Mad og drikkevarerOpskrifter

Kosten mad til vægttab Zucchini Opskrifter

Zucchini er et terapeutisk, lave omkostninger og lavt kalorieindhold produkt, som meget ofte anvendes i kosten ernæring. Den indeholder mange mineraler, der er essentielle for forskellige kemiske processer i den menneskelige krop i fordøjelse og assimilation af fødevarer. Lad os se, hvad kost fødevarer til vægttab kan fremstilles af zucchini.

Helbredende og gavnlige egenskaber zucchini

Zucchini tilberede en række forskellige diæter. Dette produkt virker direkte på tarme og mave, men det absolut ikke irriterer organer, stimulerer leveren. Courgetter har helbredende egenskaber, en svag diuretisk virkning, normaliserer balance af intestinale mikroflora ved en sund, forbedre optagelsen af proteiner.

Endvidere vegetabilsk udlæser den overskydende væske fra kroppen, såvel som salte, toksiner, kolesterol. Courgetter er meget nyttige, selv i tilfælde af forgiftning. De anbefaler brugen af kosten mad. Dette produkt er meget nyttigt for cholecystitis, fordi det fremmer udskillelse af galde stasis på. Antioxidanter og vitaminer for at forbedre og støtte immunforsvaret, bremse aldringsprocessen. Indholdet af magnesium, jern og kalium bidrager til at opretholde en god tilstand af hjerte og blodkar. En sommer varme overføres let på grund af C-vitamin og mangan. God pub og gigt, det hjælper med at rense leddene, hvilket bringer saltaflejringer.

Sund grøntsag er et redskab i kampen mod cellulite. Ved anvendelse af slam af squash som en maske er godt afklaret ansigtshud foryngelse. Forbrug af grøntsager reducerer symptomerne på allergi. Ingen mindre nyttigt produkt frø: de indeholder fedt, det fremmer fjernelsen af orme.

Meget anvendelige zucchini til diabetikere, da det indeholder de nødvendige fedt og kulhydrater. Regelmæssig brug af vegetabilsk øge de beskyttende egenskaber af kroppen, forbedre sundheden, hjælpe med at forhindre udviklingen af mange sygdomme.

Sådan koger suppen?

Kosten mad til vægttab zucchini vil være nyttigt ikke kun for dem, der holde sig til begrænsninger i fødevarer. Af grøntsager kan du lave en masse forskellige retter lige fra suppe og slutter med gratin.

Kosten suppe af zucchini er kogt meget simpelt. Til dette har vi brug for grøntsagerne: æble cider eddike, friske grøntsager (en mellemstore zucchini og en løg), mel (en spiseskefuld), vegetabilsk bouillon, krydderurter, ingefær, æggehvide. Courgetter skal skæres og kog med eddike i ti minutter. Dernæst forvarmes melet i en gryde og tilsæt det til suppen. Der også sende løg og koge over svag varme indtil de er møre. Kog et æg og adskille den nødvendige protein, opskæring ham. Så bland det med urter og ingefær. Den resulterende blanding tilsættes til suppen og give ham infusioner i ti minutter. Eddike og ingefær - er komponenter, der hjælper i kampen mod fedme. De, der ikke klæber til kosten, kan suppen af zucchini tilføje en smelteost, en meget velsmagende ret.

Suppe med havregryn og courgetter

Følgende ingredienser er nødvendige til fremstilling af suppe: (. 2 stk) løg (. 1 stk), kyllingebryst (et pund), havregryn (100 g), squash.

Hvis kødet har en hud, vil det helt sikkert blive slettet, og skæres derefter brystet i små stykker. I den kogende bouillon fra brystet, skal du tilsæt løg. Idet kødet skal fjernes, tilføjer havregryn og hakket zucchini. Kog ingredienserne, syv eller otte minutter. Suppe kan udfylde med krydderier, urter og peber.

med zucchini og champignon suppe

Ingredienser: svampe (0,3 kg) squash (2 stk.) Carrot (2 stk.) Onion (1 stk.), Kogt ris (120 g), olivenolie, yoghurt eller syrnet fløde.

Gulerødder og løg forbipasserende omkring fire minutter, derefter tilsættes de skivede svampe og zucchini. Alle ingredienserne er stuvet sammen et par minutter. Næste hæld bouillon og koges til en klar tilstand. Derefter tilsættes ris. Serveres suppe dåse med creme fraiche og persille.

