ComputereInformationsteknologi

Typer og effektiviteten af forsendelser i call centre.

I dag, enhver struktur af teletjenester, uanset de erklærede navne og den faktiske software og hardware, og kommunikationsfunktioner - businesscenter, marketing, PR-bureau, Centre telefon salg, call-center - en stor billigere segment-tjenester tilbyder et nyhedsbrev med information og / eller information og reklame karakteren af en eller flere switching kanaler med kunderne. Nyhedsbrev afhængigt af det program kan bruges til at forbedre serviceniveauet, og dermed graden af kundeloyalitet til virksomheden, varemærket / mærke produkt / tjeneste (nyhedsbreve - meddelelse om gæld, balancen i staten, kampagner, ændringer i reglerne for drift, prisfastsættelse , kontraktlige forhold, etc.) eller til at stimulere forbrugernes efterspørgsel efter specifikke / nyt produkt / service, og i virkeligheden -. søge og tiltrække kunder (information og reklame nyhedsbrev om nye produkter / services, deres fordele, rabatter på produkter / services, etc.).

Typisk er den fremherskende fleste distributioner til rådighed i dag - SMS, MMS sommetider format beskeder, faxer, og som e-mail, herunder Direct Mail. En sådan fordeling er næsten helt erstattet den traditionelle mailing af den anden halvdel af sidste århundrede på papir, som blev udført ved hjælp af e-mail-tjenester, men i øjeblikket, og mailing sms, fax, er Direct Mail gradvist at blive erstattet af nye distributionsformer, kundeinformationer og informations- og reklamebudskaber - gennem IP-applikationer telefoni, web chatrooms og, selvfølgelig, sociale medier, samt unicast af komfort for kunden kommunikationskanaler. Dette skyldes det faktum, at:

  • sende sms på grund af sin masse forbruger temmelig træt og i de fleste tilfælde fjernes fra mobiltelefonen uden at læse, især da udbydere af mobilkommunikation og mobile enheder ofte bruger svært at læse skrifttyper;
  • afsendelse af MMS ret dyrt, og er ikke accepteret af alle mobile kommunikationsenheder;
  • sende e-mail, herunder Direct Mail permanent blokeret af brugeren via spam e-mail-klient-moduler med succes og;
  • alle uden undtagelse "massiv" distribution irritere brugerne af mobile terminaler, e-mail-klienter, og dermed have en negativ indvirkning på forbrugernes loyalitet over for virksomheden, varemærket / mærke produkt / service.

I modsætning til den "masse" distribution "pipeline" type moderne kontaktcenter tilbyder i dag:

  • Unicast standardformater - bulk SMS messaging, MMS, fax, e-mail, Direct Mail, men fokuseret på en bestemt bruger af den mobile terminal / email-klient med sine specificitet præferencer på grund af alder, køn, nationalitet, social status. dvs. nyhedsbreve, der sendes til brugeren i et format tilpasset den bekvemt for ham kommunikationskanal (SMS - pensionister og ældre, den arbejdende befolkning med mobile terminaler - SMS, MMS, e-mail nyhedsbrev, ungdom, foretrækker smartphones - SMS, MMS mailing, meddelelser gennem anvendelse IP ). Samtidig information og reklame fordeling ikke kun skabt til at tilpasse sig til den bekvemme kommunikationskanal format, men også formet af en bestemt bruger med tekst / design, den mest behagelige for aldersgruppe, køn, nationalitet, social status;
  • Unicast (poster, stillinger) i interessante nicher for erhvervskunder af sociale netværk, blogs, microblogging på virksomhedens brand sider på sociale netværk, hvor call center operatør ikke kun skaber information og reklame eller oplysende budskab, men 24/7 er ansvarlig til interesserede brugere spørgsmål, herunder tale- og videochat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.