SundhedMedicinsk turisme

Krasnogorsk. hospital Vishnevsky

Den tredje kliniske militærhospital opkaldt efter Vishnevsky, er beliggende i byen Krasnogorsk. I dag er det en af de mest højteknologiske medicinske centre i Rusland, hvor de kvalificerede læger i forskellige specialer. Beliggende i byen Krasnogorsk Vishnevsky sygehus er udstyret med moderne udstyr, som udførte diagnose, effektiv behandling og rehabilitering af syge, sårede og påvirkede. Terapier centre og afdelinger af medicinske institutioner i kvaliteten lever op til internationale standarder, og at udstyret er periodisk opdateret og forbedret, bruger aktivt moderne og innovative måder at behandle de mest alvorlige sygdomme. Senere i artiklen forklarer, hvad servicerer Vishnevsky Hospital (Krasnogorsk), hvordan man kommer til klinikken.

Cardiac Surgery center

Vishnevsky Hospital (Krasnogorsk), suppleret af denne institution i 1975. Den består af syv centrale anlæg til behandling af patienter med sygdomme i led og bindevæv, og kronisk myocardial iskæmi, hypertension, arterie, forstyrrelser i hjerterytmen og ledning. Cardiac Surgery Center har to kontorer. Dette, i særdeleshed, intensiv terapi og genoplivning.

Center for Karkirurgisk

Dette opbevaringsrum kan rumme op til 80 patienter. Det er beregnet til effektiv behandling, komplet undersøgelse og forebyggelse af karsygdomme. Beliggende i byen Krasnogorsk militærhospital Vishnevsky center-baseret ledende kompliceret operation med vaskulære skader, aorta og hovedfærdselsårerne. Ifølge hans profil her omfatter behandling af forskellige patologier af tunge vener.

coloproctological center

Denne afdeling blev fastsat på grundlag af et lille kompleks af Proctology i 1994. Centret arbejdede på hospitalet fra slutningen af 60'erne. Institut udstyret endoskopi laboratorium og funktionelle studier. Den består af tre bygninger terapi, som kan rumme 65 personer.

Urologi center

Det er en af de mest populære afdelinger til rådighed for den Vishnevsky Hospital (Krasnogorsk). Anmeldelser af mange tidligere patienter viser høj professionalisme personale. Centret består af departementerne urolithiasis, almen urologi og onkologisk urologi. Hvert år er der udføres omkring 1.200 operationer forbundet med cancer i blære, prostata, testikel, kirurgiske indgreb udføres ved nyrecyster, prostata adenom, varicoceles og andre sygdomme.

Center for rekonstruktionskirurgi og plastikkirurgi

Dette område af medicin er i Krasnogorsk hospital Vishnevsky engageret nylig. Centret er udstyret med moderne maskiner og det nyeste udstyr. Det omfatter Department of Plastic Surgery, mikrokirurgi generelle, også foretaget operationer i børsten.

oftalmologi center

Følgende typer af transaktioner er foretaget i denne afdeling:

  • og laser mikrokirurgisk behandling af glaukom;
  • problemfri mikrokirurgi af grå stær;
  • plastikkirurgi af øjenlågene;
  • behandling lachrymal passage sygdomme i;
  • behandling af strabismus ;
  • behandling af nærsynethed og astigmatisme ved hjælp mikrokirurgi;
  • indgriben sclera og refraktiv karakter;
  • ceramoplastic.

andre centre

Beliggende i byen Krasnogorsk Vishnevsky Hospitalet har afdelinger i neurologi, kardiologi, ortopædi og traumatologi. Der er også et apotek centre, radiologi, traditionel medicin, endovaskulær kirurgi, intensiv terapi. Det har placeret i Krasnogorsk Vishnevsky hospitalet og intensivafdelingen. Hospital består af centre for diagnostiske og funktionelle studier af klinisk diagnostik laboratorie.

Kabinet Manuel Terapi

Denne enhed er en del af Center for traditionel medicin i efteråret 1996. Den vigtigste funktion af kontoret er at yde rådgivning og højt specialiseret behandling til patienter med lidelser i rygsøjlen og leddene ved hjælp af manuel behandling. Behandlingen udføres ved hjælp af den nyeste udstyr til diagnostik og procedurer. Meget lægens kontor til at gennemføre en effektiv behandling metoder til klassisk kiropraktik, medicinsk terapi, zoneterapi, teknologi, regional anæstesi lokal destination og osteopatiske teknikker (kranio-sakrale og viscerale).

Branch termo og urtemedicin

I december 1994 blev kabinettet dannet og blev medlem af hospitalet. Skaberen blev en pensioneret oberst, den højeste kategori læge Clove Nikolai Mikhailovich, der dimitterede i 1969 med udmærkelse fra Military Medical Academy opkaldt efter S. M. Kirova. Siden 1976 sine aktiviteter dækker de tre centre, som omfatter Vishnevsky Hospital (Krasnogorsk). Hvert år behandler vi ca. 10% af patienterne i undersøgelsen termo og urtemedicin, som består i etableringen af medicinsk behandling. Cabinet behandler kardiovaskulær, nervøs, luftvejssygdomme, urinveje, bevægeapparatet, mave-tarmkanalen, hud. Lægemiddelterapi er en samling af urter, der er omhyggeligt udvælger lægen. Decoctions og infusioner er parat farmaceut i specielt designet til dette rum, som kaldes koktory. Patienten modtager så dem phytobar i overensstemmelse med lægens ordrer. Den mest effektive urtemedicin giver i kombination med hypertermiske Dry-air bade. Deres anvendelse i behandlingen af lunge, hudlidelser, lidelser i bevægeapparatet.

Beliggenhed hospital

Hospital navngivet. Vishnevsky er i Krasnogorsk distrikt af p / o Arkhangelsk. Offentlig transport skal være tilgængelige på metro. "Tushinskaya". Det følgende er at sætte sig ned på en minibus nummer 568. Forud for etableringen og kan nås med tog fra Riga eller Kursk banegården. Afslut bør være på stationen. "Krasnogorsk".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.