Som du kan se, kost fødevarer til vægttab zucchini tilberedes hurtigt og nemt.

Olivier med zucchini

Hvad god squash kost for vægttab, det er det faktum, at det ikke er så svært. Power forbliver meget varieret, og retterne - lækker. For salat vi brug for følgende produkter: (. 2 stk) gulerødder, squash (0,6 kg), mere pickles, skinke eller fjerkræ (0,5 kg), ærter (frosne kan tages) selleri.

Marrow skæres og bages, og kød koges med tilføjelse af citronsaft. Grønsager skæres og blandes med ærter. Som tankning er muligt at anvende fedtfattig yoghurt eller creme fraiche. Salat helt sikkert brug for at tilføje salt og peber. Lidt sennep vil tilføje krydderi til fadet.

steam Rösti

Pandekager alene er nok kalorier, men de æbleskiver af zucchini for et par - en god kost mad.

Til fremstilling af take bestanddele: et par æg, zucchini (600 g), mel (150 g), bagepulver, vegetabilsk olie, krydderier, rasp.

Zucchini rist, tilsæt æg, løg, mel, bagepulver og ælt dejen. Endvidere holder det på en dobbelt kedel i ti minutter. Efter at Pandekager kan stege i smør og læg på pergament, at slippe af med overskydende olie, fordi vores måltid at være kost. Til det kan tilføres en fedtfattig sovs eller creme fraiche.

Marinerede courgetter

Flere unge squash er nødvendig for at hakkes fint. Dette følges til fremstilling af sauce fra vegetabilsk olie, peber og balsamic. Den resulterende blanding hæld det over hakkede grøntsager og sætte dem i køleskabet i et par timer.

Ragout af zucchini

Sådan koge ragout af zucchini kost? Vi tager disse ingredienser:

 1. Et par æg.
 2. Rasp.
 3. Fire spiseskefulde creme (lean).
 4. ½ kilo aubergine og zucchini.
 5. Spicy urter.

Grøntsager vasket, rengjort og bages i ovnen. Pisk ægget følges med creme fraiche, tilsæt greens og kiks. Grøntsager er fyldt med blandingen og bage indtil gjort. Kosten ragout af zucchini klar.

både

For bagt, båd vi brug: zucchini (0,5 kg), olivenolie, salt, ost (300g) og krydderier, hvidløg, tomater (1 kg) kålrabi (2x), gulerødder (2x).

Courgetter skal være godt vasket og skåret på langs. Midway skal fjernes. Kødet skal skæres separat sammen med andre grøntsager. Løg og hvidløg makulere og gryderet i olie. Så jeg tilføje grøntsagerne og lad det simre i yderligere nogle minutter. Forberede greens ved vask og tilskæring af det. Vegetabilsk blanding skal pålægge de forberedt squash "bådene". På toppen af hver kan sætte et stykke ost. Dale fad sende i forvarmet ovn i fem og tyve minutter.

Bagte squash

Gryderet med zucchini i ovnen - perfekt lys og kosten måltider. For sin forberedelse skal bruge:

 1. Tre spiseskefulde mel.
 2. Tre æg.
 3. Grønne.
 4. Et kilo af vegetabilske courgetter.
 5. Et løg.

Zucchini og løg nødt til at forberede kartoffelmos. For at gøre dette, kan du springe grøntsagerne gennem en kødhakkemaskine. Den resulterende masse bedre sat i en sigte og lad det stå i et stykke tid at glas overskydende væske. Et æg skal koges og knuses direkte i kartoffelmos. Der også tilføje friske urter, et par rå æg, peber, salt, mel og bland godt. Den resulterende blanding blev anbragt i en støbeform og bages i halvtreds minutter. På toppen af gryde kan du drys med revet hård ost. Det er også stadig muligt at tilføje forskellige grøntsager: kogt kartofler, tomater, peber, ost.

Grød med zucchini

Til fremstilling af grød vi brug zucchini halvdelen og en halv liter mælk, 150 g ris, peber, salt, urter, svampe (0,3 kg) og løg (1 stk.).

