ComputereInformationsteknologi

Virtualisering af fysiske maskiner VMware Workstation 10: Konfiguration

Hvad skal man gøre, hvis nogle program ikke kan køre på den arkitektur, der giver din computer? Med det hjælpe virtuelle maskiner. Derfor denne artikel vil blive overvejet, at de er er, og hvordan man kan gøre dig selv en computer ved hjælp af et meget nyttigt program.

Virtuelle maskiner

Hvis du har "Linux", og kræver "windose", er det ikke nødvendigt at geninstallere systemet. Selv hvis det modsatte er tilfældet, skal du bruge en gammel version af styresystemer eller bare med en anden arkitektur, kan alle disse anmodninger opfyldes ved hjælp af virtuelle maskiner. De er ved at skabe en software miljø, der emulerer opførslen af det nødvendige udstyr, så du kan køre noget, du ønsker. Og lad os nu tale om, hvad VMware virtualisering fysisk maskine. Hvad er det? Hvilke muligheder og giver hvordan man opsætter for sig selv?

Muligheder VMware Workstation virtuel maskine 10

Dette program er en af de mest populære, når der er et sådant behov. Og det er muligt at skabe ikke én, men flere virtuelle operativsystemer. Det vigtigste er, at den fysiske hardware, de kunne trække. I første omgang, så lad os skal diskutere de krav, der er fremsat til computeren for at VMware Workstation 10 kunne effektivt og problemfrit arbejde. Du kan hente den licenserede version, hvor der er en 30-dages prøveversion og prøv det, hvad og hvordan. Konvertering af en fysisk maskine til en virtuel VMware gennemført en bekvem måde, og hvis du vil have ud af dette program, kan du roligt komme ud.

Systemkrav

Konvertering af en fysisk maskine til en virtuel VMware - det er helt sikkert nyttigt, men kun hvis du kan gøre det derhjemme? Lad os kontrollere. At arbejde med denne software vil være i stand til stort set hvilken som helst computer, udgivet i midten af sidste årti. Med bærbare computere en smule mere kompliceret, men i teorien størstedelen af deres jævnaldrende vil også være i stand til at trække denne ansøgning. Du skal være ejer:

 1. Maskiner med en klokfrekvens på 1,3 GHz.
 2. Mindst 2 GB RAM (anbefalet 4).
 3. Intel processorer Core ™ Solo x86, AMD Athlon ™ 64 FX, eller analoger deraf.

Det er de minimumskrav. Desuden skal det sikres, at der er 10 GB ledig plads på harddisken, hvor du ønsker at installere softwaren.

Analyse Workstation 10 Kontrol menuen

Virtualisering VMware fysisk maskinen 10 bæres med det. Lad os se på menuen. Det ser meget moderne og har 2 hovedpunkter og 3 ekstra. Anses for at være alt:

 1. Opret en ny virtuel maskine. Det vigtigste her, bortset fra det angivne formål, er det nødvendigt, bortset fra at nævne her, at de justerede systemets parametre og forskellige små ting.
 2. Åbn den virtuelle maskine. Her kan du arbejde med tidligere oprettede skaller, samt import / eksport deres resultater.
 3. Tilslutning til en ekstern server. Din virtuelle maskine kan fungere, ikke blot på den computer, hvor det blev oprettet, men også på den teknologi, der er i betragtelig afstand.
 4. Virtualisering af den fysiske maskine. Med dette kan du foretage en hurtig overgang af den personlige computer i det byggede miljø.

Installation af Windows 10 på en arbejdsstation virtuel maskine

Nu ser på, hvordan du installerer det valgte operativsystem i Windows-eksempel. En vigtig fordel ved dette program er, at det er intuitiv at bruge, og hvis du ønsker at gøre noget anderledes, vil du være i stand til at gennemføre det uden problemer. Du kan vælge to installationstilstande:

