SundhedSygdomme og lidelser

Gør det benet fra knæet til foden, end at helbrede?

Kun for få årtier siden var det kun ældre mennesker, der skulle hylde smerten i deres ben . Samtidig bliver sygdommene yngre, og det er ikke ualmindeligt, når benet fra knæet til fødderne af barnet gør ondt. Unge mennesker klager ofte over sådanne problemer.

Mulige årsager til smerte

Hvis du føler ubehag i dine ben, skal du ikke skynde dig for at tage smertestillende midler, der kan drukne problemet. De kan jo ikke fjerne det. Hvis du ikke vil have følelsen af ubehag at blive din evige følgesvend, hvis du har bekymringer, er det bedre at gå til en specialist.

Når alt kommer til alt, hvis du har smerter fra knæet til foden, kan årsagerne være som følger:

• Skade. Ofte smerter ledsaget af revner, udtynding af knoglerne, delaminering af væv.

• Skader på sener, deres tårer eller forstuvninger.

• Inflammatoriske processer. De kan påvirke begge ledbånd og synoviale poser eller muskler.

• Hypodinami. Manglen på aktivitet fører til visse overtrædelser, der ledsages af et sæt vægt. Benets led og muskler er ikke klar til dette.

• Blokering af arterier, åreknuder. I sådanne tilfælde er der en komprimerende smerte i kalvemusklerne. Aterosklerose ledsages af ubehagelige fornemmelser i benene, som stiger med gang.

• Skader på knædækslet eller cysten.

• Platte fødder, nogle sygdomme i rygsøjlen. Disse problemer fører til en forkert fordeling af belastningen på benene og følgelig en følelse af smerte.

Action Tactics

For at forstå hvad man skal gøre, når benet gør ondt fra knæet til foden, er det vigtigt at korrekt diagnosticere diagnosen. Kun i dette tilfælde vil lægen være i stand til at ordinere en behandling, der ikke alene vil fjerne konsekvenserne af sygdommen i form af ubehagelige fornemmelser, men også kunne klare årsagen til dens udseende.

Ofte opstår der ubehag som følge af langvarig anstrengelse. Problemer manifesterer sig som mindre smerte, mens man går. Patienter har en tendens til at undervurdere dem, fordi de ikke ved, at der i de fleste tilfælde er ubehag tegn på den inflammation, der er begyndt.

En af de mest almindelige årsager til, hvad der gør ondt i benet fra knæet til foden, er også problemer med rygsøjlen. Ubehagelige følelser forstærkes ved at klemme nervens rødder. Det kan være med osteochondrose, intervertebral brok, spondylose.

Som regel er smerten ikke lokaliseret på et eller andet tidspunkt, det strækker sig til en bredde på op til 15 cm. Dette er tegn på omfattende skade på fodens muskulaturstrukturer. Af den måde blev det konstateret, at rygere klager oftere, at de såre deres ben, fødder, knæ. For at etablere en nøjagtig diagnose er det ikke nok at besøge en kirurg eller en osteopat, nogle gange kan en neurolog eller phlebologist bestemme årsagen til smerten. Det er også nødvendigt at kontrollere hjertet, skibets arbejde.

Aterosklerose i ekstremiteterne

Hvis du har en følelse af at klemme i dine ben, så kan du ikke stå og vente på ubehag, du kan ikke. Efterhånden begynder store smerter, som ikke engang tillader dig at flytte fuldt ud. Sygdommen er karakteriseret ved forværring af blodgennemstrømningen i arterierne. Oftest forekommer aterosklerose hos rygere, folk, der lider af diabetes, arteriel hypertension. Arvelighed betyder også noget.

Bestem sygdommen kan være den sædvanlige biokemi af blod, det vurderes af niveauet af kolesterol. Ud over smertefulde fornemmelser skal kramper, der opstår under fysisk aktivitet, advares.

Behandling af aterosklerose

I de første stadier af sygdommens udvikling opstår symptomer kun med spasmer af karrene. Men over tid og i en afslappet tilstand føler folk, at benet gør ondt fra knæet til foden.

Behandling kan omfatte droppere med lægemidlet "Ilomedin", "Actovegin", anbefaler også midlerne "Cardiomagnolo", "Vazilip". Læger ved en sådan sygdom anbefaler at begynde at bevæge sig mere. Hvis et angreb af smerte opstår, når du går, så skal du vente, indtil den passerer, og fortsæt med at gå, men i et langsommere tempo. Det er vigtigt at observere en diæt med et lavere indhold af kolesterol, for at give op fedtkød, æggeblommer, pølser, røget mad. Brug fortrinsvis ikke-raffineret og ikke-raffineret vegetabilsk olie. Det fremmer "resorption" af eksisterende aterosklerotiske plaques.

Hvis på dig på grund af en atherosklerose benet fra knæ til en fod gør ondt, end at behandle skal kun løses af eksperten. Han kan ordinere galdesyresekvestranter - de er designet til at normalisere kolesterolniveauer. Disse kan være præparater "Quantalan", "Questran", "Kolestid". Fonde kan også tildeles "Zokor", "Lipostat", "Choletar". Med diabetes er fibrater ordineret - præparater "Clofibrate", "Bezafibrate". De sænker niveauet af triglycerider i blodet.

Hvis medicinmetoderne ikke hjælper, så vil kirurger komme til undsætning.

Åreknuder

Ofte årsagen til smerte i benets område er en blodproppes blodpropper. Blodpropper i blodårerne fører til stagnation og overstretch af væggene i karrene. I sådanne tilfælde er benet konstant såre fra knæet til foden. Ubehag intensiverer mod aftenen efter træning. Smerten er smerte i dette tilfælde.

