InternetInternet Marketing

Sådan bestiller på "Aliekspress" i Ukraine: trin for trin guide

De fleste ønsker at bestille en "Aliekspress" stopper den sædvanlige uvidenhed om, hvordan man gør det. Men at følge anvisningerne, kan du undgå alle de vanskeligheder og problemer. Så hvordan man kan gøre køb på den berømte trading floor?

registrering

Før du bestiller på "Aliekspress" i Ukraine bør gennemgå en standard registrering. Der burde ikke være svært, fordi de ønskede data er helt standard. Hvis du har problemer, kan du ty til brugen af en tolk, men sørg for at udfylde alle de tomme felter.

Efter registrering på den adresse, angivet af brugeren boksen skal komme brev. Det bør være åben og klik på linket for at aktivere din konto. Hvis det indgående budskab ikke er fra det websted, du vil se den kategori af "Spam". Umiddelbart efter din konto er aktiveret, kan du begynde at bestille varer.

Valget af varer

Marketplace er fyldt med et stort antal produkter for enhver smag. Varer sætte sælgere, og hver indstiller sin egen pris. Udgifterne til de samme varer vil være radikalt anderledes, bør du vælge den bedst egnede.

Nogle gange et produkt med en højere pris vil være mere relevant på grund af det faktum, at sælgeren er knyttet til gaver masse. Selvom overpris - ikke altid en indikator for pæne bonusser. Det er nødvendigt at være forsigtig og studere alle de oplysninger, leverandøren. Prisen kan være inkluderet med levering af "Aliekspress" i Ukraine, hvis der ikke er nogen frie mail-tjenester.

På nogle produkter der er en betydelig rabat. Markdown udbydere til at tiltrække købere til deres partier. Men hvis du undersøge markedet grundigt, er der en chance for at finde et tilsvarende produkt til en lavere pris.

Valg leverandør

Før du køber til "Aliekspress" i Ukraine, er det vigtigt at vælge en pålidelig leverandør. Gør det muligt selv for begyndere. Valg af passende pris til produktsiden, skal du være opmærksom på rating leverandør. Ved bestilling fra en sælger med en nulsats, mest sandsynligt, at køberen modtager varen.

Rating afhænger af mængden af feedback og vises som ikoner. Begyndere leverandører kan findes på 4-5 medaljer. De mest pålidelige partnere vil være ejerne af diamant krone og mærker. Ved sådanne leverandører bør være opmærksomme på det første sted.

dialog

Det vil være meget nyttig dialog med den fremtidige partner. Før du bestiller køberen vil være nyttigt at skrive en besked på deres spørgsmål. Vær ikke bange for at afklare vigtige oplysninger eller bede om en lille rabat. Hvis leverandøren ignorerer en besked køberen et par dage, er det bedre at tænke over, om at beskæftige sig med det.

Der er sælgere, der ikke sender varerne til Ukraine. Kommunikation vil bidrage til at ændre deres synspunkt. At bruge lidt tid på overbevisning og bringe en stærk sag, vil køberen modtage en pålidelig partner klar til at samarbejde.

Al kommunikation udelukkende foregår på engelsk. Selv uden at kende sproget, ikke skal være bange. Den mest almindelige oversætter er ganske galt, især da de fleste af sælgerne bruger den samme software til at kommunikere det, og købere.

bestilling

Bestem prisen og sælger skal gå direkte til købet. Efter at have trykket Køb nu brugeren vil udfylde de oplysninger, du har brug for. Før for at "Aliekspress" i Ukraine, er det vigtigt at korrekt og præcist udfylder kundedata.

Oplysninger om modtageren og leveringsadresse er forpligtet til at skrive på engelsk. Den mindste fejl - og ordren vil blive tabt. Fra meget meget afhænger af den korrekte stavemåde af området, og byens gader.

Nedenfor er leveringsadressen er købsstedet for yderligere detaljer. Her kan du angive den ønskede mængde og skrive en kommentar til sælgeren. Rapporten skal angive farve, størrelse eller andre egenskaber afhængigt af produktet. Også i boksen, kan du vælge den leveringsmetode. Oftest standard er gratis forsendelse.