 1. Selektiv.
 2. Normal.

Hvis du ikke har meget tid eller læse disse linjer uerfarne computerbruger, er det bedst at vælge den anden tilstand. Sampling giver en masse forskellige muligheder, og hvis der ikke er noget ønske om at dykke ned i nuancerne, kan du springe det. For at inspicere vigtigste tilstandsindstillingerne i artiklen ville blive betragtet som normalt. Du vil blive bedt om nøglen, personligt navn og kodeord (valgfrit) til fremtidig profil administratoren. Indtast data og komme videre. Du bliver bedt om at angive, hvor det vil være nødvendigt at installere en ny virtuel maskine. Hvis der er planer om at etablere et stort antal af softwaren, skal du sørge for, at på en virkelig fysisk disk har plads nok. Normalt efterlader omkring 20-40 GB.

redigeringsmuligheder

Du kan hurtigt gå i menuen "Indstillinger", men hvis du ønsker at bringe den teknik til sig selv, benytte lejligheden til at justere standardværdierne. Og hvor du kan redigere? Find knappen "Hardware konfiguration" og ændre din tjeneste:

 1. Random Access Memory (RAM), der er afsat til virtuel maskine.
 2. Antallet af processorer anvendes.
 3. Evnen til at bruge CD / DVD ROM.
 4. lydkort indstillinger.
 5. Arbejde netværksadapter.
 6. USB-controller.
 7. Skærm.
 8. Printer.

Når dette er valgt de ønskede indstillinger, skal du klikke på knappen "Afslut" og vente på dig for at indstille den ønskede operativsystem. Du kan endda arbejde med en web-kameraindstillinger og andre yderligere grænseflader, men overlade det til muligheden for selv-studiet. Det skal bemærkes, at installationen af operativsystemet - det er temmelig lang og kan tage op til flere snese minutter. Processen med at skabe skallen vil ikke være forskellig fra den faktiske indførelse af ændringer af denne art i computeren. Brug af computeren på dette tidspunkt ikke anbefales, men hvis du har nok ressourcer, kan du sidde ude på internettet.

Lad os se på, hvad vi tilbyde i form af operativsystemets indstillinger efter den virtuelle maskine er blevet oprettet.

Egenskaber

Arbejde virtuel maskine bordet er en åben mark, hvor næsten ingen programikoner. At tale om edb-indstillinger allerede i selve operativsystemet, kan vi sige i dette tilfælde, at processen er ikke anderledes end den sædvanlige vifte af aktiviteter i de fysiske enheder. Du kan også indstille de ønskede parametre, udføre forskellige handlinger med de parametre, systemet og mange forskellige aktiviteter. En meget vigtig fordel er, at du kan eksperimentere med softwaren uden at skulle bekymre sig for udførelsen af din computer. Hvis du foretager handlinger med frygtelige konsekvenser, det maksimale, som du skal gøre - for at oprette en ny virtuel maskine, og igen bruge et par snese minutter at installere det og en vis mængde tid til at snappe parametre for de nødvendige parametre. Det er en fordel, hvis arbejdet vil blive ydet støtte til folk, der har brug for at være betydelige begrænsninger i ydeevne, for eksempel til skole eller for arbejdstagere med hensyn til informationsteknologi, hvis du vil have noget til at teste. Og hvad man skal gøre, hvis der er en virtualisering af VMware fysisk maskine, er der ingen adgangskode til det? For at gøre dette, skal du genstarte EXS Server, og om muligt at indtaste det.

Arbejde med denne software

Det skal forstås, at selv om der er givet mulighed for at simulere parametrene for andre arkitekturer element i enhver applikation er, at det ikke altid virker som det skal. Derfor, i tilfælde af problemer (som er meget usandsynligt), forsøger at arbejde med indstillingerne den virtuelle maskine, eller at forbedre egenskaberne forudsat (for eksempel RAM). Sandt nok, er det nødvendigt at vente, indtil alle de melodier igen og geninstallere, men det er det værd.

konklusion

Denne software produkt giver store muligheder for programmering eller arbejde med pædagogiske programmer, der ikke på tværs af platforme. De vigtigste ting - at bruge sådan en god oplevelse i den rigtige rækkefølge for deres egen fordel. Endelig vil jeg også gerne minde om, at programmet giver tilbyder en meget bred vifte af forskellige operativsystemer, der kan simuleres. Den vigtigste ting, der var i stand til at modstå en teknik, der har til din rådighed. Og opsummering har i sidste ende håber, at den fysiske virtualisering VMware Workstation maskine i høj grad vil lette arbejdet og give mulighed for at eksperimentere med andre skaller.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.