ForretningLedelse

Analyse af rentabilitet i form af innovativ udvikling

I begyndelsen af innovationsprocessen XXI århundrede er den vigtigste kilde til økonomisk vækst i samfundet. I hjertet af den innovative udvikling af enhver stat, som vi ved, er ny viden og teknologi.

Gennemførelsen af visse statslige udvikling innovationsstrategi kræver integration af videnskab og industri. Faktor analyse af avancer i denne sag skal tage hensyn til resultatindikatorer hjælp af resultaterne af videnskabelige og teknologiske revolution. Det er klart, at oplysninger og analytisk støtte er afgørende i alle faser af innovationsprocessen.

Mange forskere påpeger, at det nationale innovationssystem er en vigtig forudsætning for en vellykket genoplivning af den nationale økonomi, dens tilpasning til vilkårene for den internationale konkurrence.

Analyse af virksomhedens rentabilitet viser, at den intensive brug af informationsteknologi på forskellige områder markant ændre opfattelsen af den rolle, som den menneskelige faktor og medierne i det moderne samfund. Mere fuldstændigt manifestere en ny definition - de nationale informationsressourcer, som bliver en af de faktorer ved udviklingen af den industrielle verden.

Som analysen af indikatorer for rentabilitet, at oplysningerne i moderne forhold erhverver funktionerne i en produktionsfaktor, og ikke en erstatning for innovation virkelig en ny tilføjelse til cast af teknologiske samfund. Takket være informationsteknologien er det muligt i væsentlig grad at forbedre effektiviteten af den økonomiske aktivitet. Dette opnås ved egenskaberne for kopierede oplysninger ressource, ikke spillet, som det er med de traditionelle produktionsfaktorer. Det nye system af produktive kræfter, er grundlaget for hvilken der er informationsteknologi i stigende grad erstatter ældre former i de avancerede økonomier i verden.

Det er indlysende, at de oplysninger, industri har erhvervet et tilstrækkeligt niveau af industrielle funktioner med tydelig innovativ udvikling model, den partikel, der i den samlede økonomi i de udviklede lande er vokset betydeligt. Men som det fremgår af en analyse af indikatorer for lønsomhed som følge af den udvidede reklamekampagne for at tiltrække investeringer, der er en vis revurdering af dens mulige indvirkning på den samlede økonomiske vækst.

Generelt er det sektorens struktur oplysninger består af fire elementer:

- fremstilling af hjælp af computerteknologi, telekommunikation og netværk;

- at skabe en informations-produkt (udvikling af systemet og applikationssoftware, formalisering i elektronisk form);

- indførelse af industrielle muligheder for generering af informationsressourcer;

- forbedring af industrielle teknologier, som giver en fundamentalt anderledes tilstand af den økonomiske vækst.

En vellykket gennemførelse af den første produktion af de to første komponenter var konfronteret med en ganske naturlig nedgang i efterspørgslen, som var resultatet af faldet af satsen for indførelsen af den tredje komponent af produktet som følge af manglende adgang til samfundet opfatter innovation i synkronisering med fremkomsten af deres forslag i de seneste par år. Som analysen af indikatorer for rentabilitet, blev brugen af nye instrumenter ikke er fastsat passende juridiske rammer, kompliceres af forældede økonomiske mekanisme. For at forværre situationen førte handling med information af principper, som afviger betydeligt fra den veletablerede i den traditionelle økonomi. Først og fremmest drejer det sig om dannelsen af omkostninger og priser for produkter fra sektoren oplysninger. Grundlaget for kapitalisering af aktørerne i denne sektor bliver immaterielle aktiver, primært i form af informationsteknologi og ufuldstændige oplysninger ressourcer, hvilket førte til en modsætning mellem den såkaldte "nye økonomi" og den traditionelle. Ufuldstændige informationsressourcer er eksistensen på mediemarkedet et værktøj til modernisering af andre områder - fylde det samme findes i udviklingen af informationsteknologi platform af de traditionelle erhvervsdrivende foreninger, der supplerer de hardware- og softwarekomponenter i produktinformationen, der afspejler fagområdet deres aktivitet.

Som det fremgår af analysen af indikatorer for rentabilitet, de seneste begivenheder, der sker i sektoren oplysninger bekræfter misforståelser om dets evne til løbende at give en voksende strøm af innovation. I det kun skaber metainstrumentary, hvis tilpasning til behovene i et bestemt emne eller område og fremskynde fremkomsten af brug og indførelse af innovationer i det.

En undersøgelse af udvikling innovation problemer i dag er uadskillelig fra fremkomsten af en ny socioøkonomisk dannelse, den dominerende produktionsmåde som er baseret på informationsteknologi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.