SundhedMedicinsk turisme

Sanatorium "Skuespiller" (Sochi): fotos og anmeldelser

Sochi byen har længe vundet kærlighed og accept af mennesker fra forskellige regioner i jorden. Også kaldet den sydlige russiske hovedstad. Historisk set udvej er en af de bedste, der harmonisk kombinerer en fuldstændig hvile, kvalitet balneoterapi og en overflod af turisme lærerigt. Og i dag mere Sochi olympiske hovedstad med verdensry.

Enhver turist besøger byen, kan røre ved hans arv, til at føle sig kraftfulde energi i regionen. Takket være den 2014-OL udvej radikalt forvandlet i det område blev gennemført rekonstruktion i overensstemmelse med de internationale kvalitetsstandarder. Fra Tuapse til Adler-distriktet åbnede pensionater, hoteller og hotelkomplekser, som officielt tildelt stjerne.

De fleste rekreative virksomheder (apoteker, kursteder) udenlandske kolleger bedre service level. Og dem ved Sortehavets kyst er mere end nok, for eksempel, den tre-stjernede resort "skuespiller". Den mest populære medicinske pensionat, bygget i 1971. Det fungerer året rundt og tilbyder en bred vifte af underholdning og sundhedspleje, herunder til børn fra 5 år.

detaljeret beskrivelse

"Actor" - 3-stjernet resort, hvor berømtheder har besøgt den nationale biograf. Det er ofte frekventeres af Irina Miroshnichenko, Oleg Efremov, Kirill Lavrov og mange andre udestående aktører i vores land. I dag udvej sundhed er et moderne 16-etagers bygning, fuldstændig renoveret i 2014

Attraktiv terapeutisk boarding placering for byens rige infrastruktur: 7 minutters kørsel fra tog / train station, en halv time - i lufthavnen. I 40-45 minutter i bil - den olympiske Park. I gåafstand er der følgende faciliteter: Arboretum, Cirkus, Riviera, promenade, Marine Station, indkøbscentre og så videre.

På en komfortabel bus tager gæsterne til resorts Spa klinik. Som for det område, det optager 5,3 ha. Naturen har generøst udstyret området med eksotiske planter af utrolige skønhed. Turister vil være i stand til at vidne på første hånd de subtropiske træer: La Palma, Kanariske dato, Dracaena. Utrolig kombination af vandoverfladen og stedsegrønne skove skabe et storslået billede, som glædeligt fryd for øjet og sætter den sydlige smag.

Plante mangfoldighed beriger luften med negative ioner, iod og brom. Tilstedeværelsen af kemiske forbindelser i atmosfæren har en gavnlig effekt på luftvejene. I sanatorium har du mulighed for at kombinere en afslappende ferie med en omfattende behandling. Hvis du har besluttet at bo i dette hjørne af paradis, derefter udføre tilvejebringelsen af et forskud bestilling af de behagelige værelser.

Til disse formål, er det den officielle site af sanatorium "Actor" (Sochi). Telefon til at kommunikere med administrationen af hotline 8-800-550-97-07 - opkaldet er gratis for beboerne i Den Russiske Føderation. Ved tilstedeværelse af andre numre: By kode 862-241-84-22, 241-84-25.

muligheder for overnatning

Indtil for nylig sanatoriet "Actor" råder over 320 værelser, men efter genopbygningen af antallet af værelser blev reduceret til 191. Alle værelser har rummelige altaner med udsigt over bjerget bakke (fra de øverste etager), det azurblå Sortehavet og det lokale nabolag. Multilevel prispolitik afhængigt af kategorien af bolig. fire elevatorer i bygningen arbejde.

Møbleret indkvartering i en venlig lysebrune farver, der er udstyret med de nødvendige husgeråd og apparater: fryser, TV, kedel, tallerkener. Superior-værelserne har aircondition. Alle værelser har et påklædningsværelse rum (bad / toilet). Hver dag vil gæsterne våd rengøring. Sengetøj skiftes 2-3 gange om ugen.

mad koncept

ZAO sanatorium "skuespiller" ansvarlig tilgang til at designe menuen for gæster. Der er tre måltider om dagen om det europæiske "buffet" i spisestuen opdelt i to rum. Om vinteren, det virker tilpasset menu. Køkken med fordel nationalt og europæisk.

