SundhedSygdomme og lidelser

Hvordan man behandler en forkølelse under graviditeten (3. trimester)? Behandling i hjemmet med folkemæssige retsmidler

Den tid, hvor en kvinde bærer hendes baby under hjertet, er meget spændende og ansvarlig. Når alt kommer til alt, hvordan graviditeten vil fortsætte afhænger af sundhed og videreudvikling af det nyfødte barn. I de fleste tilfælde går alt glat. Imidlertid står mange fremtidige mødre over for virus- og bakteriesygdomme mindst én gang for hele perioden. Hvordan man behandler en forkølelse under graviditeten? 3. trimester er sikrere i denne henseende end den første del af begrebet.

Denne artikel vil fortælle dig om de vigtigste metoder til lægemiddelkorrektion. Du kan også finde ud af, hvad der er behandling af forkølelse under graviditeten i 3. trimester folkemidlet. Udtalelsen fra specialister i denne henseende vil blive præsenteret for din opmærksomhed nedenfor.

Forkølelse under graviditeten (3. trimester)

Hvordan behandle sygdom? Hvis du står over for denne patologi, så er det umagen værd at se en læge til aftaler. Gynækologer anbefaler ikke at engagere sig i selvmedicinering. Dette kan føre til udvikling af sådanne konsekvenser som polyhydramnios eller mangel på hydrering, intrauterin vækstretardation eller endda fosterdød.

Hvorfor er der kold under graviditeten (3. trimester)? Sådan behandles en patologi - vil blive beskrevet nedenfor. Til at begynde med er det nødvendigt at fortælle om årsagerne til udviklingen af en infektion. I løbet af ventetiden for barnet bliver kvindens krop mere sårbar. Umiddelbart efter befrugtning er immunforsvaret noget reduceret. Dette er sådan, at føtalæget ikke afvises af kvindens krop. Denne betingelse opretholdes for hele perioden med at bære barnet.

Graviditet i en kvinde varer normalt 9-10 måneder. Herfra kan vi konkludere, at en del af denne periode på en eller anden måde falder på den kolde årstid. De fleste epidemier forekommer i efterår og vinter. Fremtidige mødre er i fare. Disse kvinder bør trods alt ikke få vacciner, der forhindrer infektion. Derfor forekommer infektion ofte i svangerskabsperioden. Kold under graviditet (3. trimester) behandling bør være obligatorisk. Du kan ikke lade processen gå alene og tomgang. Dette er fyldt med konsekvenser.

Behandlingsmetoden afhænger af sygdommens art: bakterier eller vira?

Før du behandler en forkølelse under graviditeten (3. trimester), skal du besøge en læge og finde ud af om sygdommens art. Hvis denne infektion er en virus, vil stofferne være alene. Bakterieinfektioner behandles med helt forskellige midler. Samtidig siger lægerne, at med mikrobes nederlag har antivirale lægemidler praktisk talt ingen styrke. Tilsvarende arbejder antibiotika. De kan absolut ikke klare den virale patologi. Ofte gør fremtidige mødre fejlagtigt en diagnose og udfører den forkerte behandling.

Også mange repræsentanter for det svagere køn, der er i en interessant position, forsøger at bruge folkemæssige retsmidler til behandling. Måske er det til en vis grad korrekt. Imidlertid bør mange opskrifter af traditionel medicin anvendes med stor forsigtighed. Så nogle krydderier er kontraindiceret for forventede mødre, fordi de kan forårsage spontan abort. Lad os overveje de grundlæggende metoder, der fortæller hvordan man skal behandle en forkølelse under graviditeten (3. trimester).

Immunomodulerende midler

Så viste kvinden en forkølelse under graviditeten (3 trimester). End at behandle det? I de første to tredjedele af udtrykket anbefaler lægerne ikke stærkt anvendelsen af midler til forbedring af immuniteten. I sidste trimester er anvendelsen af sådanne formuleringer imidlertid mulig. Det er værd at minde om, at i dette tilfælde er det altid nødvendigt at tage højde for den risiko, som barnet kan blive udsat for. Det sammenlignes med de fordele, som den fremtidige mor vil modtage.

