InternetInternet Marketing

SMM chef: en liste over den nødvendige viden. Pligter SMM-leder

I dag er der kun få mennesker (fra blandt dem, der er venner med internettet), som ikke ville have hørt om sådanne specialister som SMM manager. Men for at besvare spørgsmålet "Hvem er han, og hvad han gør," kan man. Og selv blandt de arbejdsgivere, som sætter job på jagt efter de "fashionable" professionelle, der er en klart defineret forståelse af de opgaver og ansvar SMM-specialist. Det betyder dog ikke forhindre dem at interviewe og ansætte folk, der er ansvarlige for forfremmelse i sociale netværk, og kandidaterne kalder sig eksperter på området og fremsætte anmodninger, til tider fører til chok selv generøse "zarplatodateley". Så hvem er han, denne uforudsigelige og det er nødvendigt i vores tid SMM manager?

SMM og SMO - hvad er forskellen?

Før vi taler om sig selv og sine repræsentanter erhverv, vil forstå, at begynde med det er hvad: Hvad er SMM? hvordan er det forskelligt fra SMO? den rolle, som disse elementer i fremme af et websted / produkt / firma på internettet spillet?

Hvis vi sammenligner med SEO, SMO - arbejde direkte "on" og "med" site (intern optimering), og SMM - Aktivitet udenfor (ekstern optimering) og social media marketing.

Essensen af SMM-aktivitet

Social Media Marketing til formål at fremme de varer og tjenester til rådighed på stedet, i sociale netværk, fora og blogs for at gøre dem genkendelige og dermed bringe målrettede besøgende - kunder, klienter, og så videre.

SMM-ofte forveksles med aktiviteten af SMO. Men disse er to helt forskellige arbejdsområder med henblik på at opnå ét mål - at fremme mærke. I modsætning til SMO Marketing i sociale netværk ikke indebærer noget arbejde direkte med selskabets hjemmeside, dens indhold, transformationen og optimering. Alt arbejde udføres på ydersiden af stedet og er i kommunikation med målgruppen, tiltrækning af nye abonnenter på stedet og fremtidige kunder, samt udjævning af konflikter, der opstår omkring selskabet / mærke / produkt af kompetente svar på negative anmeldelser / kommentarer.

Således kan vi sige, at SMM - er et effektivt redskab til at skabe et positivt billede af den virksomhed eller et produkt, kan du hurtigt formidle information om sin målgruppe på grund af aktive arbejde i sociale netværk.

af SMM og grænserne for ansvar Specialist

Nu hvor du har en vis forståelse for ved SMM-aktiviteter, kan du gå til diskussionen af eksperter til at gennemføre den. Hvad skal være den ideelle ansøger til denne stilling, hvad viden og færdigheder til at eje og endelig hvad er de vigtigste ansvarsområder for SMM-chef i virksomheden?

Lad os starte med det faktum, at erhvervet er relativt nyt og endnu ikke helt forstået både arbejdsgivere og jobsøgende i regionen. Det er grunden til i dag er der så mange så mange forskellige og ofte modstridende meninger og ideer med hensyn til omfang og grænser for ansvar SMM-manager. For eksempel bør det ikke gå ind i engangs-reklame og PR-kampagner (det er en pligt for specialister i PR og online-annoncering) eller udarbejdelse af forslag, gennemførelse klient (denne umiddelbare opgave account manager).

SMM manager - er en specialist, der er ansvarlig for vedligeholdelsen og fremme af mærke / produkt på sociale netværk. Hans pligt - til at opnå specifikke opgaver på det kommercielle område (grupper, sider, blogs) ved at kommunikere med målgruppen i cyberspace. I dette tilfælde, kan problemet være anderledes: salg, øge brand awareness og produkt opbevaring, forbedre virksomhedens image og andre.

Der er således to vigtigste retninger af sociale netværk leder:

 • tiltrække og øge målgrupper (abonnenter);
 • arbejde med publikum (kommunikation, besvare spørgsmål / kommentarer / arbejde med negativ feedback).

Den SMM-manager er optaget af dagen?