Grøntsagerne skal rives og lægge et lag på bunden af gryden med en tyk bund. Dæk med et lag af ris, og grøntsager det igen. Grød med salt og kog i cirka ti minutter, men ikke røre. Tilsæt derefter mælk og bring i kog. Den færdige grød, kan du drys med krydderurter.

Zucchini og tomater

ingredienser:

 1. Løg - 3 stk.
 2. Tomater - 1,5 kg.
 3. Courgetter - ½ kg.
 4. Pepper.
 5. Salt.
 6. Ost - 145 gram.

Tomater skal vaskes, afskåret top og fjern midtvejs, peber og salt. Squash skrællet, skåret i små stykker og steges med løg. Denne blanding kram tomaterne og drys med revet ost. Derefter fadet bages i ovnen i ti til femten minutter. Den kan bruges både selvstændigt og med garniture.

Madlavning Tips til slankere

For kosten retter mere egnede unge zucchini. Grøntsager er bedre at tage med en mørkegrøn skorpe, som det er, indeholder det en stor del af alle næringsstoffer. Derfor er det ikke altid klogt at fjerne det, når madlavning.

Hvis du forberede måltider til et par eller en gryderet, anbefales det ikke at tilføje en masse vand, så for ikke at miste de gavnlige egenskaber.

Courgetter er godt kombineres helt med alle produkter, så du kan roligt bruge det.

Det er ikke nødvendigt intensive steger grøntsager, mere nyttige de vil blive stuvet.

Kost pubber: anmeldelser og resultater

Kan jeg tabe virkelig vægt ved hjælp af en kost baseret på de zucchini? Uanset hvor utroligt det end lyder, kost fødevarer til vægttab virkelig arbejde zucchini. Beviset på dette er kommentarerne fra dem, der allerede har prøvet det mirakel grøntsag. Faktisk kan en sådan kost tabe to til seks kilo uden risiko og skade dit helbred. Da grøntsag er et lavt kalorieindhold produkt rig på magnesium, calcium, kalium, svovl, phosphor, jern og vitaminer, vil kroppen være forsynet med de ønskede stoffer og således renses.

Kost kan bruges en gang om året for 1-4 uger. Det anbefales dog, at tilføje zucchini regelmæssigt i din kost i løbet af året. Enhver kost er ubalanceret billede af magt, men fordi i lang tid, kan ikke begrænse kroppen.

At dømme efter de anmeldelser, skal det bemærkes, at tabet af ekstra kilo godt påvirke brugen af rå grøntsager, som reducerer kolesterol, rense blodkarrene, gendanner vand-salt processer i kroppen, fjerner overskydende væske, aktivt engageret i kampen mod cellulite.

Ud over det faktum, at squash kan medvirke til at reducere vægten, de normalisere fordøjelseskanalen, hjælpe til at klare med diabetes, og styrker hjertemusklen.

Folk, der har oplevet den kost, taler om de forskellige mængder af tabte kilo. Den omstændighed, at vægten er gradvist forsvinder, præcis.

kost regler

Græskar kost er meget populært og udbredt. For mere effektiv sine action eksperter anbefaler brug af nogle regler. Det bedste tidspunkt er brugen af kost sommeren og det tidlige efterår. Da produktet er et lavt kalorieindhold grøntsager, kan dagen spise op til en halv kilogram. I dette tilfælde har du ikke få det bedre.

Dele skal være lille, er det bedre at øge antallet af måltider om dagen. Ingen grund til at gå sulten, så snart du ønsker at spise, er du velkommen til at holde squash fad.

Når overvægt anbefales at drikke frisk juice squash. Når en kost er forbudt brugen af kaffe, alkohol, og røget pølse. Kosten kræver obligatorisk brug af to liter væske om dagen. Stadig er det muligt at drikke fedtfattig yoghurt og kefir.

En mulighed kan bestilles

Kost giver ikke en meget streng diæt. Vi ønsker at give et eksempel på menuen:

 1. Morgen - enhver parabol baseret på squash, grøntsager, juice.
 2. Følgende fødeindtagelse - juice eller æble.
 3. Frokost - squash fad, kogt kød, te.
 4. Snack - rå squash, saften fra æbler, salat af gulerødder og kål.
 5. Middag: Tørret frugt og saft (te).

Græskar kost fungerer godt og giver gode resultater, derudover har det en lav pris, så det er værd at prøve.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.