Blandt de immunomodulerende lægemidler kan tildeles midler indeholdende interferon i deres sammensætning. Dette stof fremstilles normalt hos mennesker under sygdom. Derfor taler læger om sikkerheden ved sådanne forbindelser. Til immunomodulerende lægemidler kan tilskrives suppositorier rektal "Viferon" og "Kipferon", suppositorier vaginal "Genferon". Der er også medicin i form af tabletter, for eksempel "Anaferon", "Tsikloferon". Den samme gruppe omfatter fonde på gelbasis eller i form af salver - "Infagel", "Viferon". Vi må ikke glemme dråberne til næsen - "Interferon". Alle disse formuleringer skal anvendes nøje i overensstemmelse med instruktionerne og i den angivne dosis. De provokerer kroppens immunrespons og hjælper det med at klare infektionen alene.

Antivirale formuleringer

Hvordan man behandler en forkølelse under graviditeten (3. trimester), hvis den er forårsaget af en virus? Det mest effektive lægemiddel i dette tilfælde vil være et antiviralt stof. Disse omfatter "Kagocel", "Citovir", "Ergoferon" og så videre. De er kontraindiceret til optagelse i den første graviditetsperiode. Men i tredje trimester kan tages som foreskrevet af lægen.

Hvis du vil beskytte dig selv grundigt, så kan du bruge Otsilokoktsinum. Denne medicin henviser til homøopatiske midler. Dens komponenter er naturlige og kan ikke skade en kvinde og hendes fremtidige baby, selv i begyndelsen af graviditeten. Det skal bemærkes, at lægemidlet bør anvendes i overensstemmelse med instruktionerne. Sammensætningen accepteres ikke i mere end tre dage. Bryd aldrig dette forbud uden råd fra en læge.

Eliminer forkølelsen

Hvordan man behandler en forkølelse under graviditeten? 3 trimester er en tid, hvor det er meget farligt at anvende vasokonstriktivt dråber til nasale bihuler. Sygdommen ledsages dog ofte af næsestop. I dette tilfælde er den fremtidige mors vejrtrækning forstyrret. Resultatet af et sådant symptom kan være føtale hypoxi. Barnet får ikke nok ilt, og det er meget farligt.

Hvordan frigøre næsen? Læger anbefaler at bruge saltformuleringer til vask. Som alle ved, tiltrækker salt væske. Med næse af næsen svulmer vævene og overløb med et bestemt stof. Brugen af saltopløsninger hjælper ikke kun med at fjerne hævelse, men også for at rydde næsepassagerne fra bakterier, slim og svampelæsioner. Blandt sådanne stoffer kan identificeres "Aquamaris", "Aqualor", saltopløsning. Du kan også selvstændigt foretage en saltbehandling. Købte medicin skal anvendes som anvist. Produktet af hjemmepræparat er harmløst, det injiceres i hvert næsebor med nogle dråber. Herefter er det nødvendigt at blæse næsen forsigtigt.

Behandling af en forkølelse i tredje trimester skal ledsages af medicinske formuleringer til næsen. Til sådanne kan tilskrives dråber og spray "Pinosol". Dette produkt er lavet af naturlige urter og olier. Det er derfor, det kan anvendes i hele sigtet med at bære et barn. Narkotika "Derinat" og "Irs-19" anvendes også ofte. De er antivirale og har også en immunmodulerende effekt. Hvis næsen påvirkes af bakterier (som det sker med genyantritis), kan du bruge tamponer med salve "Levomekol" eller "Bioparox".

