TravelingHoteller

Top turist rekreation. "Don Dawns" Volgograd: fotos og anmeldelser

Floden Don og dens omgivelser er simpelthen skabt til familier og fabelagtige fiskeri. Hvis du har aldrig været her og start din rejseoplevelse med rekreation "Don Dawns". Denne fantastiske ø uberørt natur, hvor man kan nyde duften af skov og urter, fantastisk natur. Selv de huse, hvor vacationers er placeret her er specielle, der minder om et eventyr hytte af Baba Yaga. De er lavet af træbjælker og mønstrede skodder og kniplinger gardiner supplerer billedet.

Hvordan kommer man til fritidshjem "Don Dawns"

Hvor det kan være placeret det smukkeste sted for en familie ferie? Selvfølgelig i skoven, på bredden af den majestætiske Don. Det giver en særlig charme, at det er placeret mellem to floder. Det Chopra og Dipper. Hvis du kommer til at gå her for første gang, den forstudie dette område af Volgograd-regionen. Det var her, i nærheden af gården kaldet "Fisk", og dette er den berømte turist-kompleks. Han er primært kendt ikke en støjende fest, kommer her, er dem, der tørster fred og ro, kontakt med naturen.

Arter og landskaber

Området omkring bunden af resten "Don Dawns" meget farverige, her vil jeg besøge igen og igen, hvert år. Border campingplads næsten i kontakt med den naturlige park "Nizhnehopersky". Natur fantastiske, uberørte skove og endeløse steppe. Så fra soveværelset vindue kan du se nogle kulisser, og fra køkkenvinduet er forskellige. Og lugten, der høres om aftenen simpelthen guddommelig. Denne delikate duft fjer græs steppe og lyse, rig duft af dette, en mægtig skov. Hvis du ønsker at gå, er det nødvendigt at bevæge sig væk lidt fra fritidsklubben "Don Dawns" og klatre en af de højeste bjerge. Når du har klikket Med deres fantastisk udsigt over ådalen glemmer at medbringe dit kamera, er du sikker på det vil komme i handy.

Miljøvenlige rekreative områder

Hvorfor er det så elsket af vores turist hostel "Don Dawn"? Dette er let forklares - arten af disse steder ekstraordinært malerisk. Derudover er der ingen industrivirksomheder, dvs., luften er crystal ren. Dette er en udvej, hvor du kan ikke kun slappe af, men også i væsentlig grad at forbedre deres helbred. Især nyttigt her for at besøge dem, der for nylig har haft en alvorlig sygdom eller lider af kroniske sygdomme i åndedrætsorganerne. Turister bekræfte, at en uge tilbragte her, kan du komme sig helt og hvile, så det ikke altid sker i den seneste måned gennemført andre steder.

Der er mange muligheder for rekreation. Og vigtigst af alt, at det område er sikker og behagelig, hvilket er yderst vigtigt, hvis du bor sammen med børnene. Det område i sig selv er lukket, så at området for camping vil være lige så sikker som i hytten.

overnatning

Faktisk masser af muligheder her, så lære dem at kende, før du planlægger en tur til "Don Dawns". Fritidshjem (Volgograd) har faciliteter til camping, så hvis du overnatning under stjernerne, det er lige, hvad du har brug for. Selvfølgelig, camping - dette er en mulighed kun for den varme årstid. Men det er den mest fantastiske ferie. Med dit eget telt vil du kun betale 250 rubler. per dag, mens du slappe af på det beskyttede område. Hvis du ikke har fået dit eget telt, så omkostningerne ved sin husleje vil være kun 100 rubler per dag. Hertil kommer, i camping pris det omfatter ikke kun et sted for et telt, men sikkerhedsvagt. Det har de nødvendige faciliteter på campingpladsen: bruser, vand, toilet. Spisemulighederne kan tilpasses direkte på fritidshjem.

Sommer træhuse

Ud over camping, kan du vælge en af de mest acceptable muligheder, der byder på komplekse "Don Dawns". Fritidshjem (Volgograd) giver dig en meget lille og hyggelige sommerhuse, hvor du perfekt og komfortabelt kan tilbringe en ferie. Dette lille og hyggelige struktur, hvis værelser åbne på en rummelig veranda. Der er to senge, et klædeskab og et natbord i hvert værelse. Væggene er beklædt med tapet, vinduer har myggenet og gardiner. Udgifterne til leje for én person - 850 rubler om dagen med tre måltider. At dømme efter de anmeldelser af turister her ønsker at slappe af igen og igen, det er billigt og meget interessant.

Der er muligheder for at forbedre huse. Dette er også en trækonstruktion, som tilbyder rekreation "Don Dawns" (Volgograd-regionen). Faktisk - det er alle de samme huse, kun ekstra bekvemmelighed. Hver hytte har et brusebad og toilet. Leveomkostningerne - 1000 rubler. per dag, dette beløb indgår alle måltider.

året rundt boliger

"Don Dawns" (hostel Volgograd) til at hvile på ethvert tidspunkt af året. Så hvis du lader dig ikke falder for sommeren, så fortvivl ikke. Du vil stadig få deres andel af sjov. Særlig varm turister taler om komfortable boliger kaldet "Alley". Dette er en lille og meget hyggelige huse, som er anbragt i en række efter hinanden. Den har alt hvad du behøver for et behageligt ophold. Dette møbler og tv, toilet og bruser. Hvert hus er udstyret med et køleskab, og en split - systemet er justeret til den temperatur, du vælger komfortabel. Udgifterne til ferie i disse komfortable huse 1.500 rubler per person per nat.