Ifølge detaljerne i orden er et sted for brug af kuponen. Brug rabat muligt på alle køb, bortset fra nogle salg. Det er muligt at bruge en kupon bundet til din konto, eller indtaste koden. Den samtidige brug af begge punkter er ikke mulig.

betaling

Penge til de produkter fremstillet af kortet, QIWI tegnebog, "Yandex", eller WebMoney. Før du bestiller et produkt på "Aliekspress" i Ukraine, vil køberen skal betale. Ulønnet emne vil ikke blive sendt.

Køberen skal udfylde de standard felter for bankvirksomheden. Denne kortnummer, udløbsdato, navn og efternavn, samt sikkerhedskoden. Efter korrekte input vises med data placering for adgangskoden til SMS. Samtidig betaling ender.

levering

Du skal vide, ikke kun, hvordan du bestiller "Aliekspress" i Ukraine, men også leveringstidspunktet. Dette er en meget vigtig del af at købe, fordi der på dette tidspunkt er der en chance for at miste dine penge. Især hvis du bestiller gratis forsendelse.

Efter betalingsordren er behandlet fra tre til syv dage. Det hele afhænger af sælgeren og hans ansvar. I denne periode skal partiet sendes, og siden vil blive sporingsnummer. Ordren vil være i transit omkring 15-45 dage, afhængig af belastningen adresse.

Se bevægelsen af pakker er muligt gennem online ressourcer. En af de bedste er "PostTreker", som ikke kun skærme, men også informerer om placeringen af posthuset rækkefølge. Efter at have krydset grænsen til Ukraine den bedste løsning for produktet er at bruge søgeside "Ukrposhta". Dette vil give mulighed for hurtigt at lære om ankomsten af ordren.

Hurtigt få ordren kan tage en vejafgift DML eller EMS-tjenester. Selvfølgelig vil prisen stige betydeligt, men varerne vil blive leveret i perioden fra 3 til 15 dage.

Køberen har brug for at holde styr på ikke blot at sende, men også den tid, indtil den afsluttende rækkefølge. Det vil ikke miste deres penge, når uventede situationer.

Etableret i 2015 i samarbejde med kinesiske og ukrainske Mail har forbedret hastigheden af leveringen. Dette påvirkede arbejdet med "Aliekspress". Sådan bestiller (Ukraine) og modtage dem i en kort periode? Nu, at intet at bekymre sig om, at pakken vil levere hurtigere og endda bringe køberen.

tilbagebetaling

Oplysninger om, hvordan man booker gennem "Aliekspress" i Ukraine, for at undgå at miste penge. Retur deres finanser ved at åbne en tvist i "Mine ordrer". Dette er en drastisk foranstaltning og bør tyet til det kun i ekstreme tilfælde.

åbningen af en frist tvist er 60 dage. Dette er den tid, der gives til levering af gods, modtagelse og kontrol. Hvis der er et ægteskab eller, endnu værre, er ordren ikke leveret, skal du åbne en tvist. Det er vigtigt at have tid indtil udgangen af tid, fordi systemet er så oversat af leverandøren af dine penge.

Åbent debat kan kun én gang. Skrupelløse sælgere vil bede om at lukke den og vente nogle flere. At gøre dette kan ikke anbefales. Det er bedst at starte en tilbagebetaling et par dage før fristen.

Den første tvist mellem sælger og køber. Modtageren skal angive alle problemerne, og det er ønskeligt at tilvejebringe gode argumenter, og bedre billeder. Desuden skal køberen angive det beløb, du ønsker at vende tilbage. Korrekt vedligeholdelse af tvisten - en vigtig del af, hvordan du bestiller på "Aliekspress" i Ukraine.

Hvis sælgeren ikke er enig med de krav, nødvendige for at gøre en optrapning af striden. Efter dette, vil arbejderne blive engageret i at returnere penge webstedet. Køberen skal beskrive problemet og indsende et foto eller video beviser. Oftest webstedet accepterer klientsiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.