LovStat og lov

Forfatningsdomstolen og juridiske ansvar

Konstitutionelle og juridiske ansvar er en en af de kvalifikationer, tegn på systemisk forfatningsret. Under de nuværende betingelser, denne funktion er af særlig betydning og vægt. Dette er på grund af karakteren af de økonomiske, politiske og andre processer i staten.

Forfatningsmæssige rettigheder og pligter er nedfældet i artiklerne i grundloven. Det skal bemærkes, at med udviklingen af offentlige livsområder er der et behov i dannelsen af nye mekanismer, der fremmer realiseringen af folkets magt. Som en af dem fungerer som forfatningsmæssige og juridiske ansvar. Det er en integreret del af sociale forpligtelser til ansvar for deres gerninger.

forfatningsmæssige garantier, der er nedfældet i forfatningen afspejler statens pligt til at beskytte de friheder borgerne. Denne form for udtryk af magt har meget til fælles med andre typer af juridisk forpligtelse.

Forfatningsdomstolen og juridiske ansvar har en politisk karakter. Det anses for at være ganske logisk, da embedsmænd fra statsmagten, er forbundet ikke blot med regeringen, men også med staten selv som en helhed, dens folk, politik, nation. Helt klart, er denne bestemmelse til udtryk i den forfatningsmæssige regulering ansvarsområde, der bliver stadig vigtigere. Dette skyldes det faktum, at i det nævnte område af interesse at blive gennemført enheder tilsvarende relationer. Det er grunden til den konstitutionelle og juridiske ansvar for de statslige organer eller embedsmænd er en væsentlig forskel fra en simpel juridisk ansvar.

Det skal bemærkes, at ovenstående sfære og har visse andre karakteristika. Navnlig konstitutionelle ansvar har funktioner som sanktion og mulighed for at anvende, hvis det er nødvendigt begrænsning (som en forårsagende faktor). Disse træk har til fælles dette område med andre juridiske afdelinger, hvilket indebærer en pligt til at stå til regnskab for deres handlinger i overensstemmelse med anerkendte lovgivning.

Dog indeholder en henvisning til muligheden for at pålægge sanktioner, hvis nødvendigt, ikke hver juridisk kilde.

Som et yderligere aspekt skal det bemærkes, manglen på detaljerede beskrivelse. Nogle regler nævner kun mulighed for konstitutionelle ansvar. For eksempel i tilfælde af overtrædelse af valglovgivningen foreskriver anvendelse af strafferetlige og forvaltningsret. I overensstemmelse med disse standarder, samt forfatningsret, vil blive etableret ansvarlige for overtrædelserne.

En række funktioner er på grund af karakteren og mekanismen med gennemførelsen af de relevante regler.

Forfatningsdomstolen ansvar kommer til udtryk på to måder: inden for visse forfatningsmæssige og juridiske normer med andre juridiske områder. I nogle tilfælde, at det er nødvendigt at bruge andre standarder ikke. I andre situationer er forfatningsmæssige ansvar sammenflettet, kombineret med andre former for retligt ansvar. For eksempel skal stedfortræder for en lovovertrædelse straffes i overensstemmelse med statslige og strafferetlige bestemmelser.

Forfatningsdomstolen ansvar præsenteres i form af en retrospektiv (fortiden) og positiv ansvar. I det andet tilfælde taler vi om at kunne udføre deres opgaver, ansvarlighed, juridisk kompetence. Således er en ansvarlig holdning manifesteret krop eller embedsmand til hans autoritet. Positiv ansvarlighed er en prioritet inden for forfatningsmæssige relationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.