InternetInternet Marketing

Kontekstuel reklame Yandex

Kontekstuel reklame Yandex Direct - en enkel og billig værktøj til at øge salget. I øjeblikket har den mest omfattende dækning af publikum på det russiske marked (ca. 66%). Normalt er denne del af brugerne har tilstrækkelig solvens og virkelig interesseret i at købe varer og tjenesteydelser.

Kontekstuel reklame Yandex omfatter informative, præcise annoncer om varer og tjenester.

Annoncer vises i SERPs motor Yandex og på deltagende sites i en reklame netværk. Sidstnævnte omfatter søgepartnerwebsteder med høj trafik (fx aport.ru), samt nogle relaterede websteder (irr.ru). Som svar på en brugers forespørgsel på søgeresultatsiderne viste annonce. Den kan placeres på tematiske områder, hvis markeret søgeord er relevante partner sites Yandex, eller hvis ansøgeren tidligere interesseret i de krævede fag.

Udgifter til ydelser Yandex Direct

Kontekstuel reklame i Yandex ikke betales for antallet af visninger og konverteringer for specifik bruger på ressourcen. Omkostningerne ved et klik eller overgang bestemmes ved brug af auktionen og afhænger af flere faktorer:

a) Med forbehold Konkurrence - prisen afhænger af antallet af virksomheder, indrykke annoncer på Yandex. Flere og flere virksomheder - jo højere omkostninger. Startværdien er 30 cent, i slutningen kan nå 1500 rubler.

b) Klikbart (CTR) for nøgleord - jo mere præcist søgeord, jo mindre vil være "tomme" kort på denne centrale sætning og højere CTR, derudover hver efterfølgende klik på de søgeord bliver billigere for dig. Med korrekt organisation, kan du sikre, at klik er på SERPs, vil være billigere klik, der ligger i de rigtige positioner.

c) ønsket annonce position. Kontekstuel reklame Yandex har to overnatning måder: på SERP (inden for 3 annoncer) eller højre for det (ikke mere end 9 annoncer). Placering af annoncer på SERPs kaldes også en særlig placering. Typisk er hovedparten af transmissionerne til stedet udføres med særlig placering position, den påvirker en stigning i omkostningerne til klik. Men, som nævnt ovenfor, kan den korrekte fremgangsmåde reducere omkostningerne ved overgangen til at klikke det rette niveau af udstedelsen.

De første 4 positioner til højre for udstedelsen vedrører garantere levering. Denne kontekstuelle reklame Yandex vil blive vist, hver gang du indtaster en central sætning i en søgning. Fem efterfølgende annoncer - ikke-garanterede indtryk. Sandsynligheden afhænger af deres skærm sats og på tilstedeværelsen af udstedelse media-kontekstuelle bannere. Dette viser kundernes reklame, som satser ikke er garanteret egnet til shows og særlige placering. Annoncerotation er også muligt.

Yandex indholdsbestemt annoncering kan du indstille begrænsninger, der øger effektiviteten af placering:

a) Time display reklamer. Reklamer kan vises på bestemte dage i ugen og tidspunkt på dagen. For eksempel kun på hverdage fra 8,00 till 17,00.

b) sted display. Det er muligt at vælge kun søgenetværket, men Yandex search eller alle tilgængelige ressourcer. Der er en funktion deaktivere annoncevisninger for en given IP-adresse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.