Slap af ondt i halsen

Har du en forkølelse under graviditeten (3. trimester)? End at behandle en hals? Smertefulde fornemmelser ved indtagelse kan forårsage mange problemer. Ofte nægter den fremtidige mor på grund af dem at spise. Dette fører til, at barnet mister nogle af næringsstoffer. Behandling af ondt i halsen kan udføres med sprøjter, resorptionskapsler eller smørepræparater.

Til populære lægemidler til sprøjtning kan tilskrives "Tantum Verde". Med bakterieformen af sygdommen kan du bruge Bioparox. Det er også tilladt at behandle mundhulen og mandlerne med midlerne "Chlorophyllipt", "Lugol", "Miramistin". Et meget effektivt og autoriseret lægemiddel er tabletter "Lizobakt". En sådan medicin kæmper ikke kun med smerte, men fjerner også inflammation.

Om man skal behandle en hoste?

Hvordan man behandler en forkølelse under graviditeten (3. trimester) derhjemme? Hvis du har hoste, kan forberedelserne til eliminering være som følger: "Herbion" (findes til tør og våd hoste), "Ambrobe", "Lazolvan" og så videre. Nogle af de ovenfor nævnte lægemidler er kontraindiceret under graviditet. Hvad skal man så gøre?

Brug inhalatoren. Denne enhed gør stofferne til små partikler af det mindste par. Det skal indåndes. Hoste efter en sådan korrektion finder sted efter et par dage. Det er værd at bemærke, at indånding kan udføres ved hjælp af mineralvand eller konventionel saltopløsning. Det er nødvendigt at behandle et sådant symptom. Dette skyldes det faktum, at under hosten er der en ufrivillig spænding af den forreste abdominalvæg. Denne omstændighed kan fremkalde for tidlig sammentrækning af kønsorganet og forårsage abort.

Beat temperatur - forhindre feber

Sådan helbrede du en forkølelse under graviditeten? Den tredje trimester er en periode, hvor nogle antipyretiske forbindelser er kontraindiceret. Så fra 12 til 24 uger kan temperaturstigningen og smertefulde fornemmelser fjernes ved hjælp af ibuprofen. I den sidste tredje af graviditeten er denne komponent strengt kontraindiceret. Derfor skal du besøge en læge, inden du tager denne eller den pågældende medicin.

Det er bedre at bringe temperaturen ned ved det sædvanlige og alle tilgængelige middel kaldet "Paracetamol". Du kan tage en pille i en dosis på 125, 325 og 500 milligram. Også ofte fremtidige mødre bruger stearinlys "Cefekon" med en dosering på 100 milligram. Dette er et børnemiddel, der er godkendt til brug under graviditet. Husk at de antipyretiske sammensætninger skal tages allerede, når termometeret viser en figur på 37,5. En yderligere stigning i temperaturen kan føre til katastrofale konsekvenser.

Behovet for antibiotika under graviditeten

Hvis der var forkølelse under graviditeten (3. trimester), hvordan man behandler? Lægernes kommentarer tyder på, at antimikrobielle stoffer undertiden kan være nødvendige. Indikationer for deres anvendelse vil være som følger:

  • Øget kropstemperatur mere end fem dage;
  • Udseendet af et tykt grønt slim, adskilt fra næsen;
  • Udseendet af pus på hoste;
  • Wheezing i bronchi, når man lytter med et stetoskop;
  • Hvide purulente sår i munden og mandler.

Under graviditeten er det sikreste antibakterielle middel et lægemiddel baseret på amoxicillin. Disse omfatter "Amoksiklav", "Flemoksin", "Flemoklav" og så videre. Glem ikke, at lignende formuleringer indeholder yderligere komponenter, der kan være farlige for dit ufødte barn. Antibiotika bør ikke tages umiddelbart før fødslen. Hvis en kvinde bliver syg i slutningen af graviditeten, vælger lægen behandlingsordningen individuelt. Standard terapi med antibiotika lægemidler udføres fra tre til syv dage.

