storslåede skum parter - støjende og muntre.

Glem ikke om sikkerhedsregler: det område er forbudt at passere armbånd, kæder, ringe, stifter og andre smykker poster.

tidsplan Infrastruktur

Under opførelsen af vandlandet er forudsat alle detaljer. Der er komfortable, og vigtigst af alt, ren brusere og omklædningsrum. I tilfælde af skader eller andre uforudsete situationer vil hjælpe klinikken. Når besøgende er træt af leg, og du blot ønsker at sidde og spise, der er en fremragende restaurant. Ferierende, der kom i bil, kan drage fordel af parkering lige udenfor badeland.

Vandland "Niagara" i Krasnodar åben hver dag fra 10:00 til 19:00. Vi må ikke glemme, at fra 14:00 til 15.00 i det område producerede sanitære værker, og vandet park fungerer ikke.

19:00 Efter re-rengøring foretages i to timer. Så dias og aquacomplex ophører med at eksistere, men der er en chance for at bruge tid på restaurant og pool op til 03.00. Det var på dette tidspunkt er der kommer til at et stort antal unge mennesker.

Anmeldelser af vandland

I over et år arbejder "Niagara" - vandland (Krasnodar). Anmeldelser af mennesker i almindelighed, positiv. Mange siger, at dette er et fantastisk sted at slappe af med masser af parkeringspladser. Børn interesseret, en masse forskellige underholdning. Shopping i parken sker gennem et særligt kort. Ved indgangen til det er nødvendigt at sætte en vis mængde penge. Hvis du bruger det hele ikke, derefter resten af outputtet returneres i kontanter.

Fordelene Besøgende Onos komfortable omklædningsrum med rummelige skabe, som lukkes med en nøgle, en stor parkeringsplads, en restaurant med god mad - her forberede lækker pizza, hæld øl og cocktails. Ulemperne ved mange rang som manglen på paraplyer, et lille udvalg af mad på en lokal cafe og høje priser.

I øjeblikket vandland "Niagara" i Krasnodar - det eneste sted, hvor du kan ride på de vandrutsjebaner og plaske rundt i poolen. Det er muligt at købe en billet som på et bestemt tidspunkt og for en hel dag.

lukning tale

Hvis en person har fri tid, og han ønsker det at have det sjovt, kan du besøge vandland "Niagara" (Krasnodar). Billeder bevise, at det er en ren og komfortabel sted, der virkelig vil bringe et hav af positive følelser og glæde. Og børn og voksne glade for at tilbringe et par timer nyder vandet og solen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.