FormationVidenskab

Fysik og den videnskabelige og teknologiske revolution: en fusion af videnskab og teknologi

globaliseringens tidsalder - - sætte en alvorlig udfordring for forskere rundt om i verden i denne alder: hvilke metoder og måder at forstå verden. Det største problem, der skal løses i dag, tjener den videnskabelige og teknologiske revolution i det 20. århundrede og dens indflydelse på den moderne verden. Svaret på dette spørgsmål vil hjælpe til at forstå det samfund, hvordan man kan løse de problemer, som det og arbejde ud principperne for dens udvikling i fremtiden.

Den teknologiske udvikling og samfund

Hvilket begyndte mere end et kvart århundrede siden, den videnskabelige og teknologiske revolution bragte dybtgående kvalitative ændringer i videnskab og teknologi, især i fysik. Grundlæggende fysik og den teknologiske revolution har bidraget til fremkomsten af menneskelige ting og fænomener i livet, hvoraf et par århundreder siden, kunne ingen tænke på. Ultralyd, radioaktivitet, jet fremdrift, elektromagnetiske bølger - listen er ikke alle opdagelser radikalt ændre et menneskes liv. Muliggjort transmission over lange afstande er ikke kun lyd, men også billeder. Man erobrede det ydre rum, landede på månen. Atom blev delt, hvilket bidrog til fremkomsten af kvantefysikken - den moderne fysiske teori. Således fysik og den teknologiske revolution var med til at uddybe studiet af den materielle verden.

STR Værdi fysik og i udviklingen af videnskab og teknologi

I udviklingen af videnskabelige og tekniske tanke fysik og den teknologiske revolution er af stor betydning. Takket være dem, har videnskaben begyndt at fungere som en direkte produktiv kraft. Som videnskab blive uafhængige funktion Anvendt elektronik, fysisk kemi, astrofysik, biofysik, fysik af Solids, geofysik. Præstationer røntgenkrystallografi, spektroskopi og elektronmikroskop lov til at dechifrere strukturen af DNA, at syntetisere komplekse proteinmolekyler, for at gøre nye opdagelser inden for gensplejsning.

Også fysik og den teknologiske revolution har bidraget til brugen af ultralyd i forskellige områder af produktion, medicin, efterforskning, produktion af olie, fiskeri, den militære industri. Store ændringer i elektronik har gjort den teknologiske revolution i det 20. århundrede. Transistoren blev opfundet, takket være som der vil være en ny retning inden for videnskab - Microelectronics, som tillod at skabe en solid-state elektroniske computere.

I dag er udviklingen i det tekniske og videnskabelige tænkning ikke stille, og dens bevægelse kan ikke stoppes. Faktisk har takket være opdagelser i fysikken ændrede ikke kun præsentationen af den materielle verden, men også sociale relationer, og selve samfundet.

Hvad er manifesteret især STR

Som enhver proces, der finder sted i samfundet, videnskabelige og teknologiske revolution har sine egne karakteristika. Derfor er den videnskabelige og teknologiske revolution præget af et tæt forhold og endda fusionere kunst med videnskab, vellykket, men ikke altid nyttigt erobring af naturen, og selv om mennesket som en integreret del heraf. Hvad menneskeheden kunne opnå takket være STR imponerende.

Desuden er videnskabelige og teknologiske revolution karakteriseret ved sådanne træk som:

- reduktion af ressourceforbrug og energiforbrug pr produceret enhed;

- reduktion af kompleksiteten, som opnås som følge af forbedringen af fysisk-kemiske parametre teknologi og automatisering af produktionen;

- forøgelse af antallet af produkter pr tidsenhed;

- øge den økonomiske sikkerhed, reducere den negative indvirkning på de naturlige ressourcer, forbedring af arbejdsvilkår;

- åbning af nye muligheder for produktion af bedre kvalitet og med avancerede funktioner.

STR har ført til en kvalitativ forandring på det tekniske område, baseret på de seneste videnskabelige resultater, samt åben ved hjælp af naturens love. De processer, der finder sted takket være STR, bidrage til social forandring på alle områder af det offentlige liv. Især er der en ny arbejdsdeling - en ny form for forretning, på forkant med den videnskabelige viden og information for faglig og social, er på vej. STR er kendetegnet ved overgangen til intensiv vækst i produktionen, fremskyndelse af økonomiske udvikling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.