Retter er ikke gentaget, har et bredt udvalg. Serien består af flere typer af salater, kød og fisk delikatesser, side retter. Også på bordet er altid snacks og bagværk, sodavand, årstidens frugter og grøntsager.

Der er kost mad og speciel diæt anbefales af lægen (separat tabel). Bygningen fungerende café og en restaurant med en rig kaukasisk køkken. I baren kan du smage alkohol, både lokale og udenlandske produktion.

kystlinjen

Kommer til sanatoriet "skuespiller", vil du blive glædeligt overrasket over den tætte nærhed af stranden, som hører til sanatoriet. Alle områder i kysten er beskyttet, så du bør ikke bekymre sig om sikkerhed. Afstand fra havet kun 50 meter væk, nedstigningen med elevator. Præparerede kystlinje, overstrøet med småsten. Den badesæsonen begynder i maj og slutter i oktober.

I prisen indgår strand udstyr (liggestole, parasoller). Gratis brug af brusere, toilet. På kysten, en café, aerosolyary, åbnede leje emne for udstedelse af både, ATV'er, katamaraner, både, oppustelige madrasser. Hvis det ønskes, kan du besøge te hus og prøve forskellige sorter af denne vidunderlige drik.

Rekreative aktiviteter for voksne

Fremragende fritidsfaciliteter tilbyder et kursted. Der er ingen grund til at rejse uden for området, som alt det sjove, du vil finde inde i hotellet. Beboere bygget en indendørs pool fyldt med havvand til stede, det fungerer kun i efterår-vinter periode.

Sanatorium "Skuespiller" daglig arrangerer danseaftener med konkurrencer, vittigheder, konkurrencer for forskellige aldersgrupper. også vært tema begivenheder, hvor atmosfæren af fest og sjov regerer fast. For sporty mennesker - gym, legeplads til badminton, basketball. Det tilbyder tennisbaner, bibliotek, sauna.

Rejsende, der kommer på forretningsrejse, vil være i stand til at kombinere afslapning med arbejde øjeblikke. Lejen skal være stor (310 personer) og små (70 personer) konferencelokaler. Lokalerne er udstyret med moderne udstyr og teknologi.

Børns underholdning

Velkommen her og de unge turister. Der er et spillerum under opsyn af en lærer, hvor børn er involveret i kreative arbejde. Børn har et professionelt team af animatorer. Udendørs legeplads ligger i et beskyttet område. I deres fritid, kan børnene se tegnefilm i biografen, deltage i konkurrencer og synge sange i karaoke.

medicinsk behandling

"Actor" - resort 3 stjernet - fuldt ud retfærdiggør sin kategori. Sanatorium specialiseret sig om behandling af hjerte, nervøs, respiratoriske, gynækologiske patologier. Er behandlingen af patienter med dermatologiske og muskel-sygdomme. Folk er taget til rehabilitering og genoprettende terapi. Terapier sørge for balneoterapi.

Individuelt indrettede ultrasoniske inhalationer, fysioterapi, massage, ryg trækkraft under vand. Særlige programmer rettet mod vægttab og fjernelse af følelsesmæssig stress. For et ekstra gebyr kan du bestille et brusebad, cedertræ tønde, wrap, ilt cocktail, peeling, rengøring af ansigtet.

digest

Turister blev glade med resten brugt i det apotek. Folk nyder en afbalanceret kost, især ros modtog kødpålæg og frisk bagværk. Behageligt med de kulturelle og rekreative aktiviteter og selvfølgelig, stranden linje.

Positive skrig blev hørt i retning af en omsorgsfuld og høflige personale. Stor ros fortjener behandling og diagnostiske faciliteter. En lignende vifte af tjenester tilbyder sanatorium "Aktør-Ples" (tilbagemeldinger på en positiv måde), som er beliggende i den Ivanovo-regionen på Volga-floden. Efter et behandlingsforløb, patienterne føler sig bedre og sundere.

Regelmæssigt tilbyder rabatter og tilbud sanatorium "skuespiller". "Åbn Syd" - et program, der giver mulighed for at slappe af og blive behandlet til en reduceret pris. Tro mig, vil den udvej efterlade et varigt indtryk i hukommelsen og levende følelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.