Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvor lækker bagt grøntsager i ovnen?

Som en side parabol, eller endda en separat fad kan simpelthen bage grøntsagerne i ovnen. Samtidig, der kombinerer en lang række ingredienser, bør være forsigtig. For eksempel kan fiskene fodres kartofler, bønner, ærter og rosenkål, men under alle omstændigheder ikke de roer. Denne grøntsag er mest succes kombineret med kød (svinekød, kylling, oksekød). Før du bage grøntsagerne i ovnen, er det nødvendigt at tænke på, at de har forskellig madlavning hastighed. ingredienser, der kræver en længere varmebehandling, anbefales det derfor, at sende i ovnen indtil de er bløde finish.

Grøntsager, bages med ost

Nødvendige ingredienser: blomkål (1,5 kg), 200 g ost "Parmesan", løg, kartofler (500 g), krydderier, olivenolie, salt.

opskrift

Bag grøntsagerne i ovnen meget let. Denne parabol passer perfekt ind i en vegetarisk kost. Vask grundigt alle de grøntsager i vand. Skræl kartoflerne, skær den i skiver og koges i letsaltet vand indtil næsten møre. Smør en bradepande med vegetabilsk olie. Løg skæres i ringe. På bunden af formen sætte kartofler, så blomsterstand kål og løg. Alle salt, smag til med krydderier og liberalt drys med revet parmesanost. Placer grøntsagerne i tredive minutter i ovnen. Temperatur - 180 grader. Nu bage grøntsagerne i ovnen i dig ikke er vanskelig. Bon appetit!

Grillede grøntsager

Ingredienser: squash, en aubergine, løg, tomat, to, tre spiseskefulde olivenolie, 2 fed hvidløg, Provence urter, salt og peber.

opskrift

Skræl og Hak hvidløg. Bland det med salt, krydderier og olivenolie. Et par skefulde fyldning indtil senere, og resten vil komme i handy for marinaden. Tomater og løg anbefales at tage større og zucchini og aubergine - mindre. Grøntsager vaske, tørre og skæres i 8 mm tykke skiver. Læg dem i en gryde med sauce og bland godt. Forvarm ovnen til 200 grader. Grille Cover pergamentet og lå på det de forberedte grøntsager. Tilberedningstid vil tage omkring femten minutter. I processen med madlavning, de har brug for at købe en gylden skorpe. Ristede grøntsager i ovnen, et foto af dem er præsenteret ovenfor, bør være blødere, men ikke vende til mos. Arranger aubergine, squash, tomater og løg på en tallerken i form af tårne, pynt med friske krydderurter og hæld den resterende sauce. Det samme princip kan tilberede bagte hele grøntsager i ovnen. Samtidig under deres ophold i ovnen bør øges.

Grøntsager, bages i ovnen med vin

Ingredienser: 200 g tomater, auberginer 500 g, to store sød peber, løg, basilikum blade, hvidløg, 250 ml tør hvidvin, peber, olivenolie og salt.

opskrift

Hakkede aubergine blød i saltet vand. Skyl resten af grøntsagerne grundigt. Pepper skåret i striber, og tomater og løg - ringe. På en bageplade, smurt med smør, satte tomaterne. Derefter forsigtigt placere peberfrugter, hakkede aubergine, løg, hakket hvidløg og basilikum. Spice fad salt og krydderier. Bages grøntsager i tyve minutter. Derefter tilsættes vinen og kog fadet den samme mængde tid. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.