Intellektuelle udviklingAstrologi

Gemini mand - flygtige og selvmodsigende

Gemini mænd er omgængelig og i stand til at dreje hovedet af næsten enhver kvinde fra de første minutter af bekendtskab. Et par timer for kommunikation du føler, at du ved alt om det. Selv om det ikke rigtig ved om ham, men om, hvad Gemini mænd er vittig og charmerende. Men ikke forhastede konklusioner - måske i morgen den foretrukne af publikum kan blive til surly lyseslukker, men i overmorgen - i spredt melankolsk. Lovers Gemini mænd kan være meget blid og forsigtig! Din partner vil give dig blomster, køre i teater, lidenskabelig og smuk kærlighedserklæring, og du vil føle den lykkeligste af alle kvinder i verden. Men på et tidspunkt, han kunne bare komme ud på en date.

De siger, at ustadighed af mænd af dette tegn ligger i dens "Gemini" titlen - det vil sige under en shell skjuler nogle få tegn: mindst to, og dermed de to foretrukne kvinder, to huse, to værker. Nogle gange er det virkelig tæt på virkeligheden. Gemini mænd er meget kraftig, kan ikke være i hvile, og to værker er ikke grænsen for dem. Kvinder er heller ikke så klart. de bliver gift, som regel mere end én gang. Men hvis du er heldig nok til at opfylde de tvillinger, der har mange års den måde tredive eller fyrre - du har en chance for at være hans sidste kone. Sandt nok, er der ingen garantier nej. Og det kan være lige det modsatte: Tvillingerne mødte tidligere alder, du kan være den eneste følgesvend af sit liv, medmindre du matche hans ideal. Sådan horoskop, tvillinger kompatibilitet mand har tegn med luft og vand elementer - Scales, Aquarius, Gemini. Kræft, Skorpionen, Fiskene.

Og hvad er hans ideal? Hvad mener han forvente af en kvinde? Da den seksuelle horoskop Gemini mandlige temperamentsfuld og raffineret. For medlemmer af dette tegn betyde meget intelligens og følelsesmæssig underfundighed af en kvinde, hendes intelligens er vigtigere for dem end skønhed. De kan leve i harmoni med kun én, der kan splitte sine åndelige og vitale interesser måske endda på bekostning af deres egne. Da interesser Tvillingerne forskelligartede og ofte ændrer sig over tid og rum, er det meget vigtigt for ham at frihed. Hvis du har magt og jaloux, at en mand med dette tegn er ikke for dig. Under alle omstændigheder, at være sammen med en Gemini, er du nødt til at affinde sig med sine valgfrie, forsinkelser og manglende evne til at finde ham på det rigtige tidspunkt. Han kan ikke lide at rapportere. Tvillingerne kørsel i rammen, risikerer du at miste ham.

Men hvis du vil nemt overføre sin opmærksomhed mod andre kvinder, hans flirten og fritidsinteresser, manden - Tvillingerne vil være i stand til at anslå din selvtillid, og diskret slag. Erkendelse af, at sådanne kvaliteter hos kvinder - en sjældenhed, vil det være taknemmelig. Ja, det kan blive revet, flirt - en forlovelsesring det holder sig ikke tilbage, men som regel er det ikke strækker sig til den hidtil ukendte. Hvis det er fundet i du ikke kun en kvinde, men også for at forstå hinanden, vil han ikke ændre sig.

Jalousi fra hans side - er, at bør generelt ikke genere dig, det er ikke hans karaktertræk. Enhver mistanke han ubevidst passerer af sig selv. Den fysiske komponent af kærlighed, han er ikke en prioritet. Han føler dybere end mange andre mennesker og deres følelser er altid meget lyse, og elsker mere luft og illusorisk.

Tvillingerne - min far for sine børn nær ven, joker spil og en dårlig lærer. Han kan, uden at mærke det tid til at rode med dem, indsamle og analysere konstruktøren. Og det kan ikke bede skolens mærker og lektioner. Af samme handlinger kan han prise barnet i dag og i morgen kritisere, men igen ikke meget strengt. Så ofte børn er Gemini stigende, ikke opfatte hans påstande alvorligt. Men altid villig til at stole på ham med hendes hemmeligheder, bede og lytte til råd.

Selvfølgelig, at leve med muzhchinoy- Gemini er ikke nemt, men sjovt og uforudsigelige: selv efter "guldbryllup" liv vil være lyse og interessant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.