Boliger "rum"

Dette er en reel træramme, som vil være komfortable i vinter og sommer. Hytte "Don Zori" på Don charmerende på ethvert tidspunkt af året, at dømme efter anmeldelser af turister, er det værd at besøge både vinter og sommer. Den relativt lille legeme "rum" divideres med tallene. Den største charme af numrene givet af, at huset er lavet udelukkende af træ, ikke af planker, og fra denne, rundtømmer. Dette skaber en meget speciel atmosfære. Valget af turister tilbydes to og tre soveværelser. Værelserne er store og rummelige. Hvert værelse har sin egen udgang til veranda, hvor du kan få en god sommeraftener. Udgifterne til rekreation her - 1500 rubler om dagen med måltider.

Når kamille, to daisy

Dette er en anden sag med faciliteter, der venter vores gæster hver dag, uanset hvilken tid af året. han "Daisy" kaldes. Værelserne har dobbelt og tredobbelt værelser, kan et komplet sæt af møbler bestilles i forvejen. Det kan være flere enkelt-eller dobbeltsenge, børnemøbler, ekstra apparater. Hvert værelse har et brusebad og et spejl. En ekstra bekvemmelighed er tilstedeværelsen af sin egen stue med en baldakin. Dette er en stor mulighed for at tilbringe en sommeraften i den komfortable skyggen. Omkostninger - afhængigt af årstiden - fra 1500 til 1750 rubler. en dag med måltider. At dømme efter de anmeldelser af turister, maden her er meget velsmagende og af høj kvalitet, og naturen på grundlag af så fantastisk, at selv med færre faciliteter ville koste at komme her. Men nu ferien er så harmonisk, at det er svært at ønske sig noget andet.

For den urbane dweller

Cottage "Apartment" - et værelses lejlighed type. Det vil sige, du vælger den rigtige antal værelser og få en fuld lejlighed med stue, soveværelse, køkken og glaseret veranda. Rummet har alt det, du behøver. Møbler og husholdningsapparater, badeværelse og brusebad. Dette er en ny gæst enhed, der vil glæde med sin friske reparationer, nye møbler og moderne interiør.

Maden på fritidshjem

Om sommeren er maden allerede inkluderet i prisen på tilladelser. I forår, efterår og vinter, kan du vælge en mulighed i henhold til aftalen uden mad. Desuden er det muligt at leve i telte uden at give strøm. Især denne tilstand er praktisk, hvis du kommer til at hvile med børnene gik ind i spisestuen og afslappet på en ferie. Alle betingelser for dette giver fritidsklubben "Don Dawns". Campingpladsen, anmeldelser af som er så god, bare nødt til at blive besøgt så ofte som muligt. Efter at have været her en gang og vil helt sikkert ønsker at gøre det igen og igen.

underholdning

Kedsomhed er simpelthen ikke muligt. On-site café, sommer, udendørs bar og en anden, men allerede i rummet. Hver dag kan du besøge karaoke og diskotek. For sportsentusiaster er der en basketball og volleyballbaner samt en storslået fodboldbane. Ud over sport felter er der den storslåede russisk bad og pool. På leje kan tage absolut enhver sportsudstyr. Det kan være telte og kajakker, både og cykler. Aktiviteter - er den bedste måde at bruge din tid, så længe vil blive husket, "Don Dawns". Rekreativt center, som anmeldelser understrege kun de positive aspekter, være sikker på at blive din favorit. Der er gode faciliteter for familier, og det er helt acceptabelt prissætning.

Sommer på grundlag af

Den fritidshjem tilbyder en fantastisk ferie med elementer af sport, vand og vandreture. Campingpladsen er profileret i aktiv sport, så du kan deltage i denne kampagne. Har lyst til at lære at svømme i en kajak - fremragende, er det også muligt. Normalt selv en konkurrence afholdt for en sæson mellem nybegyndere og erfarne atleter. Interessante ruter har op og ned i åen, så din ferie er i dine hænder. Og vil du gerne sezdit på hesteryg eller med båd til at svømme til gaten af et gammelt kloster? Og det er også løses. Gennemsigtige kilder og uberørte skove, storslået udsigt og en fantastisk luft, det hele fascinerer og tiltrækker tilbage næste år.

Sommerlejr "Don Dawns"

Det er placeret i Sochi, nemlig i et malerisk hjørne af tarmkanalen af Uch-Dere. Stedet ligger omkring 25 km fra Sochi. Det område i næsten fire hektar, er placeret kollegier og sportsfaciliteter, spisestue med en høj kvalitet 5 måltider om dagen. Området er fuldt indhegnet, har sin egen indhegnet strand med halvtag. Vær sikker på at sende dit barn til at "Don Dawns". Fritidshjem (Loo, en banegård, ligger cirka 20 minutter væk) gør det muligt at hvile og samle kræfter før det nye skoleår. At dømme efter de anmeldelser af forældre og børn, der er virkelig forbløffende. Smuk natur og fantastisk luft, god mad og opmærksomme personale, masser af spil og sjov, hvad mere skal blive husket for evigt sommer. Læsning af anmeldelser eleverne til at forstå, hvordan de lærere, der arbejder her, hvordan du kommer i kontakt med deres børn. Hver af dem vil være tilbage næste sommer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.