Denne betingelse er ret farlig, fordi blodpropper kan migrere. De kan flytte til lungens eller hjernens arterier. Dette kan forårsage slagtilfælde eller tromboembolisme i lungearterierne.

Metoder til behandling af åreknuder

Selv med forekomsten af sygdommens indledende stadier kan den ikke efterlades uden opmærksomhed. Hvis du har en genetisk forudsætning for sygdommens udvikling, skal en phlebolog undersøges hvert andet år. Samtidig er ultralydsundersøgelse af årer obligatorisk.

Det er vigtigt ikke at glemme behovet for kompressionsterapi. Under påvirkning af kompression sænkes diameteren af venerne, tilbagesvaling kan passere, og hastigheden af blodgennemstrømningen kan øges. Også brugt er medicin, der øger årenes tone, forbedrer kapillærernes permeabilitet. Det kan være sådanne midler som "Rutine", "Venarus", "Endotelon", "Escuzan", "Vazobral", "Glivenol" og lignende.

Den vigtigste behandling er at gennemføre phlebectomy. Dette er en operation, hvor de problematiske årer fjernes. Laserkoagulering er også mulig. Med denne minimalt invasive metode kan du slippe af med problemer uden indsnit. At bo på et hospital er ikke påkrævet.

Også uden indsnit kan behandling udføres ved anvendelse af radiofrekvenskoagulation. Denne metode gør det muligt at eliminere reflux i små eller store subkutane år uden kirurgi. Proceduren udføres under lokalbedøvelse med ultralydskontrol af processen.

En af de moderne metoder er scleroterapi. Dette er limning af vener ved hjælp af et specielt lægemiddel, der injiceres i en vene.

Inflammatoriske processer

Som følge af øget belastning på benene og en kombination af en række ugunstige faktorer kan en person støde på, hvad benet gør ondt fra knæet til foden, når han går, løber og selv i ro. Dette kan skyldes gigt, bursitis, tendititis, osteomyelitis, fasciitis. Hvert af sygdommene kan endda føre til en begrænsning af personens mobilitet.

Kun en specialist kan diagnosticere og vælge et behandlingsregime. Disse sygdomme ledsages af smerte, hævelse, nogle gange bliver de ramte områder rødt, lokal hyperthermi fremkommer.

Behandling af inflammatoriske processer

Før du begynder at behandle smertefulde fornemmelser i leddene, som forårsager ubehag for at strække sig fra fod til knæ, er det vigtigt at etablere det sande problem.

Oftere kan hævelsen, der opstår som følge af bursitis, spredes til underbenets muskler og forårsager smerte og følelse af tyngde. For at etablere diagnosen er det muligt ved visuel inspektion på en udbulende runde hævelse. Det bekræftes af ultralyd. Til behandling udpege ikke-steroide antiinflammatoriske smertestillende midler, for eksempel lægemidlet "Ibuprofen" eller "Codeine."

De forskellige arthritis, der påvirker leddet, kan også få benet til at gøre ondt fra knæet til foden. Hvad skal man gøre i denne situation, skal man håndtere en specialist. Efter alt opstår ubehag som regel straks i to ben. Til behandling anvendes de samme smertestillende midler og antiinflammatoriske lægemidler ofte. Høj effektivitet er vist ved fysioterapeutiske procedurer, restaurering af brusk ved hjælp af laser og HILT-terapi.

Skader og stress

Enhver overbelastning af led og benmuskler, deres overdrevne strækning og endnu mere, blæser, skal ikke altid ske uden spor. Forskellige læsioner kompliceres ofte ved begyndelsen af inflammatoriske processer. Hvis du har efter en belastning, og jo mere traume sår benet fra knæet til foden, så vælger du ikke at behandle dig selv. Når du har stået på et hvilket som helst tidspunkt de smertefulde fornemmelser, kan du senere få alvorligere problemer.

Muskel læsioner er præget af, at smerten i starten er lokaliseret på tibiens indre side lidt over ankelen. Når du forsøger at dreje en fod eller stå på spidsen, intensiveres den. Når musklerne strækkes, ser det ud til at være tungt, opsvulmet. Ved palpation er der markeret ømhed, det bliver værre med bevægelser. Følelser opstår normalt efter overdreven motion, ofte vises de kun efter 12 eller endog 24 timer.

Hvis du med muskelspænding føler en skarp smerte lokaliseret i ryggen af shin, som et stærkt slag, kan du påtage sig en muskelspredning. På samme tid er senen delvist og nogle gange helt løsnet fra dem.

Der kan også opstå smerter på grund af betændelse i ledbåndene, beskadigelse af akillessenen og andre problemer. Det kan også forekomme som følge af en brud på benets underben. Hver af betingelserne kræver høring af kirurgen og valg af individuel behandlingsregime.

Taktik for handlinger for mekaniske skader

Hvis du har strakt ledbånd, brudt dit ben eller overstretched dine muskler, bør du gå til en læge. Kun han er i stand til at bestemme den sande årsag til problemer. Så med blå mærker er det ofte nok at anvende koldt og tæt bandage på det berørte område.

Ved strækning af ledbånd, dislokationer eller muskelspredning er det vigtigt at immobilisere patienten. Ofte påføres et gipsbandage på underbenet. Det er også obligatorisk for brud. I dette tilfælde er patienten forbudt at klatre op til hans fødder. Medicinsk behandling består i at tage smertestillende midler. Præparatet "Paracetamol", "Ibuprofen" kan ordineres.

Hvis akillessenen er beskadiget, bliver to ledd immobiliseret - anklen og knæet. Angreb på det skadede ben er forbudt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.