Modtagelse af vitaminer

Næsten alle gravide kvinder tager vitaminkomplekser. Men i tider med sygdom er det ikke nok. En forventningsfuld mor har i øjeblikket brug for en ekstra dosis af vitamin C.

Du kan købe stoffet "Ascorutin" og drikke det i henhold til vejledningen. Der er også følgende mulighed: køb sædvanlig askorbinsyre. Det kan være i form af gule dragoner eller runde store tabletter. Tag dette vitamin hver dag. Den daglige sats er 1 gram. I dette tilfælde er det nødvendigt at overvåge forekomsten af reaktionen. Når allergier opstår, konsulter en læge straks efter at behandlingen er stoppet.

Kold under graviditeten (3. trimester): behandling med folkemidlet

Mange repræsentanter for svagere køn vælger denne metode til korrektion. De mener, at stoffer kan skade en baby. Men bedstemorens opskrifter kan ikke være mindre farlige. Så hvis der var forkølelse under graviditeten (3. trimester), hvordan man behandler folkemedicinske midler? Lad os overveje nogle populære og effektive opskrifter.

Brygning te

Hvordan helbrede man en forkølelse under graviditeten (tredje trimester)? Drikk varm bouillon.

  • Blandt de effektive kan man skelne ingefær. Til tilberedning skal du male grøden af ingefær og hælde kogende vand. Dette middel øger kroppens immunforsvar og bekæmper mikrober.
  • Hindbær te er også meget populær. Dette lægemiddel reducerer kropstemperaturen og fjerner toksiner fra kroppen. Det er værd at sige, at en stor mængde hot hindbærdekok kan forårsage for tidlige sammentrækninger.
  • Urte te (kamille, timian, mynte) har en anti-inflammatorisk virkning. Deres brug har en gunstig virkning på halsen. Du kan også drikke urtete med tilsætning af honning eller citron.

Opvarmning

Under graviditeten kan du ikke svæve dine fødder og baske i et bad. Dette kan provokere arbejdet. Imidlertid udnævner læger ofte sennepplaster. Flere gange tænker, inden du anvender sådanne folkemægler.

Meget god til kold hjælper hjemmeindånding. For at gøre dette skal du koge kartoflerne og lægge gryden på en skammel. Dæk dig selv med et tæppe og få lidt damp. Efter dette er det tilrådeligt at drikke varm te og gå i seng.

Næse og hals

For at helbrede kulden i graviditetens tredje trimester kan du bruge en bue. Klem juicen af løget og bland det med et par dråber olivenolie. Lad personalet stå i flere timer. Derefter begrave en dråbe i hver nasal passage tre gange om dagen.

Hvidløg er også et naturligt antibiotikum. Selvfølgelig kan du tilføje det til opvasken. En større effekt vil dog være, når du bruger rårotafgrøder.

drikke

Under en sygdom i en fremtidsmas krop indtræder forgiftning. Skadelige stoffer skal fjernes. Det vil bidrage til at gøre det almindeligt vand. Drik mindst to liter væske. I dette tilfælde kan du ikke tage hensyn til te, afkog, supper og andre flydende produkter. Husk, at hvis begrænsningen i drikkevand anbefales af en læge, skal du ikke bryde dette forbud. I begyndelsen skal du kontakte din gynækolog eller terapeut. Først efter dette ændres data tidligere anbefalinger.

Sammenfatning

Du ved nu, hvilke funktioner forkølelsen har under graviditeten (3. trimester). Hvordan behandles, anmeldelser, billeder af nogle stoffer er præsenteret i denne artikel. Husk at i denne periode er du ikke kun ansvarlig for dit velbefindende, men også for fremtidens barns sundhed og udvikling. Ved første koldt tegn skal du kontakte din gynækolog eller terapeut. Kun lægen vil være i stand til at vælge en individuel og sikker behandling. Være sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.