På baggrund af ovenstående er det interessant at vide, hvordan pass-tid specialist i SMM? For at kunne arbejde det skal være effektiv, er det vigtigt at organisere det ordentligt. Så i løbet af dagen SMM-schiku behov:

 1. Overvåg tematiske ressourcer, søge efter opdateringer på området. Det er vigtigt at holde sig ajour med de seneste nyheder relevante for din målgruppe (og det er ønskeligt før arrangementet vil vide abonnenter).
 2. Fyld websted relevant og interessant indhold, der vil forårsage kommentarer og diskussioner blandt abonnenter. Dette letter de opgaver til platformen, og dermed publikum.
 3. Regelmæssigt arbejde med kommentarer fra fællesskabet. Dette er en af de vigtigste SMM-Manager-opgaver. Det er vigtigt ikke bare at svare på beskeder og spørgsmål, men også for at tilskynde til yderligere diskussion af nogle emner abonnenter / medlemmer af samfundet.
 4. Produktion af kapaciteten publikum af reklamer / målretning. Resultatet af arbejdet skal være action-brugere: abonnement, medlemskab af en gruppe. I dette tilfælde bør publikum ikke være tilfældig, og målet, eller betydningen af det arbejde, det vil blive reduceret til nul.
 5. Analyse af det udførte arbejde. Det er vigtigt at analysere arbejdet i selve webstedet, så er der en kamp publikum stillet til jorden mål og tilstrækkeligheden af indholdet for at tiltrække et publikum. Du skal også holde styr på hvor SMM-aktivitet indflydelse på at nå virksomhedens mål - en stigning i antallet af registrerede online, stigning i antallet af opkald og udvidelsen af andre aktiviteter på den del af potentielle kunder.

Hvad er det, SMM-specialist? Kvaliteter nødvendige faglige

Du accepterer, at ovennævnte mål ikke kan kaldes let, og selvfølgelig, den styrke, de er ikke for alle, der kaldte sig "SMM-manager". Hvilken slags professionelle og personlige egenskaber bør en ansøgers for denne "stolte titel"?

 1. Den første og en af de vigtigste - evnen til at kommunikere. Og ikke bare, og det er næsten, og specifikt med en bestemt gruppe af mennesker (trods alt, alle har brug for deres egen, speciel behandling). Det er tilstedeværelsen af denne kvalitet bidrager til målgruppen og skabe et gunstigt klima i gruppen / samfundet.
 2. Forståelse ikke kun virksomhedens mål, men også af hensyn til samfundet. Ideelt SMM manager bør være "deres" blandt abonnenter - potentielle kunder.
 3. Mulighed for at holde sig ajour med begivenhederne. Tid modtage og omsætte de relevante oplysninger, vil lederen holde samfundet i tendensen og bruge det til at fremme mærke / produkt.
 4. Mulighed for at tale med publikum på samme sprog, som omfatter det rigtige valg af form og indhold af de kommentarer, samt en vigtig komponent - (! Denne funktion er uundværlig, når der beskæftiger sig med indholdet af sociale netværk, fordi de skal være villige til at dele) en sans for humor.
 5. Mulighed otzerkalivat publikum følelser, sprede den positive stemning i gruppen, samt evnen til korrekt at arbejde med de negative anmeldelser.

Desuden bør en god faglig være teknisk kyndige, egne værktøjer sociale medier. Så vil ingen skade være at forstå de analyser og SEO, programmering, for at forstå (i det mindste på et grundlæggende niveau) API for sociale netværk.

Hvorfor skal du "ønsker" at blive professionel inden for SMM?

I dag er det ikke så ofte mødes sådan en omfattende udviklet sig på deres felt SMM-manager. Jobs, i mellemtiden, er i stigende grad optræder på den populære jobsøgning sites. Hvis du - en, der drømmer om en karriere inden for sociale internet markedsføring, så genlæse artiklen og sætter pris på kvaliteten af deres viden, færdigheder og evner. Svagheder kan udvikles altid skuffe og opbygge, det vigtigste - at have lysten og ikke doven. Men SMM-chef løn - til en af de incitamenter blive en rigtig professionel, og komme ind i en god virksomhed som specialisten. I nogle områder betale SMM-betalere når niveauet for 100 tusind rubler og mere. Derfor, hvis du føler styrken - gå til det!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.